-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz Peaceliker #57862 üzenetére
Látom te most nagyobbat építettél a szokásosnál, én meg kisebbet.
Elég jó a súlya, igaz se GPS se más kütyü, tehát nem is csoda.Nekem is az a gondom hogy a legutóbbi kisebb gépen a VTX02 nem továbbít hangot.
Igaz én nem hallgatni szoktam, hanem hogy a felvételen rajt legyen.
Volt már olyan VTX-em amin nem volt audio csatlakozás, de találtam hozzá leírást hogy hova is kellene kötni hogy továbbítsa a hangot, de ennél sajnos nem tudom melyik kivezetésre/lábra kellene kötni(már ha egyáltalán rá lehetne).Én már mintha említettem volna valamikor(vagy csak akartam?) hogy a Martian II szerű vázakban nem is annyira egyszerű elférni még kevés cuccal sem, hát még ha minden vackot belerak az ember.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest