Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
zhagyma #2099 üzenetére
"Ez azért elgondolkodtató a hiba okát tekintve."
Hát bizony egy elég érdekes hibajelenségről van szó.
Ugyanis nálam az a helyzet, hogy a 746Mhz-es frekvencián az m2 időnként blokkosodik, az m1 pedig jó.
A 802Mhz-en lévő Duna HD képe a legrosszabb most, szinte folyamatosan blokkzajos miközben az ugyanitt fogható Autonomia csatorna képével nincs gond.
Tehát ugyanazon a mux-on lévő adók közül az egyiknek jó a képe, a másik pedig hibás.
Ráadásul ezelőtt nem tapasztaltam ilyet. Talán a Dunán HD-ban sugárzott "Eszter Hagyatéka" c. film alatt láttam először ilyen jellegű problémákat, de ott csak néhány alkalommal jött elő hiba az egész film alatt. Most pedig rövid időközönként újra és újra szétesik a kép.
Mások is hasonlókra panaszkodnak. Box-al, TV-vel, PC tunerrel is. Közölük sokaknak eddig nem volt ilyen problémája, mint ahogy nekem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest