Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tény, hogy benne van a transzponder multistream-jében, de semmi sem jön... Mivel a stúdión is lakat van...

És egy vélemény az egyik műsorról: [link]
Összetéveszthetetlen volt. Lehettem bármilyen másnapos zombi, rögtön tudtam, ha a gépies kattintgatás közben a Budapest Tv-re tévedtem. Kezdve rögvest a kedvencemmel: ha azt láttam, hogy házilag kivitelezett hamvasítás miatt kékre színeződött, dauerolt ősz frizurák billegnek, felékszerezett nagymamatenyerek legalább hatféle ritmusban csattognak, az asztalokon diszkontáruházak saját márkás szénsavas üdítője trónol kétliteres pillepalackban, mindehhez pedig a színpadon valami műbőr mellényes szúnyogcsődör öli a popzenét, akkor rögtön tudtam, hogy igen, ez a Házibuli Attilával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann