Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
válasz
lorenzen #5243 üzenetére
Az Alcor HD2000-et nem neveznám médialejátszós STB-nek, mivel csak a saját felvételeit, meg talán MP3-akat tud megjeleníteni.
Én is keresgéltem "filmképes" és kártyolvasós tunert, de emberi áron egyelőre nem találtam.Most azon gondolkodom, hogy egy SFF házas kis Compaq gépbők építek egy kezdetleges HTPC-t, de az itteni hozzászólások eléggé elvették a kedvem.
Tényleg esélytelen egy P4 2.4GHz + ATI FireGL T2 (Radeon 9550) párossal a HD adások megjelenítése akár Win, akár Linux alatt? (tunernek egyelőre Pinnacle PCTV Hybrid Pro 310i vagy Asus 7131D PCI került szóba)Esetleg erőforrásigényben van különbség a különböző (akár PCI, akár USB) tunerek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest