- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Drizzt
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Igazából egyedül az Ogre volt fogósabb, a többi harc simán ment.
Mondjuk az Ogre-nél nálam csak a pajzsos csajszi maradt állva
Azért egész jól bírta ha aktiváltam nála a védekezést.
Na majd a teljes verzióban kicsit jobban áttúrom a taktikákat, mert a mágus sem lőtte el harc elején a csapatra ható buffot. Azt kézzel kellett aktiválgatnom
Amúgy egész jól megcsinálták ezt a most még harcolok, majd átvált mesélésbe, majd ismét vissza a harcba. Ezt tetszik. A utólagosan megdolgozott ingame elemek is jól néznek ki
-
leviske
veterán
Nah, végigjátszva. Ettől a részlettől elájulva nem vagyok, de úgyis két dolog fog majd meg: a történet és az, hogy személyre szabhatom a karaktert.
Ami egyelőre kifejezetten nem tetszik, az számomra is a harcrendszer. Valahogy olyan suta az első részhez képest. Bár lehet, hogy csak megszokást igényel. A történetmesélés egyelőre viszont kimondottan tetszik. Vicces lesz, ha éppen már leverném a fő ellent és egyszer csak "vohohoho, ez igazából nem is így történt".

(#189) buccsi: Ha elkapta volna, olyan külseje is volna. Ezért számoltak be különböző boszikról a kaszindok. Meg ez azt is jelentené, hogy ezt a szálat rövidtávon lezárták, pedig Muzyka nem ezt ígérte.
(#193) Abu85: Hát ez szomorú. És feltételezem ezek az extrém felbontású textúrák lesznek azok, amik a grafikához jelentősen hozzátesznek. No mind1, nekem a látottak is megfeleltek, ha blurral még javítanak rajta.
-
vitaro
senior tag
Nagyon örülök ennek a demónak, megspórolt nekem 9000 forintot. Ez, így, az Origins után egy rossz vicc.

-
Воланд
titán
Hát nem tudom.

Bár még nem vittem végig, lehet, hogy csak az ajándék bw pontok miatt fogom megvenni.
Bővebben leírom majd a véleményemet holnap. -
AtHoS
nagyúr
Nekem elég furcsa volt elsőre az irányítás. Előző részeivel nem gameltam, lehet azért.
Kellett kis idő, mire rájöttem, hogy a jobb egérgombra aktivizálódik a kijelölt feladat. Viszont legalább R-re ráugrik a legközelebbi ellenre. Lassan megtaláltam a speckó funkciókat is (1,2,3...), aminek bizonyára volt hatása, mindenesetre extra animáció az tartozott hozzájuk.
A karakter életereje magától kúszik felfelé vagy a támogató mágus nyomja fel időnként? Harcossal indultam

Sajna a bevezető rész után, mikor elindultam a csapattal és lepakoltuk az első hordát és szedegettem volna fel a cuccokat szépen összefosta magát a gama.
Eddig vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban. Kicsit, mintha olyan lenne, hogy megnyomok 2 gombot aztán megyek iszom valamit és mire visszaérek győztem a harcban.
Lehet szokni kell még ezt a "semmittevést" közben

Mod:
Én az első 420MB magasságában történt megszakadást követően bedobtam orbitba a letöltési linket, ami szépen le is kapta a demót
Mod2:
Valahol meg lehet nézni hol tart a letöltések száma? -
buccsi
tag
Végig vittem egy harcossal. Hasonló érzéseim vannak mint Vistaboy-nak, ezenkívül én úgy tudtam, hogy minden funkció elérhető lesz benne, ehhez képest az Invertory le van zárva. Ettől függetlenül nem lesz ez rossz játék szerintem.

Spoiler!
Szerintem Flemeth elkapta Morrigan-t. Ugyanazzal a mondattal nyit mint Morrigan az első részben.
-
Na, 3x próbáltam meg letölteni a demót, mindig 1,28GB-nél állt le a letöltés. Ennyit erről.
(#185) Vistaboy: haha, mégis csak megcsinálták a Dragon Age: Mass Effect Edition-t (vagy fordítva?)
-
leviske
veterán
(#173) Sonja: A BW szervere ledobott 1,1 GB-nál, szóval ez jól jött.

(#174) Vistaboy: Én is közben úgy döntöttem, hogy kell a francnak a SP1.
(#185): Le ne lődd az összes poént míg le nem szettem.
Az originsben sem volt túl sok beleszólásunk a harcba. Vagy itt még annyi se lesz? Várj, meg ne mond, csak költői kérdés volt! 
(#176) woland_y2k: Jahogy. Még szerencse, hogy kilőttem.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Viszont így csak Medium grafikai beállításokkal megy, azaz DX9-ben. Látszik is a képeken, nekem sokkal szebb volt.
Mivel 4890-ed van, így a Configurációs progiban add meg neki a DX11-et, majd a játékban az Options -> Video részen a Mediumot át tudod tenni High-ba, ami a DX10-nek felel meg (írja is)!

-
Vistaboy
veterán
Vegyesek az érzéseim.

1. A grafikával nincs bajom, igaz, hogy nálam csak a DX9 működik megfelelő kártya hiányában, viszont a látvány így sem rossz, bár nem is olyan lenyűgöző, mint ahogyan a képeken eddig láthattuk. Viszont 1920x1200-ban nálam mindent maxra tolva 4xAA mellett röccenés nélkül megy, úgyhogy ezzel nem lesz probléma.
2. Az irányítás könnyű, szinte már túl könnyű. Mondhat a BioWare, amit akar, erről a játékról ORDÍT, hogy konzolokra készítették. Hiába tették bele a pause funkciót, gyakorlatilag - eddig legalábbis - nincs jelentősége, mivel a karakter mindent magától csinál. Ugrik, vagdalkozik, félregurul, stb. Gyakorlatilag csak a quickbar nyomkodásából áll a harc, mindent elvégez helyettünk az M.I.
3. A párbeszéd szinte egy-az egyben Mass Effect 2. Külön jelölve is van a Gonosz, Semleges és Jó beállítottságú válasz. Több nem nagyon van.
4. Ez a játék így első blikkre inkább egy interaktív mozi. Úgy van jellemezve, hogy akció-RPG, de szerintem inkább úgy 90% akció és 10% RPG rész van benne - karakterfejlődés, stb.
Természetesen ez még csak az első benyomásom, cirka 10 perc játék után. Majd holnap végigviszem a demót - most csak belenéztem -, és utána vonom le a végső konklúziót a teljes játék érkezése előtt.
-
Воланд
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megveszem mindkettőt, simát meg eladom egy ezressel olcsóbban.
BW pontok meg elmennek me2 dlc-kre.(#182) Vistaboy: Az jó lenne, ha a Signature Edition-höz is adnának, lehet, hogy még akkor is állna amit fentebb írtam.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ilyen az 576-nál is van, még olcsóbban, csk nem írják mennyi pontot adnak ajándékba.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na, még a végén jobban megéri majd előrendelni a normál változatot, mint a BioWare Signature Edition-t.

Ezért siettem, vazze?

Meg is kérdezem őket, hogy vajon a gyűjtői mellé is adnak-e pontokat?

-
Darth_Revan
veterán
Dragon Age 2 8990Ft+a játék normál változatát előjegyzőinknek ajándék 1600 Bioware Pontok-at adunk

-
TomLion
tag
Látom vótmá, sorry. Meg aztán nem is megy..
-
TomLion
tag
-
Sonja
nagyúr
Még itt van a Softpedia is!
Letöltés vezérlővel szedjétek, több szálon! Úgy biztos gyors lesz. 
-
Vistaboy
veterán
Na ez a tuti. 2 MB/s átlagban. Már húzom is.

leviske: Akinél be van kapcsolva az automatikus frissítés, annak kvázi felesleges leszednie az SP1-et, mert a jó része már telepítve van a rendszerben. Majd ha rajta lesz a Windows Update rendszerén, akkor leszedetem vele, addig meg minek? Inkább DA2 demó.

-
leviske
veterán
-
leviske
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Azért nem gyorsabb, mert ez az eredeti link, ami a demo oldalán is megjelent. Ha szemét akarnék lenni a BW-rel, akkor lekapnám torrentről, úgyis biztos már fellőtték valahova.
Basszus, így előkészülni egy ilyenre, aztán meg majd megy a pampogás, hogy még egy ingyenes cuccot is alternatív forrásokból szednek a PC felhasználók...
(#167) Dantenero72: Miféle böngésződ van, hogy ennyitől szétcsesződött az eddigi letöltésed?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nem kezdi el magától letölteni, legalábbis nekem nem kezdte el. Egyébként itt sem jobb a helyzet. 50-60 KB/s.
Csak meg kell várnom a holnapot.

-
Sonja
nagyúr
No, végül is leért!
Én innen szedtem. 
-
Vistaboy
veterán
Én is elkezdtem - volna - szedni, de kemény 100 KB/s sebesség mellett 6 és fél órát ír, mint hátralévő idő. Éjfélig pedig nem maradok fenn. Majd reggel leszedem.
-
Dantenero72
aktív tag
Az elejen 4MB/s-el jött most meg 800kb/s-el
Pedig már "csak" 500MB kell!!! Arghhh... 
-
Sonja
nagyúr
Igazán lehetne mirror is, de nem.

-
leviske
veterán
Vicc, hogy arra mentek, hogy minél többen töltsék le, erre behalt az oldaluk, amint elkezdődött a PC-sek rohama.Rossz belegondolni, hogy mi lesz velük a TOR indulásakor.

Am igazán rábízhatták volna az EA-re a Store-on keresztül az adagolást, vagy alapozhattak volna a p2p-re is. Én már azok közé tartozom, akik várhatnak másfél órát a lejövetelig.
-
#PeTeY#
aktív tag
Az igen, Elvileg 9 perce elérhető a pc demo, de a "letöltés" számláló, már majd 25 ezernél tart...
-
Воланд
titán
válasz
Dantenero72
üzenetére

-
Dantenero72
aktív tag
Muhaha én már töltöm is a demót,még 5 kemény perc :S
-
Vistaboy
veterán
-
Sonja
nagyúr
Elméletileg 18:00-tól tölthető az angol nyelvű demó PC-re. Xbox 360-ra már elérhető a demó!
-
leviske
veterán
válasz
Savaria_01
üzenetére
Bethany mellein felröhögtem.
A többi képet inkább nem néztem meg, már úgyis csak 1 nap van hátra.Amúgy -ha jól tudom- a demo-ban nincsenek engedélyezve a DX11-es effektek.
(#150) Vistaboy: Egységesen, persz... Azt jó 7 órával korábban kapják meg a X360 tulajok....

Mondjuk mind1, úgyse lehet testreszabni Hawke-ot, szóval inkább 11. várós.
-
maszi99
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én is láttam majd egy hete letölthető egy oldalrol, igaz csak németül!
El is mentettem a letöltést, de németül valahogy nemakarodzik nekem, de látom van akinek teljesen mindegy az élmény, ha nem is érti, csak pörögjön a játék!
Magam részéröl inkább várok, lassan jön a visszaszámlálás.
Az én legnyobb bánatom, hogy nem lesz magyar nyelvü, a Witcher-rel a másik nagy kedvencemmel szembe.
Remélem lesz majd csapat, akik rávetik magukat a forditásra, egy kis aprót mindenkinek megérne szerintem, mert nem mindenki tud jól idegen nyelveket, itt pedig igen gyakran, és sokat kell !
Pedig megérdemelnénk egy igazi forditást ha már 10 ezreket fizetünk egy játékért

-
Vistaboy
veterán
válasz
Savaria_01
üzenetére
Elárulnád, mégis honnan sikerült szert tenned erre a német nyelvű demóra, amikor még a GameStop munkatársai sem kapták meg azt?

Időközben ugyanis a BioWare visszavonta a korábbi lehetőséget, így mindenki egységesen kapja meg a demót, 22-én.

Amennyiben a BioWare embere vagy, akkor tekintsd a kérdést tárgytalannak.

-
Savaria_01
tag
-
Savaria_01
tag
Nah Játszottam a demóval

És szerintem nagyon jó lett ! A harcrendszer kb ugyanaz mint az előzőben ami számomra jó hír
.Láttam ,hogy alapból van a demóba dx11
. A párbeszédek egyszerübbek lettek , csak sajna én 1 német nyelvű demón játszottam,és 1 kukkot se értettem xD -
Rossi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A közel 50 óra (nekem 43, másoknál 50-nél is több) az első részben is megvolt.
Szexibb?!?

Sötétebb, jobb... Na majd meglátjuk.
-
Darth_Revan
veterán
Megjött az első értékelés a PC Gamer-től:
94%
- Valaha csinált legjobb, RPG látott harcok
- Nem a legjobb története a játékvilágnak, de talán a legjobb történet mesélése, sötétebb, szexibb, jobb.
- Közel 50 óra játékidő -
olymind1
senior tag
Aranylemezre került a Dragon Age II - valamint a hírben található linken egy közel 1 órás játékmenet és interjú videó található

-
Lui04
aktív tag
10 percnyi játékmenet a boxos verzióból
-
leviske
veterán
ÁÁÁ!
Anders! Pedig már kezdtem félni attól, hogy az Awakening teljesen kiesik történetileg. (Bár mondjuk Ő volt az egyetlen, akinek feltűnően nem alakult máshogy a végkifejlete az Awakening végén.) Ez a Justice-es dolog érdekesen hangzik.Az esélyes visszatérők közt még ott figyel Leliana, Wynne és Zevran (Zevran helyett már ott van Fenris, Wynne meg nem volt annyira közkedvelt, szóval valós esély csak Leliana-ra van).
(#138) Zoli133: Az Awakening szvsz pont a warrior/rogue kasztoknak kedvez inkább. Az Origins-hez viszonyítva nagyon sokat javítottak ezeken a kasztokon a specializációkkal.
-
Zoli133
addikt
Kijött egy új trailer amiben a kasztok harcstílusait mutatják be: link
mágus kicsit fel lett turbózva
-
olymind1
senior tag
csodálkozom hogy a demoról még senki se szólt egy szót se...

vagy csak én várom?

-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Na, megjött a válasz a CD Galaxisból azon kérdésemre, hogy kapunk-e Stratégiai Útmutatót a Dragon Age II BioWare Signature Edition mellé. Idézem:
"Tisztelt Nagy Zsolt!
Sajnos semmi esély nincs rá, már nekünk is eszünkbe jutott és rákérdezünk. Ez egy egyszeri lehetőség volt, a Dragon Age első része esetében volt egy ilyen EA akció, amit tudomásunk szerint sem a Dragon Age II, sem semelyik másik EA játék esetében nem terveznek megismételni.
Tisztelettel:
CD Galaxis"
Szóval akkor erről ennyit, ahogy azt várni lehetett.

-
olymind1
senior tag
-
Воланд
titán
Tudom, hogy nem érdemes, de például az első résszel kapcsolatban örülök, hogy így döntöttem, mert van olyan dlc ami nem tetszett és megbántam volna, ha külön veszem meg, viszont a mindent egybe megoldás jó volt. Gold kiadással kapcsolatban meg remélem, hogy a mass effectből lesz egy hiper-szuper mega edition, harvester figurával, vagy reaper és normandy modellel.
-
leviske
veterán
(#127) olymind1: Konzolokra egyszerűsítve jön a játék grafikája. PC-n meg DX11-el lesz megtámogatva. Nem igazán esett eddig szó arról, hogy az eddig kikerült PC-s képek/videók a fejlesztés stádiumának mely pillanatában készültek. A grafikáról majd megjelenés után lesz érdemes beszélni. Szerintem azért biztató irányba indultak el.
(#128) Vistaboy: Szomorú. Bár így legalább biztos, hogy a játékból is lesz CE, mivel egy ilyen plusz kereseti lehetőséget nem hagynak ki.

Nem tudom mi lett ezzel a céggel. Igazak volnának a pletykák és a TOR-ra tényleg úgy vertek el 130milliót, hogy a cég első nagy buktája lesz? Csak mert ez megmagyarázná, hogy mire fel ez a kapkodás a pénz után.
(#129) woland_y2k: Sőt, ha vársz mondjuk 5 évet, akkor valószínűleg az egész trilógiát megkapod majd egy Gold csomagban.
Nem érdemes szerintem így hozzáállni. Nyugodtan nyerészkedjenek, ha cserébe egy élvezhető játékot raknak le. Az pedig, hogy ez megtörtént-e, majd az első tesztekből kiderül. -
Vistaboy
veterán
Érdekes, már a Stratégiai Útmutatón is nyerészkedni akarnak. Kétféle verzió is lesz belőle, állítólag a Collector's Edition változat fogja a 100%-os leírást tartalmazni. Kérdem én, akkor a normál verzióban csak a főküldetés leírása kap majd helyet, vagy mi?

Az olcsóbb változat ára 25, míg a drágábbé 35 dollár.
Emlékszem, tavaly ezt ingyen kaptuk a CE mellé. Most pedig majd ezért is fizetni kell. Jól állunk. Mindenesetre utánaérdeklődtem a CD Galaxisnál, hogy a BioWare Signature Edition előrendelői kapnak-e ilyet, de nem nagyon bízok benne.

MOD: Ja, bocs, tavalyelőtt, ugyanis 2009 végén jelent meg a Dragon Age első része.

-
olymind1
senior tag
csak nekem tűnik olyan leegyszerűsítettnek a UI? olyan fura, nem is tudom, mintha steril hatást adna a játéknak, vagy alapból is egyszerűsítettek jó pár dolgot, és a UI csak rátetőz. olyan "nem lett volna pénzük a fejlesztésre" benyomást ad, karakterek feje néha olyan csillogó és sima mintha gyúrmából készültek volna, lásd Exiled Prince feje, jobb minőségű textúrákról szót se ejtek, mert számomra nemlétezőnek tűnik az eddig kiadott videók alapján
az átvezetők faszák, akár ingame akár prerender-eltek, az effektek jók, bár az firestorm nevű varázslat citromsárga lángokkal is elég sterilnek tűnik
elég sok szempontból visszalépésnek tűnik a DAO-hez képest, bár ha ez kisebb gépigényt eredményez, hasonlóan jó játékmenetet mint az 1-ben és még jobb történetet, akkor hajlandó vagyok szemet hunyni pár dolog felett

de félreértés ne essék, várom mint állat

-
leviske
veterán
(#121) davidsonic: "lineáris játékmenetnek" számíthat akár az Ostagari csata videója, az Orzammari balhé, mikor először belépünk, az Eamon által felvezetett Denerim, etc. Mert, ha nagyon tágan értelmezem a dolgot, akkor már azzal, hogy beszélgetés közben Te választod meg, hogy mit akarsz mondatni a karaktereddel, már nem annyira lineáris, de majd meglátjuk. Ha alig lesz a játékban RPG elem, akkor egészen biztosra vehetik, hogy a Skyrim egy időre törli a fejekből a franchise-t. De mondjuk a ME2-nél is kaptak a fejükre a kevés RPG elem miatt, szóval már csak emiatt is meglepne, ha elszúrnák.
(#122) GypsFulvus2: A linkelt máguson láncok vannak, levágták a szarvát és nagyon úgy tűnik, hogy a szájával is csináltak valami nem túl kedveset. Sten arról beszélt, hogy rettentően bánnak velük, ez még nem jelenti azt, hogy nem hasznosítják Őket a csatatéren.
(#124):

-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Sírok
! -
Воланд
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Jó kérdés. Bár az, hogy utálják őket nem feltétlenül jelenti azt, hogy nekik nincs.
-
davidsonic
csendes tag
-
leviske
veterán
Lesz egy megjelenése a qunari mágusoknak.
Bár a vezér, meg a másik két sten se semmi.(#119) davidsonic: Ez engem is érdekel. Lehet, hogy megpróbálok majd utánanézni. Ha a "lineáris játékmenetbe" nem tartozik bele a beszéd, akkor jól állunk, ha viszont beletartozik akkor gáz van.
-
davidsonic
csendes tag
Olvasva az új DA2 hírt, miszerint kb. 108 percnyi lineáris elem van benne, elgondolkodtam, hogy a DAO mennyi is lehetett... Szerintetek?
-
leviske
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
EU-ban Március 11, USA-ban Március 8.
Eredetileg Február 27.-ét promózták be a PS3-as Awakening-el, de úgy tűnik, hogy azt nem látták tarthatónak.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Van már valami infó hogy mikor jön ki a gém? valami 2011 február rémlik, de nem lehet tudni ugye..
-
leviske
veterán
Bejelentették a minimum és az ajánlott rendszerkövetelményeket. Most már 1000%, hogy lesz benne tesszelláció. És az is, hogy kártyát kell cserélnem.

Minimum:
CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon 64 X2 1.8 GHz (vagy jobb)
RAM: 1 GB (1.5 GB Vista és Windows 7 esetében)
VGA: Radeon HD 2600 Pro 256 MB, NVIDIA GeForce 7900 GS 256 MB
HDD: 7 GBAjánlott:
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom II X3 2.8 GHz (vagy jobb)
RAM: 2GB (4 GB Vista és Windows 7 esetében)
VGA (DX9): ATI 3850 512 MB, NVIDIA 8800GTS 512 MB (vagy jobb)
VGA (DX11): ATI 5850, NVIDIA 460 (vagy jobb)Úgy tűnik, hogy a HD6000-eseknek és a DX11-es GeForce-oknak jobban fog tetszeni a játék, mint a HD5000-eseknek.
Majd később meg is kérek egy modit, hogy frissítse az első hsz-t, csak most megyek szilveszterezni. BÚÉK mindenkinek!

-
Qru
MODERÁTOR
Teljesen jó, az old rpg-sek is örülnek, meg a sima hack&slash xbox generáció is. Két legyet egy csapásra és mindenki boldog.
Csak lenne már március, 576-tól még előrendelésbe le is lett adva.
Az első részt most nyomtam végig 3-adszor ami a BG2 óta nem fordult elő egy játékkal sem. -
RexpecT
addikt
A taktikai mód szuper, viszont a UI az rém gagyi
.. -
zsole84
senior tag
Szerintem jó hír:[link]
-
leviske
veterán
Úgy tűnik, hogy az Inventory is durván megváltozik az előző részhez képest, mégpedig ugyancsak Mass Effect-esedik.
Ha jól tippelek, Isabella esetében csak azért egy választási lehetőség van ruha terén, mert gondolom ugyanazt bevezetik, mint a ME2 esetében, tehát csak Hawke-ra rakhatunk majd akármit. Persze ennek több pozitív oldala is van, nem csak negatív...
Viszont a abilities menü egészen érdekes irányt vett. Kíváncsi leszek, hogy csak a társainknak lesz-e ilyen, vagy Hawke is ugyanezt kapja.
Nekem egyelőre tetszik a ME2 irány, de azt azért remélem, hogy nem csak akcióból fog állni a játék, nem azért kedveltem meg az Origins-t anno.
-
leviske
veterán
Jah? Hát így könnyű.

Nekem is legfőképp ezekkel volt bajom. Pl Cassandra feje -főként a koncepció másához viszonyítva- olyan, mint egy orké, csak a zöld bőr és a nagy fogak hiányoznak, de Hawke feje is hajaz egy vázára bizonyos szemszögekből. És ezt ugyanattól a csapattól, akik Miranda-t letették az asztalra a ME2-ben...
Amúgy csapat összeállításban én most valami nagyon hasonlóra tippelnék, mint amivel találkoztunk a ME2-ben. Amúgy az Origins-beli csapattal sem volt szerintem nagy probléma, csak a 6 év alatt bizonyos karaktersémák megkoptak és ezt nem vették annyira figyelembe.
-
Lui04
aktív tag
ME be van húzva RSS-be és oda is kitolják a DA dolgokat, ezért voltam gyors

Játékhoz hozzászólva: Grafikában nem fogja a világot megváltani az DA2(nem mintha nagyon érdekelne), viszont a trailerben látott karakterek elég béna arcúak/hajúak, de majd kiderül mit alkotnak a BioWare-nál. Azért remélem a csapattagok leírásakor megerőltetik magukat mert a DAO-ban elég semleges egyedek is voltak számomra.
-
leviske
veterán
Nem használok modokat, utálok beleturkászni a játékba. Egyedül ugye a toolsettel akartam volna belenyúlni a karakterem kinézetébe, de a sors nem úgy akarta.

Szerintem inkább az lehet a gond, hogy első sorban én nem a tájakat, hanem a karaktereket nézem. Azt láttam, hogy a környezet kidolgozottsága jelentősen javult, de nálam nem ez számít, hanem inkább az, hogy az alakjuk, páncéljuk/ruhájuk, arcuk, hajuk mennyire van kidolgozva. Ezekben pedig alig, vagy egyáltalán nem látok változást az Origins-hez képest.
Mind1, amíg ugyanannyira be tudom állítani a karakterem, mint az Originsben, addig a többi nem érdekel annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tényleg ér valamit az a DX10. 

Mivel 4890-ed van, így a Configurációs progiban add meg neki a DX11-et, majd a játékban az Options -> Video részen a Mediumot át tudod tenni High-ba, ami a DX10-nek felel meg (írja is)!

Én 

A többi képet inkább nem néztem meg, már úgyis csak 1 nap van hátra.