Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Kernel
üzenetére
érdemes figyelni a SMART-ot is, mert a nagy tekerésben áthelyezett, vagyis lecserélt szektorok keletkeztek, ami szerintem nem fizikai hiba miatt történt, hanem valamilyen adatátviteli hibát nézett be magának a SMART.
Ez elég meredeken hangzik. A SMART "hogyan nézhet be" adatátviteli hibát azért, mert használva van?
A winyónak tökmind1, hogy a PC-be épített vezérlőtől kapja a parancsokat, vagy az USB-be építettől.
Logikusabb magyarázatnak tűnik, hogy amúgy is bejelölt volna magának hibás területet, függetlenül attól, hogy mire van kötve. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Kernel
üzenetére
Érdekes, amit írsz. Ha jól emlékszem a folyamatos tekerést csak felvétel közben produkálta. A lejátszás már simán ment. Én akkor arra gyanakodtam, hogy fura módon van implementálva az NTFS kezelése és mondjuk minden egyes "blokk" kiírása után frissíti a fájlméretre vonatkozó bejegyzést és emiatt ugrál a fej.
Igazából csak szükségmegoldás volt, azóta mindig USB kulccsal használtam az STB-t, így nem is foglalkoztam a problémával
.
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.