- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappzo
csendes tag
válasz
Watt25 #16707 üzenetére
Szia!
Igen tudom, azért tömörítem át, mert a szolgáltatom 480*576-ban nyomja az adást amit rögzítek (480 oszlop). Ezt a TV ha tv adás széthúzza 16:9-re de a felvételt a lejátszók többsége nem húzza szét és így elég keskeny függőleges nyújtott kép ad. Ezért tömörítem út úgy hogy a sor szám 576 nem változik, de 16:9 miatt a 480 oszlop így 1024-re skálázom, így minden lejátszó 16:9-nek látja ténylegesen és ami nem tud digitális széthúzást az is le tudja játszani. (mese csatornáról van szó).
Tehát ezért tömörítem át. Tehát tényleg érdekelne, hogy mi lehet a hiba a H264 kodek alkalmazás esetén 2 menetben a 2-3 perctől hosszabb fájlok esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest