Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
"A DVBViewer meg fizetős, ráadásul Win7 alatt állandóan adminisztrátorként kell indítani
"
Ez téves információ!
Windows 7 fut a gépemen DVBViewer programmal. Eddig még sohasem kellett adminisztrátorként indítanom a programot.
Előtte Vista 64 bit alatt használtam, ott volt némi nézeteltérés köztem és a DVBViewer között.
Azóta nem a program files könyvtárba telepítem a programot. A főkönyvtárba készítek neki sajátot, most már konfliktus mentesen élünk együtt."Az MPC-kben meg lehet extra pixel shader effekteket rakni a képre, pl sharpen complex ami nekem nagyon bevált sima filmnézéshez (HD filmeknél pl extra éles lesz minden)"
Ma még béta állapotban van, de teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest