Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szinte biztos hogy az antenna és a kábel a titok nyitja. A kábel szét van osztva legalább 4 irányba, valahol nem is T dobozzal hanem csak simán össze vannak forrasztva és szigetelő szalagozva (szükség nagy úr
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Playstation 5 FAT Lemezes + 2 kontroller + Custom borítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
wassermann