- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Snowcat #4345 üzenetére
No.
A Media Center, a Media Center távlövőt kezeli.
Ha egyébbel próbálod, akkor a véletlen műve ha megy.
Reklámok kivágása, analóg adásnál megoldott, még akkor is ha az MCE vel veszel fel, erre a Cyberlink Powerdirector 8 tökéletes, megeszi a DVR-MS file-t
A win 7 ugyan wts be dolgozik, de az analóg rögzítés nem tartalmazza a wts szerkezet többletét, ezért ezt is megeszi.
A digitálissal azonban gondok vannak, amennyiben a Mediacenterrel veszel fel, tekergetni, lejátszani persze lehet, de átrakni valami emberi formátumba nem, eddig legalábbis nem találtam értelmes progit hozzá.
És mivel , jelenleg csak nálunk van mpeg4 h264 es adás, tartok tőle, hogy nem is fogok.Azokat a tunereket, amik Media Center kompatibilisek tökéletesen kezeli.
Ahhoz, hogy media center kompatibilis legyen a tuner Hardveres mpeg 2 encoderrel kell lennie, továbba fent kell lennie az MCE támogatott eszközök listáján.
Az, hogy melyik a jó tv kezelő progi attól függ, hogy kinek mi tetszik, én pl szeretem ha stabil, és hogy ne kelljen kis millió dolgot beállítani, vagy ha kell, akkor ne felejtse el egy reboot után.
Ezeknek az MCE megfelel.Bzoley , mások is.
Feltettem a totalmedia 3.5 ot.
Így néz ki az m1 adása digitálisról, nem tudtam kitenni úgy, hogy teljes képernyős és
képarányos legyen.
Mi lehet a gond ?
1280*1024 ben van a monim, 75 hz-en.Ha kinyomom full screenbe, akkor is ottvan körben a keret.
Ez MCE alatt nincs, ott olyan amilyennek lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VGA hiba
- Battlefield 6
- Goddess of Victory:Nikke
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- bambano: Bambanő háza tája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Motorola G54 5G Power 256/12GB 2év garancia!
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest