- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
kimista #33168 üzenetére
Csak hogy értsem...
Valami ilyesmi motorokra, meg ilyen vázra gondoltál? Érdemes lenne kezdőnek a machinálást valami ilyesmi eszközökön gyakorolni?
Van itthon egy E010, fiam imádja, mert mindenhez oda lehet vágni, ami látszik is már a vázon, két-három helyen el van törve. Itt van már az új váz is, de azon gondolkodtam, hogy akkor veszek neki egy új E010-et (pont elég neki, ráadásul most akciós is), én meg a "régit" kicsit feltuningolnám az általad említett módon. Azért gondoltam erre, mert nagyon nem tudom elszúrni, inkább ilyenen gyakorolnék.
Alkalmas ez erre? Mi lesz a végeredmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged