Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#21321) ZoPád válasza mgoogyi (#21320) üzenetére


ZoPád
tag

A teleport kapu végre megoldja a régóta fennálló "lane counter - tp a másik sidelane-re - a másik lane is cserél, ugyanott vagyunk" problémát. Illetve sokkal dinamikusabbá teszi a support életet, pl. egy Crystal Maiden simán átmehet gankelni bot-ról top-ra, majd a kill után vissza. Korábban ez egy TP scroll + 1 perc volt, átsétálni a mapon.

A lotus flower jópofa, a regen itemek limitálása miatt megértem. Használhatod rögtön megnyerni a lane-t, vagy kombózhatod (3 összeáll egy naggyá) amivel később egy ganket simán megfordítasz. (a legnagyobbat Cheese-el kombózva kapsz egy permanens 500 hp shieldet, ami 100 hp/s regenel).

Univerzális hősök = nagyon fasza. Külön tetszik, hogy pontosan ugyanannyi hős van mind a 4 kategóriában. :D

Igazából olyan régóta nem volt számottevő patch, hogy bárminek örülök, ami új, és nyilván kell idő mire helyreáll a balance illetve kijavítják a sok bugot ami most bejött (spagetti kód :U ) de nagyon kellett már egy rendes mindent felborító update.

Ami nem tetszik: a map alsó szélén a fáktól alig lehet látni, illetve több helyen van zsákutca a talajon. :F Oda szerintem terveztek valamit, de kivették. Illetve az outpostok ilyen formában kizárólag csak TP-zni jók, azokkal is kéne még valamit kezdeni.

Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.