- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
azbest #16680 üzenetére
Azt tudom hogy elsődlegesen DVB-T mind amim van, de találtam rá utalásokat hogy van olyan amit bár csak T-nek jelölnek, de a gyakorlatban tudhatja a C-t is - ezért küzdöttem velük pár napot, hátha...
Ezen az áron teljesen vállalható, ha stabilan megbízhatóan teszi a dolgát ez a geniatech mygica t230 - tudni hogy milyen csippek vannak benne? Már az alap kernelben van a drivere, vagy külön kell hozzá fordítani?
Új, valamelyik 4.x kernelt futtató OSMC-t próbáltam az RPi-men és az stabilnak tűnt - ellenben a 3.2 és 3.6-okkal borzasztóan instabilan viselkedett - nem tudom hogy hardverhiba vagy valami egyébb összeférhetetlenség, de állandóan fagyott... illetve az ostoba LAN megoldása miatt se nagyon bíznék benne, hogy nagyon alkalmas lenne több szál és egyéb feladatok párhuzamos kiszolgálására...
BPi-re sajnos raspbian és droid csak 3.4 kernellel van, viszont a CC openwrt már 3.18-as, a trunk pedig már 4.1.6-nál jár, szóval azon akár működhetne is...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest