Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#20401) customer114 válasza -Faceless- (#20399) üzenetére


customer114
senior tag

OG-t raktam nyertesnek reddit alapján. :D Majd összeszedik magukat.

(#20402) -Faceless- válasza customer114 (#20401) üzenetére


-Faceless-
őstag

Én meg fogadtam rájuk, de szabályosan egymás ellen jatszottak. Mintha kikapcsolták volna a csapat koordinációt. Lehet csak egy kisebb viszály volt, és össze szedik magukat, de secret most sokkal biztatóbbnak tűnik.

(#20403) -Faceless-


-Faceless-
őstag

Kár mouz-ért szerintem nagyon jól tartották magukat, és meglepően kevesen csúsztak el a 3. meccsen.

(#20404) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Liquidre sok pénzt nem raktam volna Gh 3. öngyilkos hógolyója után a 2. meccsen, de szépen összekapták magukat. Felváltva tűnnek tier 3 csapatnak meg a világ egyik legjobbjának.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20405) lama_lamm válasza 0karmacoma0 (#20404) üzenetére


lama_lamm
aktív tag

Az a Miracle buyback a Roshan fightnál, meg az utána következő comeback az elég PogChamp volt. 1-3-ból 18-3-s K/D.

(#20406) _drk


_drk
őstag

Lol Secret! Ezt most nagyon benézték, első meccs az nagyon iskolázós volt. Lehet ez volt a taktik :)
Thunderbirds-öt nem tudom sajnálni annyira semmi esélyük nem volt. Főleg a második puck-os w33 mid után...

(#20407) xuldar válasza _drk (#20406) üzenetére


xuldar
őstag

Ahogy egy barátom mondta, a Secret nagyképű, f@szláma picket hozott a döntőben. Semmi esélyük nem volt, csak 1-1 bkb kellett az SG core hőseinek, és már semmit nem tudtak kezdeni velük. Őszintén szólva ilyen arroganciánál megérdemelték a vereséget a csoportmeccsek utolsó helyezettjétől. Hatalmas égés volt ez nekik, akik a tornán egyedüliként addig egy meccset sem veszítettek, és a végső győzelemre is esélyesek voltak. Remélhetőleg tanulnak belőle, mert egyébként nagyon jó a csapat összetétele, jó játékos van minden poszton.

Ki milyen döntőre számít holnap? Én IG-OG vagy IG-EG-re.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#20408) -Faceless- válasza xuldar (#20407) üzenetére


-Faceless-
őstag

Én VP - EG, esetleg kis eséllyel VP - OG. Más esetben nem is különösen érdekel. De a brazilok azért le tettek valamit az asztalra, amilyen tempóban fejlődtek még az utóbbi napokban is egyáltalán nem csodálkoznék ha TI-on viszont látnánk őket.

[ Szerkesztve ]

(#20409) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

MK, Spectre és TB. Asszem válthatok vissza twitchre. Ezekből a herokból egy is elég, hogy 10 seces állókép legyen minden teamfight a kliensben. Igazán kezdhetnének ezzel valamit.

Amúgy VP szépen szétkapta IG-t. Rájuk tettem, de nem vártam ilyen dominanciát.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20410) -Faceless- válasza 0karmacoma0 (#20409) üzenetére


-Faceless-
őstag

Én kb. erre számitottam, minden meccset láttam a héten, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy kitalalták IG-t, és OG-t is. Nagyon egysíkúan draftol mind a két csapat, és OG lehet még át tud állni más stílusra is, de IG gyengének tűnt még DAC-hez képest is.

[ Szerkesztve ]

(#20411) 0karmacoma0 válasza -Faceless- (#20410) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A fő baj OG-ellen, hogy Alch és Naga mellé ott van TB is akivel szörnyű erős az amit játszanak. Meg persze hiába banolod ki a kulcs core-okat, Jerax és S4 a két OG playmaker választhat az összes kedvenc heroja közül. OG sokkal erősebbnek tűnne ezen a tornán ha nem szórakoznak el 4-5 meccset Arc Wardennel.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20412) Lacccca87 válasza 0karmacoma0 (#20409) üzenetére


Lacccca87
őstag

SSD-d van?
Próbáld ki Vulcan API -val, elején többet tölt picit ( 10sec el kb), meg pályára érve van 1-2 röccenés de utána simább a game.

(#20413) 0karmacoma0 válasza Lacccca87 (#20412) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Köszi! Épp most készülök ssd-t rendelni, majd kipróbálom.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20414) -Faceless-


-Faceless-
őstag

Mi a bánat volt ez a game 2... Throw throw után, de a zai relocate után szerintem mehet hamburgert fordigatni. Nem hiszem el, hogy ezt bármilyen akár tier 2 csapatban eljátszhatja bárki is. Éppen feje tetéjére fordítják a játékot, és a carryt behúzza a map túlsó felére 4 hős közé, ilyen egyszerűen nincs. Szerintem egyszemélyesen elvesztette nekik a meccset, és kidobott az ablakon 250 ezer dollárt. Még Universe is olyan ideges lett, hogy azt hittem hozzá fogja vágni a billentyűzetet.

#0karmacoma0 Lehet, de nekem több meccs alatt is olyan érzésem volt, hogy az early game agresszióval nem igazán tudnak mit kezdeni, pont azzal amivel VP a meccsei felét nyerte. Egyértelmű, hogy ez az illúzió strat nagyon erős, de most EG elleni game 2-ben, amikor nem tudták hozni máris eléggé szétszórtnak tűntek sokszor.

[ Szerkesztve ]

(#20415) Hokunda


Hokunda
aktív tag

Na pubon az OG 30. percnél való helyzete után már anyázás van, aztán...kicsit tankol a troll meg a timber. :D

(#20416) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

De jó kis torna volt ez. Sokkal jobb volt ez a meta, mint a Shadow Demonos buzulás az előző majoron. Hihetetlen honnan jött vissza az OG több meccsen is, és a végén még a TB-Naga-egyéb illúzió hero bélyeget se lehetett rájuk húzni, szépen beleálltak ezzel a Trollal.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20417) jansky1 válasza Hokunda (#20415) üzenetére


jansky1
senior tag

Igen, 5-22 volt az állás akkor úgy emlékszem. Úgy voltam vele, hogy a döntő, döntő meccsétől kicsit szorosabb küzdelemre számítottam. Aztán meg... :U

(#20418) _drk


_drk
őstag

A Volvo-nál most találták el a legjobban a comeback mechanizmust!
Rengeteg izgalmas meccs volt. De pont ezért. Highgroundra nagyon nehéz felmenni. Rengeteg meccsen látszott hogy a csapatok egyszerűen nem mernek bemenni, mert egy buyback, (ami történt is az utolsó meccsen) mindent megváltoztat. 10k xp-t kapott az OG tán akkor. Meg a Trollnak mindig bejött a bash!

Ami külön tetszett a Metában hogy nem sok egyértelmű hős ban volt, inkább minden csapat ellen voltak egyéni bannok. Carry és mid role-on is rengeteg hős megfordult. Tán monkey-ból és ember spiritből volt sok már a végére. De CM és FA vissza térése nagyon bejött.

De gratulálok OG-nek, és ahogy Tobi mondta, VP most bemutatkozott, csak sok kis hibát vétettek amit a nagy csapatok nagyon kitudnak használni. De egy második hely se rossz egy viszonylag friss csapattól.
De egy Major második hely egyenes út a TI-ra,egyik fő esélyesként!

BTW A Keletieknek most ez nem nagyon jött össze. Nyáron meg valószínű hogy láthatunk 1 jobb EG-t Secret-et, VP-t, legalább egy ilyen jó OG-t és Liqued-et.
DC, Thunderbirds játékosok is variálódni fognak szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#20419) customer114 válasza customer114 (#20401) üzenetére


customer114
senior tag

yay :D

(#20420) 0karmacoma0 válasza customer114 (#20419) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Nekem hibátlan lett volna a teljes ág tipp, ha Secret nem arcoskodja el. (Még asszem a TNC-Faceless csúszott el).

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20421) xuldar válasza _drk (#20418) üzenetére


xuldar
őstag

A VP-nél nagyon látszott, hogy nem tudták kezelni a nyomást. Ugyan a tagok többsége játszott már nagyobb tornákon, de eddig még nem jutottak. Az OG-nél viszont tapasztalt, többszörös győztes vén rókák vannak, nagyon durván kihasználták a VP hibáit, pedig tényleg vastagon nyerésre álltak a srácok.

Remélem, a Secret tanult a hibájából, a csoportmeccsek tök utolsó helyezettjétől kaptak úgy, hogy előtte meccset sem veszítettek. A nagyképűség visszaütött.

Számomra az év csalódása a Liquid. Azt hittem, hogy Miracle érkezésével szintet lép a csapat, de Mind_Control szinte visszafelé fejlődik, a csapatjáték meg nulla. Ahhoz képest, hogy talán a legnagyobb átlag mmr-rel rendelkező csapat, nem tudnak villantani. Óriási a kontraszt, ha az OG-hez viszonyítjuk, ott hihetetlen csapatmunka van, azért is tudták visszahozni vesztett helyzetből a döntőt.

Ez a major rengeteg jó meccset hozott, és (a Secret kivételével) az összes csapaton látszott, hogy komolyan veszik az egyenes kiesést, próbálnak olyan picket hozni, amire nem készült fel az ellen. Külön gratulálok a brazil SG-nek, az EG elleni meccseik a legjobbak közé tartoztak az egész majorön. A szervezés végre igazán profi volt, főleg a kínaiakhoz viszonyítva. Ha a TI is ilyen színvonalú lesz, egy szavam se lehet.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#20422) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na úgy hallom ezt a döntőt meg kell néznem. :) Bele-bele nézegettem mikor ment, de érdemben nem tudtam követni, majd bepótolom a héten.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20423) customer114 válasza .LnB (#20422) üzenetére


customer114
senior tag

Imádom a reddites predictiont. :D

Az OG win-en kívül kb. semmi nem jött be.

(#20424) -Faceless- válasza customer114 (#20423) üzenetére


-Faceless-
őstag

A gpm is bejött ;]

[ Szerkesztve ]

(#20425) ngáborz válasza xuldar (#20421) üzenetére


ngáborz
tag

Azért azt tegyük hozzá, hogy ez a VP lineup a summiton tavaly rommá verte az OG-t. Elég erős team, és egyik sem ma kezdte a profi scenet nem úgy mint az OG-nél Ana.

A többivel teljes mértékben egyet értek. A secret diveolása az első gameban az SG ellen fenomenálisan undorító volt, így megérdemelték a losst. A liquid lineupja pedig katasztrofális. GH jó playeket tol kivéve ha tuskárral játszik, de most 80-20% arányban ő vitte a pos 5-öt kky pedig a 4et ami meg is látszott. Szegény matumbaman játéka a borzasztó, mind_control pedig jóval jobban játszik mint eddig valaha pedig ez azért nagy szó.

(#20426) xuldar válasza ngáborz (#20425) üzenetére


xuldar
őstag

Számomra úgy tűnik, mintha a Liquidben nem lenne rendes koordináció, vagy mintha nem lenne Kuro elég erős kapitány. Ami azért érdekes, mert a tavalyi felállással elég komoly eredményeket értek el, ott jónak tűnt a csapatjáték. Kezdenek kiégni? A csapat fele még fiatal, korai lenne. Mind_Controlt nagyon jónak tartottam, de ezen a majorön olyan rossz RP-ket tolt Magnussal, hogy nem csodálom, hogy hamar kiestek. Egyszerűen nem áll össze a csapat. GH-val nagyot szakítottak supportként, mégsem jönnek az eredmények. Ez már nem rossz formának tudható be. Az OG-nél öröm nézni a csapatjátékot, hihetetlen összhangban vannak a srácok, élvezik az egymással való játékot. Ez az eredményeken is meglátszik.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#20427) ngáborz válasza xuldar (#20426) üzenetére


ngáborz
tag

A liquid nagyon megérezte Jerax és Fata hiányát mint az látható. Szegény Miracle is túl van sztárolva, mert ő sem tud csodát tenni, hogy ha nincs mögötte egy decent team. Lásd rtz példáját a secretben. Fata a valaha volt legagresszívabb mides játékos és szegény GH bármennyire jó nem egy Jerax legalábbis hiányzik belőle a competetiv dota tapasztalat.

[ Szerkesztve ]

(#20428) MaciG


MaciG
addikt

Most hogy kicsit átalakították a cipőket, axe-nak jó lehet a pt? Az a plusz 10str és attack speed nem rossz ha teszek majd a 75dmg-re,és esetleg ha assult mehet e, ha főleg fizikai sebzés van a másik oldalon?

BANZAII

(#20429) ngáborz válasza MaciG (#20428) üzenetére


ngáborz
tag

Semmi féle képen nem tudom elképzelni axen a pt-t. Az axe az initiator hero, effektíve csak MS-re van szüksége az early gameban, hogy be tudja callolni az enemyt. Továbbá elég erős farm potenciálja van és kellenek neki az early itemek. Értem ezalatt, hogy ha egy PT-re mész 1400-at költesz, de ha tranquilra akkor 975 pénzt költesz, ami early gameban egy offlane axeval nem megengedhető.

Assault egy jó item választás minden játékban. Effektíve ad dmg-t, armort és attack speedet. Természetesen ki lehet próbálni axera a PT-t, de lv-15ön már rendelkezni fogsz egy cipő, stick, vanguard, dagger, bm, tpscroll vagy esetlegesen más itemekkel, így nem fogod tudni kihasználni a PT adta attackspeedet a 75dmghez.

[ Szerkesztve ]

(#20430) _drk válasza ngáborz (#20429) üzenetére


_drk
őstag

Ezen én is elgondolkoztam mikor megláttam a talentjeit. De mire eléri 15-20-as talenteket addigra az már a game vége.
Sok esetben csak sima cipő, blink, vanguard, de beugrasz és még mindig megölnek tehát blademail hogy legalább magaddal húzod őket, pipa vagy shiva még.
Utána már nehéz ebből carry-t faragni.
Meg szar az ütés animációja.

(#20431) lama_lamm válasza ngáborz (#20429) üzenetére


lama_lamm
aktív tag

Én toltam egyszer egy safelane axe-et, vanguard, pt, maelstrom->mjollnir, ac builddel, a vanguardból meg abyssal lett a végén ha jól emlékszem. Jah meg dagger persze, az kell.
Nyertünk és elég korrekt volt a build. Mondjuk 2k-n mindennel lehet nyerni szerintem.

call + mjollnir shield elég legit még lategameben is.

[ Szerkesztve ]

(#20432) customer114 válasza lama_lamm (#20431) üzenetére


customer114
senior tag

2k mmr mjollnir axe? God save us. ;]

[ Szerkesztve ]

(#20433) MaciG válasza ngáborz (#20429) üzenetére


MaciG
addikt

Értem. Bár én sem úgy gondoltam, hogy egyből pt, hanem hogy cipő, dagger, blademail és aztán a cipőt a pt-re.
Én egyébként sokszor kihagyom a vanguardot, mert bár igaz hogy tankos lesz tőle, de a blademail szerintem hasznosabb kb ugyanazért a pénzért. Aztán ha ez gyorsan megvan még lehet vanguard. Vagy ez hülyeség?

BANZAII

(#20434) customer114 válasza MaciG (#20433) üzenetére


customer114
senior tag

Nem.

(#20435) ngáborz válasza MaciG (#20433) üzenetére


ngáborz
tag

A vanguard azért jó item mert 2 felé tudod upgradelni. A crimson naga és illus hősök ellen, illetve tower pushnál tökéletes item, továbbá ha úgy ítéled meg a játékot, hogy nincs elég disable mehetsz abyssalra is és nem utolsó sorban hp, hpreg és elég epic deffet ad, ami egy tank hősnek elengedhetetlen.

A sima barnacipő megint hülyeség szerintem, mert a tranquil ad egy minimális armort, illetve aktív állapotban hpreget és movespeedet ami szintén fontos, főleg ha fogból futsz rá valakire blink nélkül early gameban.

Bár ne vedd készpénznek a tanácsom, 6k solo party ugyan megvan, de csak pos1-et játszok szóval nem érzem át annyira az axe helyzetét.

[ Szerkesztve ]

(#20436) xuldar válasza MaciG (#20433) üzenetére


xuldar
őstag

A vangut érdemes továbbfejleszteni Crimson guardra, ha sok a physical damage az ellennél. Különösen midgame-ben jön jól, akkor sok damaget felfog. Akár csatát is eldönthet, viszont late-ben egyre gyengül, ahogy több százra nő a carryk sebzése.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#20437) MaciG válasza ngáborz (#20435) üzenetére


MaciG
addikt

Nah de a tranquil boots már nem ad armort, pont ezért is estem dilemmába.

BANZAII

(#20438) -Faceless- válasza ngáborz (#20435) üzenetére


-Faceless-
őstag

Meccs állástól, és role-tól függ szerintem. Ha éppen olyan helyzetben van, és early lockdown-ra kell, akkor sikeres blink rush esetén brown boots oké, tulajdonképpen minden egyéb esetben jó a tranquils.

[ Szerkesztve ]

(#20439) ngáborz válasza -Faceless- (#20438) üzenetére


ngáborz
tag

Ezzel teljes mértékben egyet értek. Az pedig hogy a tranquil nem ad armort elfelejtettem a changelogot :)).

Btw közérdekű közlemény. 2017. május 20.-án szombaton 14:00-kor megkezdődik a magyar "kanikupa" azaz a HD2L döntője, amely LAN keretében megrendezésre kerül az InGame esport loungeban, amely a Klauzál utca 26-28 alatt található. A döntő érdekessége, hogy Magyarország két legerősebb csapata fog egymással összecsapni nem a megszokott lineupban. A KS részéről kikerült a roosterből jómagam (Twizz) és Lowskill, és helyünkre doclerből ismert Balázs és GosuGábor került, így a KS felállása a lanon pos 1-től 5-ig a következő: Balázs, GosuG, Khealim(wikings2), Csaky, Zen.
A D5 roostere is változott. Menit és Sárgaszöcskét váltotta Brian és jómagam, így a D5 felállása a következő pos 1-től 5ig: Twizz, BLZS, Tigristen, Blöhm, Brian.

A közvetítést élőben TZ fogja castolni, akinek a csatornáját itt találhatjátok.

(#20440) goodboy007 válasza ngáborz (#20439) üzenetére


goodboy007
senior tag

Azaz inkább itt! :DDD

BTW, miért is váltottál csapatot? Azt hallottam, hogy "átadod a terepet a fiatalabbaknak", de ezek szerint nem ez volt az indok. Vagy a többiek maradtak komolyabb szinten, ez meg "csak fun" csapat?

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#20441) ngáborz válasza goodboy007 (#20440) üzenetére


ngáborz
tag

Ah sry céges gépen le van tiltva a twitch és nem tudtam megnézni TZ pontos stream nevét. Én körülbelül 2 hónapig inaktív voltam egyéb magánéleti elfoglaltságok miatt és így kerültem ki úgymond a roosterből. A D5-tel és csak a LAN-ig maradok együtt aztán meglátjuk mit hoz a summer shuffle :).

[ Szerkesztve ]

(#20442) Hokunda


Hokunda
aktív tag

A majorok (számomra) csaldást keltő treasurejei után most jár a taps, icefrogéknak. Eszméletlenül bejönnek az új immok, nagy részük mindenképp és az effektek is jók, ezzel a vizes témával.

(#20443) _drk válasza Hokunda (#20442) üzenetére


_drk
őstag

Most ért véget már itt a másik! :D
De tény azok a szettek a tipikus semmik voltak nagy részt.
Legalább ezek az imok adnak egy animációt még ha csak 1 tárgyból is áll.
Meg itt mindig van sok más is, tán évről évre ez az egy amit Megéri megvenni.
Mmr duplázás!!! :D

(#20444) Hokunda válasza _drk (#20443) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Még nem vettem meg, az irodában "leskelődöm", de ami kicsit bosszant az az árazás. Ha jól emlékszem régebben lvl1 meg lvl 50nyitott ~10 és ~24 euroért. Most meg van lvl1 és lvl75, utóbbi 36ért? Bár ha ti közepén megint hoznak egy "duplázós" csomagot féláron, akkor meg van bocsátva. (Kunkka 225ön kicsit magas nekem, az egy AAA ára, sőt majdnem kettő AAA ára mert 75 (36eur)+5*24 (/10eur), bár persze lehet questtel is növelni, de az azért behatárolt és ennyit gondolom nem is tudsz pusztán azzal haladni)

(#20445) _drk válasza Hokunda (#20444) üzenetére


_drk
őstag

Simán quest az kb 100 szint.
En úgy emlékszem mindig csak 9 euro volt a lvl1.
3000ft és itt azért elég sok cuccot ki tudsz majd nyerni.
A felett meg tényleg csak nagyon "luxus" dolgok vannak, de annyira ezt még nem néztem meg.

(#20446) -Faceless-


-Faceless-
őstag

És kezdődik újra. Az egyetlen egy immortal amit nem akartam, és sose fogok használni sniper, hát persze hogy azt kapom...
Miért is ne, amúgy csak én tartom a lvl 150-et túlzásnak a terrain-ért?

(#20447) 0karmacoma0 válasza -Faceless- (#20446) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Hát, szerintem nem vészes. Az előző battle passnál húztam a szám, mert nem volt egy nagy eresztés, de ez most elég jó. Ha azt nézem, hogy a monkey king terrain olyan 15-20 euro, itt meg 36-ért jön 75 szint, egy mázsa content, mellé meg a terraint is kb pont kigrindeled. Legalább is az előző battle passok összejöttek 65-70 szintesre úgy, hogy nem igazán feküdtem rá, meló mellett toltam napi 1 játékot átlagban, itt meg ugye 800 pontos questek és még több pontszerzési lehetőség van, szóval a 150 szinthez elégnek kell lennie.

Az Immortal rollon meg nem kell aggódni, úgy is mind a 6 sima meglesz, inkább a ritkábbak a neccesek. Én személy szerint örülök, mert most olyan herok is érintettek végre, amikkel többet szoktam játszani(Kunkka, Ogre, CM), az előzőekben valahogy sikerült kikerülniük a hőseimet. Az egyetlen szívfájdalmam a party quest ág. Soha nem játszottam partyba senkivel, és nem is gondoltam, hogy valaha kell majd.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20448) -Faceless- válasza 0karmacoma0 (#20447) üzenetére


-Faceless-
őstag

Mondjuk ez lehet csak személyes ízlés, de a quest-eknél csak a lunát tudom értékelni. Nem azt mondom, hogy rosszak, de az ogre egyszerűen semmilyen a mai skinnekhez képest. Nagyon remélem, hogy lesz tide immortal annak ellenére, hogy most elég halott. Még a vizes téma is adott, és egy kicsit kényeztethetnék a kedvencemet is. ;]

Ebben a kontextusban szerintem nem annyira vészes, de a monkey terraint is sokalltam. Nem tudom, lehet ez csak az én felfogásom, mert a skineket megértem, ha drágák. Presztizs itemek, amiket mások is látnak, de egy terraint nem. Az csak neked szól, mint egy zene csomag, azok mégse ennyik.

(#20449) 0karmacoma0 válasza -Faceless- (#20448) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Igazából tényleg nem egy nagy eresztés az Ogre, de legalább valami, a Slardar viszont szerintem nagyon jól néz ki. A pálya meg nekem ugyan azt a funkciót tölti be mint a skin. Feldobja a játékot, csak ez jobban. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#20450) -Faceless-


-Faceless-
őstag

Utálom ezt a játékot. Most komolyan, hogy lehet bárkit is engedni úgy rankedet játszani, hogy a csapattársad felszed egy bountyt előtted, és emiatt behisztizel, majd feedelsz egész mecs alatt.
Ranked random draftot játszottam 7 win streekig remélve, hogy most majd sikerül kitörni a streak végén már egy k-val magasabbakhoz osztott be, és egy quest miatt captain módban játszanék, de ilyen retardált hülyeségek miatt vissza is estem egy délután alatt.

Más most sehol se találom, de meccsen kívül hol lehet változtni hősönként az ajánlott itemeket?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.