Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#17001) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

S4 is törölt twitterről minden secrettel kapcsolatos dolgot. "véletlenül" :(

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#17002) Sinesol válasza .LnB (#17001) üzenetére


Sinesol
veterán

Csak szerintem gáz, hogy egy friss csapat tagjai besértődnek és lelépnek, amint kipukkan a lufi?
Fél év telt el tán az utolsó roster változás óta?
Hogy akarnak igy bármit elérni, ha meg se erőltetik magukat?

Sry, nem válasznak akartam, csak véletlen.

[ Szerkesztve ]

(#17003) Pocok256


Pocok256
veterán

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy reunion puppey dendi lesz :D

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#17004) .LnB válasza Sinesol (#17002) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem feltétlenül besértődésről van szó. zai alapból kiesett sajnos. S4-ről pedig nem tudni mi van. Az tény, hogy ez a kapitánykodás nagyon nem jött be neki. Előfordulhat, hogy ő ezt nem látja be. Akkor menjen én is azt mondom. Pedig egy nagyon jó játékosnak tartom. Ha pedig belátta, hogy nem megy neki és visszaengedi a vezetést Puppey-nek akkor gondolom kiteszik a csapatból. Az pedig nem szép mert mint player jó.
De valóban nem kellene ilyen hamar oszlaniuk. Viszont! Ha most nem sikerült akkor mikor?! Most komolyan! Ez a secret eszméletlen jó (-nak tűnt) volt. Nem tudom milyen LU-val lehetnek erősebbek. Nyugati csapatból ki jobb a saját pozíciójában mint az az ötös? Persze Loda! ;]

(#17003) Pocok256 És! És méég az is lehet, hogy ebből új Na'Vi lesz! Oké, hogy Puppey mennyire szeretne multigaminget csinálni, de teljesen kézenfekvő, hogy ő és Kuro visszamennek. Xboct mester kuka és a többiek is. Puppey, Dendi, Kuroky, Loda, +1 offlaner. :D ;] Ez lehetne az új szekret vagy Na'Vi.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#17005) Sinesol válasza .LnB (#17004) üzenetére


Sinesol
veterán

Puppey-nak se nagyon ment a kapitánykodás, épp ezért került át S4-hoz. A nagy sikereket is S4 captain-el érték el... nem tudom mi lesz itt a megoldás :N

[ Szerkesztve ]

(#17006) .LnB válasza Sinesol (#17005) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Mikor váltottak akkor ők pontosan? DAC előtt?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#17007) Sinesol válasza .LnB (#17006) üzenetére


Sinesol
veterán

Ha jól tudom a DAC-on történt leszereplés után váltottak S4 Captainra, miután ő lett a captain, azután jött a javulás, a jó forma és a nyert lanok.

Jah azt el is felejtettem, jól irta utánam az következő, Starladder is még Puppey-val ment és utána jött S4.

Na de szóval a lényeg, hogy a sikerek S4 captain alatt jöttek.

[ Szerkesztve ]

(#17008) EmptyParadox válasza .LnB (#17006) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

DAC, Starladder S12 után. SL is csalódás volt, és utána jöttek a sikerek.

[ Szerkesztve ]

(#17009) .LnB válasza EmptyParadox (#17008) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ezt nem tudtam. Akkor tényleg nem értem mi lehett a TI5-on. Mert az oké, hogy a kínaiak készültek rájuk. De képtelenek voltak megújulni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#17010) ígyvanferi válasza .LnB (#17004) üzenetére


ígyvanferi
addikt

De ha valamilyen csoda folytán meg tudnánk objektíven állapítani, hogy ki a legjobb az adott poszton, és összeraknánk belőlük egy csapatot, szerintem elég csúfos lenne az eredmény (még ha feltételezzük is, hogy tudnak egy adott nyelven kommunikálni egymással). Persze ezt sosem fogjuk megtudni, de pl. a TI1-on az Ok.Nirvana.Int csak a 7-8. helyet csípte meg, vagy '13-ban az LGD.Int a 9-12.-et, mint all-star line-up. Esetleg tavaly a DK, akiktől szintén többet vártak, igaz a 4. hely nem olyan rossz.
Szóval opció van bőven, csak meg kell találni azt, akivel működik is a dolog. Mégiscsak csapatjáték.

(#17011) Иван válasza ígyvanferi (#17010) üzenetére


Иван
őstag

De van, akiknek bejött. IG és Newbee nem más volt, mint kínai legjobb játékosainak összeválogatása. CDEC nem más, mint a top5 kínai MMR player. Ha jól tudom anno az első DK is egy ilyen allstar lineup volt, és ideig mindent meg is nyertek.

Nem mindig jön össze, de pl az LGD.int sose volt erős csapat, egyszer voltak döntősek Kínában a G-League-ben, és másodikak lettek. Vagy a DK all-star lineupja is persze nem lett első, de a top4 helyezés se akkora blama azért.

Secretnél amúgy valószínű az volt, nyerte egy csomó lant, oké működik ez a strat meg mivagyunk a legjobban, EZ TI lesz, aztán mire odaértek, mindenki fújta őket kívülről. Mire erre rájöttek, már késő volt. Am RTZ azt is montda, hogy SL után megromlott pár player közt a viszony, és alig scrimeltek plusz egy csomót veszekedtek is.

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17012) goodboy007


goodboy007
senior tag

Ami nevetséges, hogy joinDOTA szerint 76% winrate-jük van, ergo minden 4. game-et vesztik el. Ilyen statisztikát pusztán a szar csapatok elverésével képtelenség csinálni, ergo JÓ csapat, ahogy vannak. ESL ONE Frankfurt-on az EG-t is elverték 3-1-re, de mindig minden nem jöhet össze még a legjobbaknak sem. Azt megértem, hogy mivel a Major-ok közben nem lehet lineup-ot cserélni, ezért biztosra akarnak menni és ha minimális ellenszenv van egymás iránt, akkor inkább váltanak, de szerintem nem adnak/adtak elég időt maguknak.
Ilyen szempontból még XBOCT-ot/Na'Vi-t is jobban becsülöm, hogy HITTEK BENNE, hogy tudnak nyerni vele, még akkor is, ha még a rajongóik is szidták/szidják. Secret pedig úgy látszik, ilyen statisztika ellenére sem hisz magában, pedig azért markolnak fel szép pénzeket, nyugodtan adhatnának még egy évet maguknak, mert a synergy látszólag meg van, csak a picket kell változatosabbá tenni.

Annak mondjuk rohadtul örülnék, ha a Dendi/Puppey/Kuroky triót újra együtt látnám játszani egy normális carryvel a frontvonalban.

[ Szerkesztve ]

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#17013) D4v3 válasza Иван (#17011) üzenetére


D4v3
őstag

Hogy fogják majd 5 év múlva az ilyen, gondolom őrült komoly és fontos dolgokon való veszekedéseket, mikor rájönnek, hogy mennyi pénzt buktak el, ha képesek lehúzni együtt 1-2 évet és szétkeresni magukat, mint a hülye. Elég gyorsan változó az elit az ilyen játékokban, 30 évesen meg fura lesz állást keresni 10 év üresjárattal.

(#17014) wikings2 válasza D4v3 (#17013) üzenetére


wikings2
őstag

Kokó Kovács Istvánnak is bejött az élet a karrier után, van élő példa ;]

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#17015) ígyvanferi válasza Иван (#17011) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A Newbee az mondjuk xiao8-et leszámítva egy az egyben az előző évi 4. helyezett Tongfu volt. Olyan nagyon nem kellett válogatni. IG-t nem tudom. Az MMR meg ugye tudjuk, hogy nem számít, nekem se 3,6K-n kéne lennem, hanem minimum 5K-n. ;]

Nem, végül nem lettek igazán erősek, de mégiscsak all-star összeállításuk volt. Meg aztán Kína akkoriban épp fényévekre volt a többi scene-től, ott, velük, ellenük scrimeltek. Verték döntőben az LGD-t is, csak nem volt túl sok bajnokság, aztán kipukkant a lufi.

Ja, Secret sok újat nem mutatott. Kb. ugyanazt játszották, mint az elmúlt fél évben. Volt idejük a többieknek rájönni, hogy állítsák meg őket. Végül volt is, akinek sikerült. :) Sajnálom azért őket, bár igazán rajongójuk nem voltam. De valahogy adta magát a győzelmük.

(#17016) Иван válasza goodboy007 (#17012) üzenetére


Иван
őstag

Nem hiszem hogy dendi meg hvost hitt benne, csak kapnak egy ottani mércével nagyon jó fizetést, a navi mint szervezet sose küldi el őket, mert a fanbázisuk még mindig talán a legnagyobb. És ők jóban is vannak, tehát eljátszogatták a dotájukat ahogy tudták és kész. Szerintem a max cél amit kitűztek az a top8 volt.

D4v3: hát egyrészt még sok pénzt összenyrehetnek, másrészt ha ki nem állhatod a másikat, persze hogy tovább mész. Főleg ha 18-20 éves srácokról beszélünk, akiknek gondolom van egójuk is rendesen, meg kb semmit se tudnak még a dotán kívüli életről. Szóval nekik most jelenleg mindegy mi lesz 10 év múlva. Addig összenyerhet annyi pénzt más lineupokkal (főleg ha azokkal szeret játszani és jobban hisz benne), hogy talán sose kell komolyabban dolgoznia.

ígyvanferi: ettől még newbee az akkori talán legjobb kínai csapat volt, csak kivették a nulla KingJ-t és berakták helyére Xiao8-et. IG meg ugye asszem két csapatot vett anno, IG.Y és IG.Z-t, amik aztán nem működtek, és a kettőt összerakták valamikor TI2 előtt egy ilyen gigaszupersztár csapattá, csak azért, hogy nyerjenek TI-t. Első inkarnációs DK (a YaphetS-es) dettó egy ilyen gigasztár lineup volt, csak akkor még nem volt TI (meg dota2).

Amúgy itt már mindenféle pletyka kering, S4 C9-hez, jerax c9-hez, funn1k visszamegy empire-höz stb. Majd kiderül. :N

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17017) PitbullStyle


PitbullStyle
tag

Jerax mostantól a Cloud9 tagja.
TI alatt a Hot6-ben volt support, amúgy Finn srác, aki Trixiékkel volt annó a 4ASC-ben, meg Team Tinkerben egy rövid ideig.

With bones and spells I come!

(#17018) ígyvanferi válasza PitbullStyle (#17017) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ja, és best Earth Spirit in the world!

(#17019) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Vajon 'Master' Envy marad a C9-ban? (Egy kis ESPN riport.) Bírom Kacit, ahogy évről-évre egyre lelkesebb. Tényleg elhiszem, hogy megszerette a játékot, meg a srácokat.

(#17020) Sinesol


Sinesol
veterán

Hatalmas összeg volt a nyereményalap, ráadásul Amerikai csapat nyerte meg.
Mindezek miatt elég nagy figyelmet kap az egész és sok olyan emberhez is eljutnak ezek a dolgok, akik teljesen laikusok, eközben pedig a társadalmi megítélés is pozitívan változik.

Ahogy a műsorvezetők, úgy a társadalom nagy része is most szembesül azzal, hogy milyen komoly pénzeket lehet ezzel keresni és lassan az egész felnő a hagyományos sportokhoz.
Az Esport hosszú távon elég jól járt ezzel az EG winnel és azt hiszem maga a Dota is.

[ Szerkesztve ]

(#17021) lebesgue válasza PitbullStyle (#17017) üzenetére


lebesgue
tag

Forrás?

(#17022) Иван válasza Sinesol (#17020) üzenetére


Иван
őstag

A nagy nyeremény ellenére az esport iparág szerintem még mindig tizede vagy valszeg kevesebb, mint mondjuk a focié.

Az meg külön különbség, hogy a többi sportágban nem a nyeremények a pénz fő forrásai, hanem a fizetések, szponzorok, reklámszerződések és hasonlók.

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17023) Sinesol válasza Иван (#17022) üzenetére


Sinesol
veterán

A focihoz viszonyitva elég fiatal ez a sportág, majd idővel jön a többi dolog is.
Ahogy egyre nagyobb figyelmet kap az esport, jönnek majd lassan a komolyabb szponzorok is.
Ha belegondolsz, nem is olyan rég még az is nagy dolog volt, ha volt egy értelmesen szervezett verseny minimális összegekkel.

[ Szerkesztve ]

(#17024) PitbullStyle válasza lebesgue (#17021) üzenetére


PitbullStyle
tag

Redditen volt hogy twittelte, de mivel letörölték, ezért lehet, hogy csak poén volt :D

With bones and spells I come!

(#17025) lebesgue válasza PitbullStyle (#17024) üzenetére


lebesgue
tag

Én is láttam a twitterén valami C9-es képet, de aztán semmi nyomát redditen, azért lett fura.
Eddig lassan csordogálnak a hírek.

(#17026) Hokunda válasza Иван (#17022) üzenetére


Hokunda
aktív tag

A nagy nyeremény ellenére az esport iparág szerintem még mindig tizede vagy valszeg kevesebb, mint mondjuk a focié.

Ne vicceljünk már! Kb ezrede sincs. Se nézettségben, de főleg a megmozgatott pénzösszegek tekintetében. 18 millió dolláros alap ide vagy oda.

Természetesen az esport fejlődése ettől függetlenül töretlen, de nem egy kategória még közel sem a hagyományos sportok "királyaival".

[ Szerkesztve ]

(#17027) Иван válasza Hokunda (#17026) üzenetére


Иван
őstag

Könnyen lehet, nem tudok pontos számokat, de valszeg igazad van.

Sinesol: növekszik, de még 1-2 generációnak fel kell nőnie ahhoz, hogy legyen valami súlya és legitimitása. És a hagyományos sportok se veszítenek közben népszerűségükből (sőt).

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17028) Sinesol


Sinesol
veterán

Interjú magyar felirattal :DD

[ Szerkesztve ]

(#17029) Patrick


Patrick
addikt

Láttátok már?:D Szétröhögtem az agyam. :D

[link]

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#17030) lebesgue


lebesgue
tag

Redditen mindenki kombinál: https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/3gqx2y/new_secret_roster/

(#17031) Иван válasza lebesgue (#17030) üzenetére


Иван
őstag

Eh, Icex3 még benne van a VG rosterben ha megnézed in-game. Plusz a barátnője kínai, szóval akkor azt is rendeznie kell.

Amúgy nem tartom olyan erősnek ezt a rostert, Notail szerintem egy felülértékelt player.

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17032) lebesgue


lebesgue
tag

C9 megszűnik, Misery most mondta streamen. Minden egyéb itt:
https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/3gyaan/c9_disbanded/?sort=new

(#17033) Иван válasza lebesgue (#17032) üzenetére


Иван
őstag

Choke9-t elérte az oxigénhiány.

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17034) ígyvanferi válasza lebesgue (#17032) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Mindenkinek így lesz a legjobb.

(#17035) wikings2 válasza Иван (#17033) üzenetére


wikings2
őstag

Itt a lehetőség verbuválnom n0tail-t a leendő ti6 winner csapatomba. :B

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#17036) .LnB válasza wikings2 (#17035) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ha ezt a Dockleresek elolvassák.... mit képzelsz te?! Konkurenciát állítassz az ország legnagyobb reménységeinek!? Arcátlanság! :(((

;] :P

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#17037) lebesgue válasza ígyvanferi (#17034) üzenetére


lebesgue
tag

Misery mind az öt Internationalon részt vett, mind az öt alkalommal más csapattal és mind az öt csapat feloszlott rögtön a verseny után. Nem tudom, mit gondoljak róla. Sokszor úgy érzem, alulértékelik, néha meg észre sem veszem, hogy ő is a pályán van.

(#17038) Иван válasza lebesgue (#17037) üzenetére


Иван
őstag

Misery állítólag az egyik legrosszabb csapattárs, szinte minden csapatot csak bomlaszt belülről az attitűdjével.

wikings2: szerintem notailnél túlértékeltebb játékos nincs jelenleg nyugaton. De biztos szerethető figura (már akinek) meg rendes srác.

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17039) la_cc válasza Иван (#17038) üzenetére


la_cc
addikt

Mitől lenne túlértékelt?

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#17040) Sinesol válasza la_cc (#17039) üzenetére


Sinesol
veterán

Például atttól, hogy semmivel se jobb az átlag suppoknál, mostanában még átlag alatti is, mégis akkora hype van körülötte mintha kb a legjobb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#17041) PitbullStyle


PitbullStyle
tag

Na, most már hivatalos, hogy feloszlott a Cloud9. Új csapatot keres a brand.

With bones and spells I come!

(#17042) Ragnar_


Ragnar_
addikt

Elvileg nem egy nagy tragédia egy ilyen feloszlás szűrés mmr-re Dotabuffban majd szűrés midder, carry, support posra, email az első 5 accra (aki nem játszik már eleve pro teamben persze) kész az új C9 következő TI-re össze is rázódnak a néhány hónap alatt..

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#17043) xavix13


xavix13
senior tag

Aui-t kitették, RTZ visszament az EG-hez, Fear suppprtolni fog.

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#17044) Иван válasza xavix13 (#17043) üzenetére


Иван
őstag

ÉS megint lesz két midesük? :N

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

(#17045) xavix13 válasza Иван (#17044) üzenetére


xavix13
senior tag

Nem tudom. RTZ mintha azt mondta volna nem rég hogy szeretne újta midezni, de nem hiszem hogy sumail átadja neki a midet az EG-ben.

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#17046) Qmi


Qmi
tag

Hali. Tudtok valami megoldást arra, hogy miért nem hallanak dotában mikor lenyomom a beszéd gombot? CS:GO-ban tökéletesen működik, de Dota nem akarja az igazat. :F

(#17047) ZoPád válasza Qmi (#17046) üzenetére


ZoPád
tag

Beállításokban a mic thresholdot próbáld állítani (csúszka)

Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..

(#17048) wikings2 válasza xavix13 (#17043) üzenetére


wikings2
őstag

Ez kinek az ötlete volt, vagy wtf. A csapattársainak 0 beleszólása, vagy mindenki Fear-t akarta supportnak és arra vártak hogy szikret disband legyen és rtz jöhessen vissza? :F ... Remélem csak profitál a helyzetből aui, és kamatoztatja azt a ti5 győzelmet a további karrier szempontjából.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#17049) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Toltam az előbb egy meccset, hát ilyen se volt még mióta dotázok. :) Mindenki írt angolul, és volt kommunikáció, hogy ezt így ezt úgy csináljuk. :D Wardok végig, TP jött ha kell, gank-ek és smoke-ok, nem tudom mikor toltam ilyen jó meccset utoljára. :) Szal 3k=5k. :D Meg összeszedem az embereket és készülünk a TI6ra. :D

[ Szerkesztve ]

(#17050) la_cc válasza wikings2 (#17048) üzenetére


la_cc
addikt

EG minek változtat a TI nyerő csapatán? :F

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.