- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Urak, segítséget szeretnék kérni. A szomszédom szomorúan fogadott, hogy vett egy Gigabyte U72000-at, de sok sebből vérzik. Megnyugtattam, hogy nem a vevővel van a probléma, hanem a hozzá adott szoftverrel. Formátumot nem kezel jól, nem is állítható, akad a kép SD adás esetén is, stb.
Adtam neki hirtelen egy VLC-t channels.conf állománnyal együtt, azzal elvileg van már folyamatos képe, és jó képaránya.
Probléma még, hogy nem tud felvenni vele, és nincs EPG, TXT, stb.Tudnátok ajánlani win alá jó DVB néző programot ami a fenti tételekre megfelel?
Én linux-on használom a sajátomat 99%-ban, illetve win alatt a WinFast PVR2-t, és a W7 MC-t. A PVR2 nem megy vele, W7-et egyelőre nem tenne fel.
A DVBDream nem tudta elindítani a kártyát, bár a DBA drivert felismerte.Kérnék pár jó tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest