Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
válasz
lorenzen #5243 üzenetére
Az Alcor HD2000-et nem neveznám médialejátszós STB-nek, mivel csak a saját felvételeit, meg talán MP3-akat tud megjeleníteni.
Én is keresgéltem "filmképes" és kártyolvasós tunert, de emberi áron egyelőre nem találtam.Most azon gondolkodom, hogy egy SFF házas kis Compaq gépbők építek egy kezdetleges HTPC-t, de az itteni hozzászólások eléggé elvették a kedvem.
Tényleg esélytelen egy P4 2.4GHz + ATI FireGL T2 (Radeon 9550) párossal a HD adások megjelenítése akár Win, akár Linux alatt? (tunernek egyelőre Pinnacle PCTV Hybrid Pro 310i vagy Asus 7131D PCI került szóba)Esetleg erőforrásigényben van különbség a különböző (akár PCI, akár USB) tunerek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest