- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Mivel több "szaktopicban" is próbáltam és "süket csönd" volt a válasz beírom ide is:
Adott egy HP Compaq 6730b notebook. Egy szimpla HP Docking Station DVI-D single-link portján keresztűl, DVI->HDMI kábelellel rákötésre került egy LCD TV HDMI bemenetére. A számítógép képernyő kiterjesztéssel kiválóan működik (kép/videó), de az audió átviteli lehetőséget DVI/HDMI-n keresztül nem tudtam beüzemelni. A notebook GE45 chipsettel (GM45 S-Videóval módosított verzziója), amely GMA 4500MHD grafikus vezérlőt tartalmazl és ICH9 I/O kontrollerrel társul hozzá (Intel HD audio). Az HD audio codec: AD 1984A. Természetesen a legújabb driverekkel is próbálkoztam Windows 7 x64 Enterprise alatt, de mivel valószínűleg nem engedlyezett a HDMI audio-hoz szükséges hardware, ezért nem sikerült az "Intel HD audio HDMI" beüzemelése.Mivel a chipben minden "adott" a HDMI audio használathoz, megnéztem a GM45 datasheet-t. Ebből az derül ki, hogy a GMA 4500MHD a HDMI kimenőjeleket kétféle megoldással is elő tudja állítani. Ha az iHDMI interface-t választja a kedves gyártó, akkor lehetőség van audio multiplexelésre, ha a másikat, akkor nem (DVI esetén sajna ez utóbbi megoldás van). A HP / Intel fórumok "scannelése" után annyi még kiderült, hogy a gyártók engedélyezhetik ezt a feature-t BIOS beállítás segítségével (Természetesen a HP notebook BIOS-ban nincs ilyen lehetőség). A google szorgos paraméterezése mellett sem sikerült semmilyen BIOS tweak / speciális utility fellelése a feladatra. Esetleg valaki megoszthatná a tapasztalatait, vagy ismereteit, ha valamit rosszul gondoltam ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest