- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nem volt hivatalosan Mo-n? 200-4, vagy 2005 környékén kezdtem bele a Sims 2 vásárlási mániámba, magyarul és azokat asszem az EA forgalmazta. És mintha az is rémlene, hogy 1-2 éve döntött volna úgy az EA, hogy átviszi a központot a csehekhez. Vagy ezt az egészet rosszul tudom?
Azt viszont nem tudtam, hogy kivonult a CD project. Kár, pedig a ME1 honosítása tényleg nagyon jó lett.
Az Xlive-ot azért hoztam fel párhuzamként, mert ugyancsak erőforrás igényes. Ha a MS-nak megéri a rendszert kiépíteni itt, akkor nem tudom, hogy az EA-nek miért ne érné meg egy fordítót felfogadni. Ennyire ne hozná vissza az árát? (És itt ugye vissza is kanyarodok a XLive-hoz, hogy akkor az meg hogyhogy megéri, miközben magyar felhasználó nem nagyon lesz a gold előfizetők közt, de még ha lenne is, akkor se annyi, mint ahányan a 3 platformra megvesznek egy-egy játékot. Szerintem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Svájci jellegű bicska eladó
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest