Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engedd el a szabályokat, menj ki a természetbe és egyből jó lesz. Mondjuk nem Spark-kal az lehet, de egy rendes frankó géppel élvezet, hidd el. Már egy Air 2s is olyan szépen dolgozik, hogy öröm vele szórakozni. Ahogy Vándor írja, az FPV teljesen más világ. Imádom. Az őzike szembenéz veled a mezőn
van olyan őzcsalád, akik már ismerik a drónjaimat. A múltkor egy kisgida odajött a géphez, és nézegette, mi lehet ez. A nagyok úgy jöttek ki utána a kukoricásból.
-
vandor01
senior tag
azert van ertelme
csak azt FPV-zesnek hijjak
es azt a legjobban varoson kivul bokrok fak akadalyok alatt kozott lehet uzni.....
sajnos mindent hivatalosan nagyon bekorlatoztak ezert a pusztaba lettunk uzve
es igen egy videos dronnak sok latni valoja nincs a pusztaban
kiveve ahol nagy birtokok vannak -
Sordoran
addikt
válasz
Grillo #73995 üzenetére
Köszi, ez egy hasznos oldal, itt legalább rá tudok menni és kiírja milyen légtér is az.
Így már világos, hogy amit a mydronespace app-ban pirossal jelölnek az tiltott és kész, de nem ártana ott is megnézhetővé tenni hogy mégis milyen korlátozások is azok. Pl. amit kérdeztem, Nyíregyháza 20km sugarú köre, az a háború miatt, idővel talán megszűnő korlátozás. Értelme mondjuk nem tudom mennyi, mert a keleti határ felé menve csak van olyan rész ahol szabad a pálya, holott az közelebb van a háborúhoz...
Tényleg nem felhasználóbarát ez a drónozás itthon, lényegében megalkottak egy jogszabályt mert EU miatt kötelező volt, de amúgy leszarják hogy mennyire megkeseríti a hobbi drónosok életét. Másik példa ugye, hogy nincs olyan hogy reggel felkelsz és úgy döntesz megrepteted a drónt a hátsó kertben. Nem, mert 30 nappal előbb kérj engedélyt, és fizess be egy nevetséges összeget... Ilyenkor elgondolkodom, hogy a YT videósok, vagy falunapos felvonulást videózók vajon megteszik-e ezt. -
válasz
Grillo #73995 üzenetére
Na, az meg tényleg pilótavizsgás a rövidítéseivel. Néztem egy időben azt is, aztán feladtam. Szórakozik ezzel ilyen szinten a tököm, amikor azt látom, hogy olyan kérdéseket tesznek fel a FB csoportokban, hogy teljesen egyértelműen halvány lila fingja nincs az embernek semmiről, de azért repked a falunapon, meg kilométereket VLOS-ban... Amíg az ilyeneket nem kezdik el tömegesen megcseszni, addig engem nem érdekel ilyen szinten. Tömeg felett nem repülök, 120 fölé nem megyek, lakott területen belül nem repülök. Hogy így van értelme egyáltalán? Nyilván nincs, ezért pihen a táskában a Spark hónapokat, mire rászánom magam, hogy elővegyem. Tavaly kétszer repültem ki 3 akkut, és ennyi volt. Negyedévente előszedem megtölteni az akkukat, meg szobán belül kicsit megmozgatom a gépet, hogy ne álljon be, de ennyi. Ez a szabályzás a lakott terület, mint fogalom bizonytalanságaival, meg a csomó korlátozással egy eltúlzott rosz vicc. Az A2-őt is érdemes volt megcsinálni, a régi drónommal törölhetem vele a seggem. Az éves biztosítást is kábé csak poénból fizetem be, mert értelme semmi.
-
válasz
Grillo #73993 üzenetére
Amúgy nem értem, miért nem látszik ez egyértelműen a mydronespace-ben. Értem én, hogy az ős drónosok egyrésze (egy kis szelete) hardcore légügyi fetisiszta, aki csipőből kivág minden négybetűs rövidítést, és fejből fújja a szabályzást, de ezek hobbi drónok, lakosságnak készülnek, ahogyan az MDS is. Teljesen egyértelműen jeleznie kellene a programnak, hogy a beadott géptípusnak és kategóriának megfelelően adott időpillanatban, adott lokáción fel lehet-e szállni 120-ig, vagy nem. Ide értve a lakott terület, természetvédelmi terület kérrdéskörét is. Az embertömeg az egyetlen, amit rá kellene bízni a kezelőre, mert az nem várható el, hogy egy MDS percre pontosan kövesse, hogy mikor hol hány ember álldolgál éppen a drón hatósugarában. Kivételt jelent persze az előre bejelentett rendezvények tömkelege, amelyeket szintén fel kéne vinni az adatbázisba, hogy ha ilyenen akar felszállni valahol az egyszeri user openben, akkor egyértelműen megkapja a tiltást rá.
Sajnos az van, hogy két éve próbálom megérteni és gyakorlatban alkalmazni a szabályokat, de még így sem minden egyértelmű. Lehet, hogy az én hibám, de a kérdések alapján úgy látszik, nem éppen. Ezért lenne jó az MDS-t klasszik igen/nem üzemmódra fordítani, és kivenni a végfelhasználó kezéből a mérlegelési jogot, egyben korlátozni a tévedés lehetőségét. Bekapcsolod, zöld, repülsz, piros, elmész haza. Pont.
-
-
-
Sordoran
addikt
válasz
SeniorTilla #73987 üzenetére
Nincs még jogsim, szóval ezek a konkrét példák nálam nem állnak fenn, de gyalogos, biciklis és rolleres közlekedésben persze előfordult már...
Akkor értem a lényeget, természetesen igyekszem szabálykövető lenni, csak érdekelt, hogy ha 100%-ig mindent betartunk akkor ezek a helyzetek hogy állnak.
Zemplénben egyébként várakat szoktuk nézni mikor kirándulunk, ott gondoltam hogy mikor felérünk a romhoz, akkor azért egy rövid felvétel a tájról talán belefér.
A mydronespace app-os kérdéssel kapcsolatban, ha jelölöm a zónát ahol felszállnék, ott mindig ki fogja írni ha az problémába ütközne amúgy? (tiltott, korlátozott légtér) Azt tudom, hogy a lakott területre vonatkozó korlátozást nem nézi, az az én felelősségem.
Illetve Mini 2 SE esetén ugye nem kötelező a biztosítás, csak általánosságban írtad? -
-
válasz
SeniorTilla #73987 üzenetére
"A szegény védett madarakat pedig hagyjuk költeni a Zemplénben, mert a drón nagyon zavarja őket, a kiherélt kipufogós crossmotorosok nem."
Annyi, hogy a motors viszonylag ritkán száll el a fészek mellett. Ha mégis, akkor is csak egyszer, jó eséllyel...
-
válasz
Sordoran #73984 üzenetére
Ne hülyéskedj már, sosem mentél még 51kmh-val lakott területen belül? Vagy nem előztél 91kmh-val országúton? Esetleg pályán nem szaladsz bele 140-be? Na ugye. Kb. ugyanaz a szabálysértés. Csak a dórnozás nem okoz akkora balestetet, mint egy autó okozhat. Plusz a sok jóember, aki a drónozás oktatásából él, azt szajkózza hogy Úristen MEGBÜNTETNEK!!! Gyere hozzám tanfolyamra! Pénzt!!!
Senki nem fog rád szólni sem ha a kertben repkedsz egy kicsit, sem ha az országúton, bicikliúton. Nem 1984-et írunk, érti aki érti Orwellt. Természetesen elítélek minden illegális és a népre nézve rendkívül veszélyes dróntevékenységet és arra bíztatok mindenkit, hogy ha akár csak 10 percre felszáll a mező közepén, azt is be KELL jelenteni, regisztrálni, és legyen rendben a kötelező biztosítás is. A szegény védett madarakat pedig hagyjuk költeni a Zemplénben, mert a drón nagyon zavarja őket, a kiherélt kipufogós crossmotorosok nem. Nekik szabad tolni az erődben, nekünk drónosoknak nem.
-
-
BaLee
addikt
válasz
SeniorTilla #73982 üzenetére
Hmm ma is tanultam valamit.
Ez valami új dolog?
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Hosszú évődés után, végre én is beszállok a drónozásba, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Az egyik oka annak, ami miatt eddig mindig viszakoztam végül, az pont a kissé bonyolult jogi környezete a dolognak.
A szerencsés gép egy DJI Mini 2 SE lesz, szóval pici és könnyű. Utána olvastam elmúlt napokban dolgoknak, de még nem mindenre egyértelmű számomra a válasz. Amikben megerősítés kéne:
1. Miután megvan a gép, megreptethetem a lakásban? (csak lebegés, megnézni működik-e, tudom hogy nem ajánlott házon belüli repkedés) Jogilag ez még belefér?
2. Az udvaron tesztelni már hatósági engedély köteles lenne igaz (nem app-os, hanem külön kérvényes és díjas)? Lakott terület, bár azért sűrű növényzet takarja szomszédokat, nem kémkednék. 1-2 méter magasan repkedni, esetleg megnézni a háztetőt már nem fér bele?
3. Ahol többet elővenném az lakott területen kívül, bicikliút mentén szántás, kis erdő fölött. Ehhez elegendő ha jól néztem a mydronespace app-ban jelölni tevékenységem. Ami nem tiszta, hogy vannak az app-ban a térképen nagyon piros és kevésbé prios területek. A nagyon pirosak ha jól látom repterek közvetlen környezete, de a kevésbé piros az pontosan mit jelent? (pl. Nyíregyházától 20km sugarú körben van, ez azért röhej ha ez mind tiltott)
4. Végezetül nemzeti park, itt a Zemplét néztem most, ott van egy nagy zöld karika, ezen belül megint tilos repkedni hatósági engedély nélkül? És ami a karikán kívül van, de esetleg még a park része, az is ide tartozik, csak az egyszerűség kedvéért van csak egy szép karikával jelölve?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Grillo
őstag
válasz
kbhuinfo #73979 üzenetére
Mi találtunk egy MIni 3 Pro-t, rajta lévő képek és a final videó alapján a távolkeleti turiszt nekirepült a fának az erdőben. Aztán nem találta meg, vagy nem is kereste.
Kipucoltam, működik szépen, de 5 használat után letiltott, mivel másik felhasználói fiókhoz van regisztrálva, mint a kontroller.
Hivatalos DJI forum adminisztrátoron keresztül elvileg kapott üzenetet a tulaj, hogy vegye fel velem a kapcsolatot, de nem kaptam emailt sajnos. Így most van egy drón a polcon dísznek. -
-
BaLee
addikt
-
-
kbhuinfo
tag
válasz
SeniorTilla #73977 üzenetére
Nagyon köszi a kimerítő választ! Mivel azonban többen használjuk, szerintem nem ördögtől való. Egy kérdés: 2x úgy is cserélik a drónt, hogy elveszett. A megtalált drónt, tudja valaki újra használni? Másik távirányítóval összepárosítani? Valahogy érkezhet erről nekem értesítés? Kérek mindenkit, hogy ne a rosszindulatú, hanem a tulajdonosi szemlélettel válaszoljon a kérdésre - előre is köszönöm!
-
Kis Tigris
tag
sziasztok. Ma jött meg a Mini 2-m. Első körben megcsináltam az osztrák vizsgát. Majd regisztrálni akartam a Mydronespace alkalmazásba, de itt tortúra kezdődött, ami sajna nem oldódott meg
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt:
1: nem is találhattak adatokat vele, mivel még most akarok fiókot regisztrálni...
2:másik eszközről hogy regisztráltam volna vele, mikor még ID-t is közvetlen előtte csináltam :/
3: nincs is webws felület ahol regisztrációt létre tudnék hozni
Szóval ez fogyatékos
Valami megoldás? -
válasz
kbhuinfo #73975 üzenetére
A Care Refresh leginkább a DJI-nak jó
A mini4 nem egetverő összeg, de nem nagyon lehet kapni csak a gépet csupaszon. Azért, mert nem sokat törnek össze. Bezzeg FPV van bőven! Azok törnek mint a ropi.
A Mini4 nagyon ügyes kis gép, 360 fokos védelemmel, nem fog csak úgy leesni, összetörni. A nagy veszély a víz fölé repülés, hátszélben. A szél nem a barátja a kicsi könnyű gépnek. Ott lehet meglepetés, és ha leszáll akkor annyi az egész gépnek a felvételekkel együtt. Figyelj, hogy mindig szembeszélben repülj, ha messzebb akarod küldeni, hátszélben ne, vagy ésszel. Hagyj bőven tartalékot az akksiban a visszatéréshez. Nekem Air 2s szállt le a szántóföldön magától, mert 4,5km-re mentem el vele és nem figyeltem, hogy hátszél van. Nem ért vissza, forced landing volt. Nem lett semmi gond, meglett, csak érte kellett menni a földutakon. Ha ez pl. a Balaton vagy a tenger felett történik, az nagy szívás lett volna.
-
törölt tag
Valaki tudna javasolni 3d nyomtatasra ceget? Kellene ez-az a dronra, es nem szivesen fizetnek 5-10k beallasi koltsegeket. En meg csak a nagyokkal voltam korabban kapcsolatban.
-
kbhuinfo
tag
DJI Care Refresh - 65e két évre. Ha lenullázom a drónt 2x, alkalmanként 75€ a csere újra. Mi ennek a valószínűsége? Mi kell ahhoz, hogy a mini 4 pro tönkremenjen a kezeim között az én hibámból? Azért kérdezem, mert kezdő vagyok és nem tudom, hogy megéri-e ez a fajta biztosítás NEKEM.
-
A telefonhívás tényleg zavarja a rádiókat (jéééé, milyen érdekes
), de általában csak akkor okoz gondot, ha amúgy is határon van a jelátvitel. Na akkor simán eldobja a jelet O3-ig minden. O4-nél jobb a helyzet.
A vezeték nélküli kamerarendszer is komolyan bezavarhat. RC Pro-t (!) zavart be úgy, hogy a Mavic 3 200 méterre volt és lement pirosba a térerő...
-
válasz
Kis Tigris #73971 üzenetére
Figyelj majd a telefon melegedésére. Azzal szokott gond lenni. A távban van hűtés, a telóban nincs.
-
Kis Tigris
tag
válasz
SeniorTilla #73970 üzenetére
Mini 3 + kijelzős RC is képbe volt, de olvastam pár nem pozitív dolgot róla, inkább maradtam a sima távítónál
P40-el sztem akkor tökéletes lesz
Iszonyat nagy fényerő, Amoled kijelző a jobbik fajtából. Lehet rendelek még egy napvédőt is majd, s úgy teljes lesz a dolog
-
-
Nekem a Mavic2 + új adnroidos főverzió mindig csak nyűg volt. Így rászoktam, hogy van nálam egy régi Samsung S9, ami mindig offline, nincs hibás frissítés, se zavaró üzenet. Azért rá szoktam próbálni a napi telefonomra (fold5) ha véletlen megy, akkor azért azzal jobb, a nagy kijelző végett
-
válasz
Kis Tigris #73966 üzenetére
Sokak szerint érdemes repülőmódba tenni a telefont drónvezérlés idejére.
Működni működik, hiszen a telefon USB-n kommunikál a kontrollerrel.
MaCS
-
válasz
Kis Tigris #73966 üzenetére
Nem zavar a bejövő hívás, probléma nélkül tudsz beszélni is, csak stoppold le a drónt addig. A másik telót is használhatod, de akkor már tényleg egyszerűbb lenne egy kijelzős RC-vel. Azt csak bekapcsolod, és már repkedhetsz is.
-
Kis Tigris
tag
válasz
gatesz #73964 üzenetére
Nekem is ez volt a nagy dilemma, hogy Mini 2 (NEM SE!!!) Fly More Combó, vagy Mini 3 Rc vagy sima távirányítóval.
Aztán kicsit utána olvastam itt-ott, reddit, stb. Az új távirányító faja, csak a fényereje elég kicsi, ami miatt napfényben nehezen látható, erre panaszkodnak. A sima meg még így is drágább mint a Mini 2 FMC, de egy akksival meg nevetséges kimenni reptetni (mindenki írta aki 1-el vette, hogy egyből megbánta, később meg beszerezni hozzá jóval drágább volt).
S én úgy látom, hogy a sima Mini 3 nem tud annyival többet, hogy a nem kicsi árkülönbözetet megérje. Szóval így első drónnak a Mini 2 FMC-t vettem meg OUTLET, épp a futárt várom, dél körül hozzaMás: ha a telefont a távirányítóhoz csatlakoztatom s kimegyek repkedni, bejövő hívás, sms, egyéb telós dolgok nem fogják bezavarni az irányítást? Mert gondolom repülő módban meg nem működik...
De van egy elfekvő Huawei P40 Pro-m, esetleg azt is tudnám használni, nem? Gondolom Sim kari megléte nem feltétel
-
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok
Ma rendeltem (holnap érkezik) egy DJI Mini 2 fly more combo drónt. mivel fotózom, van itthon mindenféle memória kártya, de sajna nem tudom jók e hozzá.
4K/30fps vagy 2.7k/60fps döccenőmentes felvételéhez mi az a minimun memkari, ami jó lenne hozzá? Tik hasonló felbontáshoz mit használtok, aminek a sebessége elég hozzá?Valamint a felvett anyag kb mennyi helyet foglal el, mb/perc?
Válaszokat előre is köszönöm
-
krokk
senior tag
válasz
gatesz #73961 üzenetére
Szia,
Hasonló kérdések merültek fel bennem is a drón megvétele előtt
A lakott terület kezdete vége az nem egyszerű, nehéz eldönteni, másik fórumon is láttam erről elmélkedést nincs rá konkrét válasz sajnos. Házak között ne repkedj kb.. vagy nemtom...
A DJI alkalmazás naplózza igen, de max ha valami balhéd lesz belőle max akkor tudod vele igazolni, hogy nem is voltál olyan helyen ahol nem kellett volna. Amúgy meg senki nem fogja azokat nézegetni.
Én is azt hittem, hogy áhh kb sehol nem tudok repülni... De nagy általános szabályként (itthonra) ha a MyDroneSpace azt mondja hogy te ott repülhetsz illetve a dji sem panaszkodik, hogy tiltott ott a felszállás akkor repkedhetsz. Érdemes leszedni az appot mielőtt drónt vennél és megnézni azokat a helyeket amerre szeretnél menni, hogy tudsz-e repülni vagy sem. -
gatesz
tag
Sziasztok,
A DJI topikban már feltettem ezt a kérdést, de rákérdezek itt is.
Segítséget szeretnék kérni. Drón vásárlás előtt állok, és még csak most nézegetem, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, és hogyan lehet legálisan drónozni.
Egy DJI mini 2 SE a kiszemelt egyelőre FMC nélkül, mivel nem szeretnék nagyon sokat költeni. Véleményt szeretnék kérni erről a drónról is.
Ami eddig világos, hogy nem kötelező az A1/A3 vizsga max ajánlott és jó az Osztrák kattingatós. Regisztrálni kell a drónt és az üzembentartót, és a visszakapott számokat fel kel helyezni a drónra. Applikációval kell hivatalosan repülni, és bejelölöm, hogy hol és milyen időtartamban repülök. De itt jönnek a kérdések. Hol van légtér szempontjából a lakott terület határa? Megegyezik a lakott terület végét jelölő táblával?
Én Sárospatak környékén élek van itt egy Kosice TMA2 Közelkörzeti irányító körzet, de gondolom az alsó határ 1000láb így ebbe bőven beleférek a max 120 méterrel. Látok itt katonai műveleteket is de azoknak az alsó határa 9500 láb.
Amit nem tudtam, de megértek, hogy az egész zempléni hegység környezetvédelmi szempontból korlátozott légtér. Itt akkor ez a terület már nem jöhet számításba.
Minél többet nézem a térképet, annál kevesebb helyet találok ahol lehet repülni.
Azt tudom, hogy ezek a drónok nem sugároznak ID-t kivéve, ha C1 kategóriába soroltatom őket. Maga a DJI alkalmazás naplózza, hogy hol szállt fel a drón? Ebből később lehet probléma, nézi ezt valaki?
Tudnátok segíteni, hogy ti hogy döntitek el, hogy hol lehet repülni, és hogy hol nem? Hasznos tanácsok is érdekelnének.
Kérném a Google a barátod és egyéb okosságokat hanyagoljátok, azért kerestem fel a fórumot, hogy segítséget kérjek, és nem igazán van időm minden hozzászólást végig olvasni.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki segít! -
-
Zimerion
csendes tag
Sziasztok!
Első drónnak melyiket ajánlanátok ezek közül? DJI Air 3 vagy DJI Mini 4 Pro?
Köszi előre is a helpet! -
twine
veterán
Lejárt a szerk. idő :/
Én nagyon megkedveltem a sajátomat...Sok helyről hallottam, olvastam, hogy copás az összerakása...az egyik nagy "csalódásom" Oscar Liang volt aki azt írta a tesztjében hogy ő végül ki is hagyta a két kis apró "nehézkesen beszerelhető" alkatrészt...
Én ennyire azért nem éltem meg c0pásként...
Viszont nagy kedvencem lett a Mario5 DC...baromi jó "terepen" használni...ezért az árért amibe kerül, szerintem zseni...rengeteg ideig őrlődtem, a DC vázon, mert hobbiból gyakorolgatom a freestyle-t is,,de melózom is a géppel, viszont én nem építek annyi gépet mint itt páranAzt kell mondjam, kár volt félnem...fel kell mérni az embernek mekkora tudása,,és ha nem egy Vanover, vagy Steele, skillekkel rendelkező, akkor szvsz. alig érezni az X, és a DC között a különbséget....
Szóval éljen a DC vázMost épp az a terv, hogy "feszesebb" legyen a gép, mert végre úgy érzem kezdem megérteni a szűrést, és a PID lényegét, és el tudtam kezdeni értelmesen használni a blackboxot, amit eddig egyetlen gépemen sem tettem meg...Órás hála Chris Rossernak és csatornájának.
Eddig hiába néztem utána rengeteget, vagy olvastam utána, nem éreztem azt a fajta megvilágosodást, mint a napokban...
Uh, amint lesz időm, irány a mező, Marioval és a notebookkal...
Szeretnék két profilt létrehozni....egy GoPro-s, és egy GoPro nélkülit is...
Mert amikor nem melózik, csak hobbyzik a gép, szerintem az O3 Air Unit mellett, teljesen felesleges a GoPro...
Számomra egy csoda , hogy pár év alatt ez a hobby az analog FPV technikából ide jutott, hogy az FPV kamerámmal GoPro nélkül ilyen minőséget rögzíthetek..Szóval én javaslom az O3 Air Unitot a Mario-ba.
-
twine
veterán
válasz
SeniorTilla #73954 üzenetére
-
-
válasz
SeniorTilla #73949 üzenetére
De, a Fimi elvben Xiaomi. Ezért is vicces, hogy az iPhone felé terelnek.
MaCS
-
twine
veterán
válasz
SeniorTilla #73951 üzenetére
Sí Senior! De mit akartál ezzel mondani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest