- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Na, végül is ffdshow és LAV dekóderek keverésével lett tökéletes a DVBViewer. Viszont! Lenne két kérdésem. Mivel Windowst csak azért használom dual bootban, hogy ez a vacak tuner megszólaljon( konkrétan mindent minimalra vettem, csak a DVBViewer, a gyári TotalMedia van fent/bár törölve lesz/, illetve az AIO remote, ezek automatikusan indulnak, ha Windowst indítom GRUB-ból). Na most esetleg tudna valaki valami részletes leírást linkelni(jöhet angol is), ami leírja, hogy hogyan kellene életre kelteni Linux alatt is ezt a masinát? Addig jutottam ,hogy TVheadend kell, meg még egy lejátszó, viszont ennek menetéről fogalmam sincs, illetve arról sem, hogy ez az EVOLVE MARS HD tuner alkalmas-e a feladatra(látva, hogy Windowson is megküszködtem vele). Linux Mint 17.2-t használok egyébként, 5 éve linuxozom kb, de nagyon mélyen nem ástam bele magam, mert nem is volt rá szükség, szóval valami "Step by step" leírás kellene.
A másik kérdésem, hogy ha későbbiekben szeretnék fizetős csatornákat is nézni, akkor nem lenne egyszerűbb egy [ilyen] USB-s video digitalizálót venni és rákötni a dekóderre(mert az van)? Mivel ahogy én néztem elég drága lenne egy USB kártyaolvasó+a mindigTV modulja...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Nagyon szép állapot!! Honor 90 12GB 512GB - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest