- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attilav2 #16829 üzenetére
Még a kezdeti field test idején próbáltam a ProgDVB-vel és a DVBViewerrel is. Ment mind a kettővel, csak ugye utóbbi a demo miatt nem jelenített meg képet egyetlen HD csatornán sem.
Igazából soha sem értettem mitől tartják olyan jónak a DVBViewert. Szerintem az EPG megoldása pl az egyik legrosszabb, amivel találkoztam. Rendszeresen deadlock-olt is, ráadásul ilyenkor ki sem lehetett lőni csak úgy a rendszerből. Amikor vagy 20 perc után volt szives kitakarodni, akkor meg ugye semmilyen tunerkártyát nem látott egyetlen más program sem, szóval újra kelett indítani a gépet. Erre biztosan azt mondják a rajongók, hogy akkor a gépemmel van probléma. Ennek erőteljesen ellentmond az, hogy csak a DVBViewer viselkedett így. Semmilyen más tuneres programmal nem tapasztaltam hasonlót. A korlátolt keresési megoldásáról már inkább nem is beszélek. A Terratec HomeCinema megette reggelire, és még csak nem is böfögött utána. Ezért sem értettem a Terratec miért cserélte le a DVBViewerre. Ráadásul abból is egy korlátozott verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest