Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Murphistic #11600 üzenetére
Ez az, amikor teker folyamatosan, melegszik, LED is világít, mintha PIO-módban járna a HDD. Én mobil rack-ből barkácsoltam össze egy szerkezetet (amin LED is van), tápegységgel, valamint PATA --> USB átalakítóval.
Viszont kísérleteztem már ezzel régebben is, akkor talán más merevlemezt használtam, de nem tekert ennyire olvasás közben. Csak néha villant fel a LED. Tehát ez arra utal, hogy akkor beállt valami nagyobb DMA átviteli sebességre, amiből tudott cache-elni a lejátszó, így csak ritkábban nyúlt a lemezhez.
További kellemetlenség, hogy érdemes figyelni a SMART-ot is, mert a nagy tekerésben áthelyezett, vagyis lecserélt szektorok keletkeztek, ami szerintem nem fizikai hiba miatt történt, hanem valamilyen adatátviteli hibát nézett be magának a SMART.
De én amúgy a PC lejátszás híve vagyok, tehát erre csak átmenetileg volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest