Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koroljov
csendes tag
Szaiasztok!
Otthon csak régi TV készülékünk van (8 éves lehet), a TV adások pedig a szomszédos kisvárosban üzemelő kábelTV szolgáltató által vannak. Mivel elvileg régi a TV, ezért egyik DVB szabványra sem alkalmas. Viszont az internetes oldalukon olvastam, hogy több adás elérhető DVB-T és DVB-C által. Szereztem hozzá set-top-boxot, ami DVB-T jelet kódol. [link] ezen a linken van leírva, h miként kell eljárni a beállítás során. A problémám az, hogy beállítottam ezek szerint, de nem az összes adás lett elérhető. Csak nyolc.
Ennek mi lehet az oka? Van még valamilyen más beállítás, amit még meg kell csinálnom?
Vagy jobb megoldás lenne DVB-C készüléket vennem? Ha igen, akkor mire ügyeljek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann