- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
Na!
Pontot tettem a PCTV 300i nyűglődésre!
Ne vegyetek modern alaplapba ilyet, vagy csak próbára!
Kölcsönkértem egy Avermedia Avertv Hybrid+FM volar A828 -as USB kütyüt a második szomszédtól tesztelésre. Letöltöttem az Avermedia linux bináris drájverét, felraktam Arch64 alá (habár nem tüntette fel a tesztelt diszrók közt). Kihúz-bedug, majd a Kaffeine-vel a régi csatornalistával azonnal elindult, a TRIAX digi antennával.
Felvettem vele tökéletes minőségben az újévi konceretet az M1 HD adásról. a végén volt csak egy apró kocka villanása. Proci terhelés 20 %, deinterlace bekapcsolva, vagyis az Nvidia GF210 dolgozott rendesen.
Érdekes, hogy se antenna térerőt, se minőséget nem mutat a kaffeine, mégis ragyogóan működik.
XP alatt is szépen muzsikál, a gyári botantennája itt egy kalap sz@r.
A régi alaplapban nem működik (nincs neki USB2), ott a PCTV 300i megy kiválóan, persze HD képesség nélkül a lassú rendszer okán.
A VLC is szépen veszi az összes adót.
PCTV 300i megy bizományba a kereskedőnek, rendelek egy USB tunert.A pudding próbája az evés. Bármit is mond a kereskedő, hinni nem szabad neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest