- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Grey
aktív tag
Szerintem az a szégyen ahogy az ellentábor viselkedett

Elgondolkodtató hogy felnőtt emberekbe milyen kevés tolerancia szorult,magyarul teljesen les*arják,hogy mindenkinek megvan a joga ahoz hogy elmondja amit gondol v. érez egy dologgal kapcsolatban.Szerintem két dolog hajtotta ezeket az embereket(?):az ostobaság és a félelem.
Gondolom ezt azért,mert egy átlag ember kismillió olyan dologtól függ amelyek 100x jobban rombolják a szervezetüket+emellett állati szintre süllyednek ezektől-ezekért.Ezt már nem veszik észre...
Én kipróbáltam,benne voltam,megtapasztaltam és úgy döntöttem nincs rá szükségem.Ennyi volt.
Sajnos az emberek többsége azt sem tudja mi ellen hadakozik és úgy vagdalkoznak hogy közben csak a saját kis ostobaságuk lebeg fakó tekintetük előtt.
Hát röviden ennyi amiért ez szomoru és szégyen...
Aktív témák
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs