- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attilav2 #16829 üzenetére
Még a kezdeti field test idején próbáltam a ProgDVB-vel és a DVBViewerrel is. Ment mind a kettővel, csak ugye utóbbi a demo miatt nem jelenített meg képet egyetlen HD csatornán sem.
Igazából soha sem értettem mitől tartják olyan jónak a DVBViewert. Szerintem az EPG megoldása pl az egyik legrosszabb, amivel találkoztam. Rendszeresen deadlock-olt is, ráadásul ilyenkor ki sem lehetett lőni csak úgy a rendszerből. Amikor vagy 20 perc után volt szives kitakarodni, akkor meg ugye semmilyen tunerkártyát nem látott egyetlen más program sem, szóval újra kelett indítani a gépet. Erre biztosan azt mondják a rajongók, hogy akkor a gépemmel van probléma. Ennek erőteljesen ellentmond az, hogy csak a DVBViewer viselkedett így. Semmilyen más tuneres programmal nem tapasztaltam hasonlót. A korlátolt keresési megoldásáról már inkább nem is beszélek. A Terratec HomeCinema megette reggelire, és még csak nem is böfögött utána. Ezért sem értettem a Terratec miért cserélte le a DVBViewerre. Ráadásul abból is egy korlátozott verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest