- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Urak, segítséget szeretnék kérni. A szomszédom szomorúan fogadott, hogy vett egy Gigabyte U72000-at, de sok sebből vérzik. Megnyugtattam, hogy nem a vevővel van a probléma, hanem a hozzá adott szoftverrel. Formátumot nem kezel jól, nem is állítható, akad a kép SD adás esetén is, stb.
Adtam neki hirtelen egy VLC-t channels.conf állománnyal együtt, azzal elvileg van már folyamatos képe, és jó képaránya.
Probléma még, hogy nem tud felvenni vele, és nincs EPG, TXT, stb.Tudnátok ajánlani win alá jó DVB néző programot ami a fenti tételekre megfelel?
Én linux-on használom a sajátomat 99%-ban, illetve win alatt a WinFast PVR2-t, és a W7 MC-t. A PVR2 nem megy vele, W7-et egyelőre nem tenne fel.
A DVBDream nem tudta elindítani a kártyát, bár a DBA drivert felismerte.Kérnék pár jó tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest