- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
ruzsass #13278 üzenetére
Szia,
Nekem valami tavaly októberi firmware volt rajta gyárilag, abban volt 1-2 apróbb bug. A youtube nem ment, az időzítőnél nem lehetett felvétel hosszot módosítani, és még pár hasonló kisebb hiba. Az m3digital honlapról letöltött AMIKO_HD8200_Series_1.5.45_conax.rar-t raktam fel és ez minden tapasztalt hibát javított, úgyhogy nem is mentem tovább. Elvileg van már 1.5.66 is, de mivel nekem nincs miért felrakni - nem találtam benne hibát - így egyelőre nem frissítettem. Egyetlen dolog hiányzik csak belőle nekem: Az internetes időszinkron lehetősége. Sajnos a szolgáltatóm trehány, pontatlan időt sugároz a stream-ben, és hiába kértem már jópárszor őket, hogy állítsák be az órát, eddig nem tudtam rávenni őket. A tuner belső órája meg 1-2 naponta késik 1 percet, így a pontos felvételhet pár naponta utána kell állítani az órát. Ezt oldaná meg egy internetes óraszinkron, de gondolom ehhez linuxos box kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Foxpost
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC