- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Kernel #12021 üzenetére
Tehát ha megvásárolom ezt a CA modult és a Hello Digital kártyát kiveszem a jelenlegi AD100-as dekóderemből belehelyezem a tv-be, akkor működnie kell a csatornáknak?
Nincs kártya dekóder párosítás a szolgáltatómnál??Mint már írtam nem szeretnék igényelni tőlük HD dekóder, így is sokba kerül a havidíj ezért szeretnék más módhoz folyamodni, ha van rá lehetőség. Szeretném kihasználni a tv tulajdonságait.
@Kedves: hamyka!
HelloHD egy speciális szolgáltató. Bár földfelszíni sugárzást végez, de DVB-C rendszerben, frekvencia tartományban teszi. Vagyis a vételhez egy megfelelő antenna és egy DVB-C set-top box szükséges. Ez volt korábban az Antenna Hungária AM mikro szolgáltatása, mely később Antenna Digital lett, majd azt eladták és lett belőle a HelloHD.
HD_HHD_csatonakiosztás_listaár 20130110-től.pdf Természetesen az árak hűségnyilatkozat nélküliek 1 éves hűségi árak itt.
Én ez évtől fizetek 6610ft-ot (családi csomag 83 csatorna 2 dekóder)
Internetük szerintem van ennél jobb szolgáltató is a netre. Én mivel a Hello Digitalnál vagyok parabolás vétel mikrohullámú Budapesttől 65 KM-re a jelerősség 65% tehát eleve 35% netkiesésem lenne!Mindezek ellenére a TV adás tényleg nagyon jó minőségű én 13 éve vagyok tagjuk még sosem volt adásfennakadás csak ajánlani tudom!!
A csatornák is a legjobban vannak összeválogatva hiszen kevesebb mint 10 csatorna külföldi a többi mind magyar!CA modulokról itt egy bár régebbi fórum de hasznos lehet másnak is.
Tehát ha valaki tudna segíteni a CA modulal kapcsolatban megvegyem-e mert működni fog vele is stb. azt megköszönném.
Egyébként annyira irigykedem ezek a bolti dekóderek iránt képesek felvenni, HD stb. az áruk is kifizetődő!
Már több 10 ezret kifizettem a szolgáltatónak a dekóder bérlése miatt
Vajon hány évet kell még kivárni, hogy a HD adásért se keljen többet fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest