Hirdetés
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #63439 üzenetére
Ma kipróbáltam a 3 colos iFlight iH3 gépem, amibe HGLRC 1407 3600kv motorokat, iFlight Nazgul HAKRC mini F4 Flytower RunCam Split mini kamerát raktam és Turnigy Panther 4S 850mAh akkut akasztottam.
A véleményem? A többi 3 colos gépemhez hasonlítani sem lehet amit az művelt
A 3 és az 5 colos géphez hasonlítva inkább az 5 colosra hajazott a repülés. Megdöbbentő volt a rendkívüli hasonlóság. GPS nincs rá szerelve, így sebességi adatokat nem tudok, de amikor megzavartam bizony érzetre bőven 100 felett, de inkább olyan 130 lehetett, de nem is a végsebesség a lényeg, hanem az, hogy iszonyat jó vele repülni! 4 perc úgy volt meg, hogy bizony néhányszor megtekertem a fülét!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest