Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tény, hogy benne van a transzponder multistream-jében, de semmi sem jön... Mivel a stúdión is lakat van...

És egy vélemény az egyik műsorról: [link]
Összetéveszthetetlen volt. Lehettem bármilyen másnapos zombi, rögtön tudtam, ha a gépies kattintgatás közben a Budapest Tv-re tévedtem. Kezdve rögvest a kedvencemmel: ha azt láttam, hogy házilag kivitelezett hamvasítás miatt kékre színeződött, dauerolt ősz frizurák billegnek, felékszerezett nagymamatenyerek legalább hatféle ritmusban csattognak, az asztalokon diszkontáruházak saját márkás szénsavas üdítője trónol kétliteres pillepalackban, mindehhez pedig a színpadon valami műbőr mellényes szúnyogcsődör öli a popzenét, akkor rögtön tudtam, hogy igen, ez a Házibuli Attilával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann