- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tény, hogy benne van a transzponder multistream-jében, de semmi sem jön... Mivel a stúdión is lakat van...
És egy vélemény az egyik műsorról: [link]
Összetéveszthetetlen volt. Lehettem bármilyen másnapos zombi, rögtön tudtam, ha a gépies kattintgatás közben a Budapest Tv-re tévedtem. Kezdve rögvest a kedvencemmel: ha azt láttam, hogy házilag kivitelezett hamvasítás miatt kékre színeződött, dauerolt ősz frizurák billegnek, felékszerezett nagymamatenyerek legalább hatféle ritmusban csattognak, az asztalokon diszkontáruházak saját márkás szénsavas üdítője trónol kétliteres pillepalackban, mindehhez pedig a színpadon valami műbőr mellényes szúnyogcsődör öli a popzenét, akkor rögtön tudtam, hogy igen, ez a Házibuli Attilával.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest