- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tény, hogy benne van a transzponder multistream-jében, de semmi sem jön... Mivel a stúdión is lakat van...
És egy vélemény az egyik műsorról: [link]
Összetéveszthetetlen volt. Lehettem bármilyen másnapos zombi, rögtön tudtam, ha a gépies kattintgatás közben a Budapest Tv-re tévedtem. Kezdve rögvest a kedvencemmel: ha azt láttam, hogy házilag kivitelezett hamvasítás miatt kékre színeződött, dauerolt ősz frizurák billegnek, felékszerezett nagymamatenyerek legalább hatféle ritmusban csattognak, az asztalokon diszkontáruházak saját márkás szénsavas üdítője trónol kétliteres pillepalackban, mindehhez pedig a színpadon valami műbőr mellényes szúnyogcsődör öli a popzenét, akkor rögtön tudtam, hogy igen, ez a Házibuli Attilával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Horgász topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest