Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Azért nem tudom konkrétan a választ, mert nem én kötöttem be annak idején, hanem küldtek szerelőt.
Nem volt IPTV, csak DVB-C. Most bezzeg a telefonban a hölgy az IPTV-t hajtogatja, hogy a technika, meg a fejlődés.
Megkérdezem a topikban amit ajánlottál.
És valóban, nem csak a TV előfizetés annyi, hanem a Net, és a telefon is. De a telefon nincs is használva, a Net meg egy lassú, és sokszor megbízhatatlan.
Csak 1 box volt használva, egy SD Plazma tévéhez. Az újabb LCD, meg az újabb plazma tud DVB-C-t, de az egyiken elment a DVB-C adás teljesen (??). Nem elállítódott, hanem csak a közszolgálatik jönnek. Az SD-k az tiszta sor. De azon is jött a minden csatorna, csak SD-n. Tegnapig. Ma már csak azon is a köz szolgálatik.
Gondoltam bemegyek egy szakboltba, és veszek két felvevős DVB-C "tunert" meg valami DVB-C vevöket az SD-tvkhez. Az egész nem kerülne 40e Ft-ba, és volna mindenen megint adás. Mig a Telekomnál erre szinte semmi esély. De persze megkérdezem előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Napelem
- Hardcore café
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Fotó állvány eladó
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann