- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
ph_robchee #3286 üzenetére
A digitális kábel vagy műholdas TV -ről akarsz felvenni akkor a DVB-T tuner -el önmagában nem mész semmire, minimum egy olyan kell amire a videójelet át tudod vinni digitalizálásra, ezért említettem a hybrid tuner -t, mert az lényegében egy DVB-T, egy hagyományos analóg TV tuner és egy analóg jel digitalizáló egyben. A digitális > analóg > digitális átalakítás természetesen ront a minőségen, de leginkább itt szerintem a jelveszteséget a már egyébként is szolgáltató által agyontömörített videókép újratömörítése fogja jelentei. A legjobb lenne ha a kapott stream -et egyben lehetne menteni de ez vagy az előfizetői kártya függőség vagy pedig az idehaza nem kapható DVB-C tuner -ek miatt nem megoldható (utóbbi persze kábeles esetben). Persze vannak itt a topikban páran akik próbálkoznak pl. kábeles oldalhoz hozzá való tunert szerezni külföldről. Esetleg ha érdekel a téma akkor érdemes velük privátban váltani egy-két szót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest