- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attilav2 #16829 üzenetére
Még a kezdeti field test idején próbáltam a ProgDVB-vel és a DVBViewerrel is. Ment mind a kettővel, csak ugye utóbbi a demo miatt nem jelenített meg képet egyetlen HD csatornán sem.
Igazából soha sem értettem mitől tartják olyan jónak a DVBViewert. Szerintem az EPG megoldása pl az egyik legrosszabb, amivel találkoztam. Rendszeresen deadlock-olt is, ráadásul ilyenkor ki sem lehetett lőni csak úgy a rendszerből. Amikor vagy 20 perc után volt szives kitakarodni, akkor meg ugye semmilyen tunerkártyát nem látott egyetlen más program sem, szóval újra kelett indítani a gépet. Erre biztosan azt mondják a rajongók, hogy akkor a gépemmel van probléma. Ennek erőteljesen ellentmond az, hogy csak a DVBViewer viselkedett így. Semmilyen más tuneres programmal nem tapasztaltam hasonlót. A korlátolt keresési megoldásáról már inkább nem is beszélek. A Terratec HomeCinema megette reggelire, és még csak nem is böfögött utána. Ezért sem értettem a Terratec miért cserélte le a DVBViewerre. Ráadásul abból is egy korlátozott verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest