Új hozzászólás Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz .LnB #7897 üzenetére

Persze, nem is bántásból írtam csak 90%-ban így kezd mindenki. Nekem még mindig benn van kotl a top3-ban pedig sztem nem játszottam vele fél éve. Anno azzal kezdtem, mert amíg nem tanultam meg valamilyen szinten játszani addig courier+ward+manabattery voltam :)
    Mondjuk volt tapasztaltabb barát innen a fórumról akivel sokat játszottunk anno, ő meg carry-zett.

Ha profibb csapattal sikerül játszanom akkor szívesen supportolok, mert vannak vérpro carry-k akik ehozzák a game-t jobban mint én, én meg wardolok harassolok, meg cc-zek amíg megöli az ellenfeleket.

Ha egyedül megyek akkor inkább carry, úgy ált. több a winem, hihetetlen emberek tudnak carry-t pickelni néha.

Laccca:
    Mikor 1st pickelek carry-t, jelölöm a mapon melyik lane-re megyek és mivel, be is írom külön, hoz mellém egy sandkinget vagy tidehuntert vagy mégjobb egy ranged supportot, aztán mondom ójesz lesz harass meg early gank és elkezdi ranged farmolni a creepeket előlem, mert ő carry-t épít, akkor wtf... legjobb kotl carry, mindent levert távolról mert ő carry. Én meg ott nézek voiddal pl., hogy akkor most mi van..
    Vagy legutóbbi:
    legiont pickelem, markolom jungle-t, hogy oda megyek és be is írom. Nem hoznak supportot, egy earth spirit meg skeleton king lastpick. Mondom ok, earth lehet semi-support, skeletonnak meg ott a safelane. Erre bejön jungle-be és "report LC he fucks the meta".... mikor ott a lane neki. Én megvettem már az itemeket jungle-re mikor pickelte. Levertem 2 creep base-t, erre leaveltek earth spirittel... gj. (igen, oroszok voltak)

Új hozzászólás Aktív témák