Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#21101) ZoPád válasza xuldar (#21100) üzenetére


ZoPád
tag

Még a minoron keresztül bejuthatnak.

Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..

(#21102) xuldar válasza ZoPád (#21101) üzenetére


xuldar
őstag

Minor != Major.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#21103) xuldar válasza ZoPád (#21101) üzenetére


xuldar
őstag

És tényleg, mikor utoljára néztem az új rendszert, még nem volt ennyi infó az egészről. Köszi!

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#21104) Nuada herceg


Nuada herceg
őstag

Leírnám ide a panaszomat. Hátha megértő fülekre találok. Igazából az is mindegy, ha csak a falnak mondom is, lényeg hogy elmondhatom. :D
Egyre ritkábban dotázok. Ami nem azt jelenti, hogy heti egy meccs, de vannak olyan napok, amikor 1 kört sem megyek már. :Y Régen napi több volt az alap.
Most hétvégére elutazunk bulizni a baráti társasággal. Gondoltam, előtte javítok a herald (Kersztes 5) szintemen egy jó kis rangsorolttal. Hát 2 meccset próbáltam menni. Az egyiknél a hősválasztás után lépett ki, de persze úgy, hogy az 5 percnek le kelljen telnie, szóval játék is volt, szerencsére first blood nem... A másiknál meg a hősválasztások végén. De mindenki választott, senki nem csatlakozott ki, aztán az egyik ellenség fogta magát és lépett. Szabadon elhagyható.. Erre az egészre elment kb negyed órám ,de inkább több. És csak felidegesítettem magam... Komolyan mondom, mi ez a szar? Mi van az emberekkel? Persze egyik körben sem volt support. Kérdeztem az elején, mert mondom akkor hozok.. De senki nem válaszolt... Aztán persze nekem kellett first pick, mert senki nem hozott semmit. Szóval egy vicc, egy szánalmas kaka már az egész.
Tényleg értetlenül állok az egész előtt. Régen ilyen nem volt. :U

Na köszönöm a figyelmet! :D :R

Értem a csíziót.

(#21105) Lacccca87 válasza Nuada herceg (#21104) üzenetére


Lacccca87
őstag

Az új generáció kb letojja hogy van-e leave a neve mellett vagy nincs. Nem érték már nekik az account, mert ha bannolják vagy anniyra rossz lesz a besorolása akkor fogja és regisztrál egy másikat. Ezt tényleg csak úgy lehetne megoldani ahogy kínába van valamelyik játéknál csak nem ugri kbe a neve, 1 személy 1 account amit személyiigazolávnnyal tud reggelni. Úgy lenne visszatartó erő a csalóknak is meg az ilyen leaver görcsöknek is.
Én mondjuk csak 10v10 vagy custom gameket játszom, de onnan se leavelek attól függetlenül hogy büntetlenül elhagyható.

Anit még hogy ezt az 1 ember 1 accountot steam-en olyan szépen meg lehetne csinálni...de nálunk egy rakat adatezelési kérdést is felvetne. és főleg adatszivárgásnál lenne probléma ha kikerülnénak az igazolvány adatok a netre.

[ Szerkesztve ]

(#21106) _drk


_drk
őstag

Ez a játék 5 év alatt vállalhatatlanra süllyedt.
Anno Beta üzemmódban a matchmaking még működött. A számozott MMR eléggé szétcseszte a rendszert a casualosabb játékosoknak. Úgy hogy a Dota2 kb 3k MMR-nél már nem casual szerintem, de ebbe a játékba még annak számít.
De egy játékon belül, ugyan olyan medállal rendelkezőknek olyan durva eltérő tudással rendelkeznek, hogy ez minden csak nem balanszólt.
Már Pick-nél vége volt a játékok felénél, másik fele meg kb 10. percben. De nem csak én szoptam mindig, de ezek a 15-20 perces leave-es game-ek, meg 20 perces stomp game-ek, egyik oldalon se jók.

Maga az a taktika erőltetése, hogy spammelni kell a hősöket, kb azt a 20-at amiből jó ha tudsz 3-al és csak azzal nyomni, nagyon nem jó irány.

Én fél éve tiszta vagyok! Sokkal jobb is a gamer énemnek, hogy ha leülök játszani, akkor nem nagy káromkodások hosszas sora mellett zajlik le a napi 1-2 óra játszás. Röpködnek a pillangók, csicseregnek a madarak.

Csak így 3000 óra után, hiába voltak nagyon jó pillanatok, savanyú szájjal tudok csak vissza nézni erre a játékra.

(#21107) MaciG válasza _drk (#21106) üzenetére


MaciG
addikt

Én is sokat szívok, de szerintem ezért nem mmr vagy maga a rendszer (a játék) a hibás. Egy egy csapatjáték. Ha feltolsz a pályára mondjuk 11 random embert focizni, lehet külön-külön jól játszanak, de mint csapat... :U
Ez kb. ugyanaz. Ha vagytok öten, akkor lehet komolyan is játszani, de egyébként meg csak fun. Puban van hogy olyan hőst hozok amivel már ezerszer voltam, de ha olyan a kedvem akkor pickelek valamit amivel fos vagyok. Nem lehetsz minden heroval ugyanolyan jó vagy rossz, és a matchmaking ezt nem tudja belekalkulálni hogy neked épp milyen kedved van és mit fogsz pickelni.

BANZAII

(#21108) Tuhajohn


Tuhajohn
tag

Dota 2-höz embereket kersek állandó csapathoz. Aki esetleg jönne írjon privátot.

(#21109) Nuada herceg válasza Tuhajohn (#21108) üzenetére


Nuada herceg
őstag

Még csak érdeklődés szintjén.
"Hova" csapatot? PL.: Szombat esti csata kupák, vagy simán csak rangsorolt, mmr nővelős meccsekre?
És milyen mmr környékén vagy, vagy keresel embereket? :R

Értem a csíziót.

(#21110) Tuhajohn


Tuhajohn
tag

Csak úgy játszani akár ranked is lehetne de a társam elég kezdő én meg 3 év után kezdtem újra. Szóval most még én is tanulom, sok minden változott.

(#21111) _drk


_drk
őstag

Kis Dota 2-es balhé!
https://esport1.hu/news/2018/12/04/dota2-chongqing-major-beszolas-kuku-kina-kozosseg-felhaborodas-valve-dontes-tzeus

Lényegében egy Pub meccsen, az ellenfélből valaki kínaiul írt be , amire a Esportolós srác ennyit írt: wtf c-h-i-n-g-c-h-o-n-g.
A Valve eltiltotta, és elég nagy botrány is van belőle.
Eközben egy hivatalos meccsen egy amerikai is beírt valamit, aki megrovásban és pénzbírságon kívül ugyan úgy nem vehet részt a versenyen.

Még a hivatalos versenyen meg is értem, oda nem való semmi se! Max a GL & HF.
Mi HD2L-en (Hungarian Dota 2 league) előre megbeszéltük, hogy senki semmit nem ír be, mert ezt később megóvhatja a másik csapat. Volt is rá példa!

Hivatalos meccsen nem szabad, de aki már életében valaha multizott az tudja, hogy ez egy nagyon szolid hozzászólás volt egy Pub meccshez képest, amit a Valve biztos tud. De lényegében ez volt a legkönnyebb megoldás. Ugyan akkor az összes Player tudja hogy nevetséges az egész.

(#21112) Nuada herceg válasza Tuhajohn (#21110) üzenetére


Nuada herceg
őstag

Köszi a választ! :)
Nekem szóló rangom van. Vagyis az a magasabb.
Azzal küszködöm, hogy kitörjek a "herald" státuszból.
Most arkón 3-as vagyok. 2 hete még keresztes voltam.
Először meg őrző 4... Szóval azért küzdöm fel magam.
De nagyon nehezen megy már.. Belefáradok. Azt hittem hogy itt már jobb lesz azért.
De annyi retardált van még mindig. Kis gyerekek, akik középen sírnak 2 halál után, hogy most már feedelnek, meg ilyenek, hogy kikészülök pár meccs után. :)
Szóval társaságban meg vannak cimboráim, akikkel néha néha megyek egyet. De ismétlem, inkább a szólót erőltetem. Ott nagyobb a szívás! ;] :DD

Értem a csíziót.

(#21113) -conrad- válasza _drk (#21111) üzenetére


-conrad-
addikt

Szánalmas.
Persze arra nem tér ki, hogy minek kellett kínaiul írogatni egy nyilván nem kínai ellenfélnek. Ráadásul pubgame.. ugyan már. Skem az más, bár azt is max egy megrovással el lehetne intézni.
A valve meg csak ne statuáljon példát ... Lakad Matataaag! Normalin, Normalin és társaival nem volt gondjuk mikor azt spammelte mindenki? Ja nem, azt ők tették be az nem lehet rasszista, hogy mindenkinek tolták ezeket a sz@rokat.

(#21114) _drk válasza -conrad- (#21113) üzenetére


_drk
őstag

Azóta az el ment a szponzor, meg a menedzser is. Annak a csapatnak lehet vége!

(#21115) Tuhajohn


Tuhajohn
tag

Csinálom az All hero challange-et és jelenleg Beastmaster-rel kéne nyernem, de egyszerűen nem megy. Ez a hős kegyetlen gyenge. Semmi értelme nincs max egy kis stun és ott ádigálsz a team fight közelében és adod a társaktak az attack speed-et. Plusz még ward. Valaki legyen szíves megmagyarázni, hogy hogy kell ezzel játszani, mert nekem egy randomizált karakternek tűnik, nincs igazán kombó lehetősége. Fejsze, stun meg a vadkan-nal lehet sebezni, alaptámadásai gyengék és lassúak. Nem értem mire való igazán.

[ Szerkesztve ]

(#21116) _drk válasza Tuhajohn (#21115) üzenetére


_drk
őstag

Vladmir, helm of domi, nekronomicon és egyedül beviszel 1 lane-t! Most kicsit átalakították, nem is tudom milyen lett, de szerintem a lényege sokat nem változott. Egyébként csapatban is nagyon hasznos, Aoe-be elég sok sebzést kitol, van nagy stunja.
Meg azt a stunt úgy képzeld el, hogy nagyon nagy a range-e, ráadásul bkb se védi le talán, mellőle meg ki szed mindenkit. tehát ha van ulti, mész másik lane-re stun és az meg is halt ha van melletted még valaki, majd lehet tolni a lane-t.

(#21117) Tuhajohn válasza _drk (#21116) üzenetére


Tuhajohn
tag

Hát nem tudom, akármit veszek ezzel nem lehet győzni. Na midnegy csak kapok egyszer egy béna ellenfelet aki ellen meg lesz az az 1 win.

[ Szerkesztve ]

(#21118) jansky1


jansky1
senior tag

MegaFon Winter Clash-en elég sokat pickelik, nézd meg, nem-e át tudsz ültetni valami saját játékodba abból, amit ott csinálnak. Navi most is nyomja vele.

(#21119) ZoPád


ZoPád
tag

Kb 3 hónapja nem rankedeztem, ma egy party win után ez fogad:

Az értesítést rögtön leokéztam :((( Mindenesetre kösz Gaben :D

Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..

(#21120) Nuada herceg


Nuada herceg
őstag

Sziasztok!

Ma egyik dota meccs közben elég nagy furcsaságra lettem figyelmes.
Axe-al vagyok. Ember spirit ellenem. Nyomja a vonalat. Mennék elkapni, blinkeltem mellé, de még a coilt sem tudtam elnyomni, abban a pillanatban emelt is fel eul scepterrel.
Az idegesítő az, hogy rá egy percre még egyszer megcsinálta, akkor középen. De ugyanez... Visszanéztem a replayt. Az Ő szemszögéből. Hát az egérrel még csak véletlenül sem kattintott rám. De akkor hogy csinálja? :D

Első eset

Második

[ Szerkesztve ]

Értem a csíziót.

(#21121) jansky1 válasza Nuada herceg (#21120) üzenetére


jansky1
senior tag

Script. Ban.

(#21122) xuldar válasza Nuada herceg (#21120) üzenetére


xuldar
őstag

Ezt nyugodtan bejelentheted a Volvonál, bannolni kell az ilyen nyomorultakat. Nem dotázok mostanában, de hallottam, hogy egyre szigorúbban veszik az ilyeneket. Remélem, permaban jár az ilyenért.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#21123) Tuhajohn válasza Nuada herceg (#21120) üzenetére


Tuhajohn
tag

Én is több ilyen furcsasággal találkoztam. Nem tudtam, hogy bann jár érte, de innentől megy nekik a report.

(#21124) _drk


_drk
őstag

A második eset az lehet az autocast. Valamit belehet kapcsolni hogy amerre áll az egér abba az irányba csak a gomb megnyomásával castol.

Viszont az első linken nem arra néz, nem is arra áll az egér, így az érdekes.

(#21125) Nuada herceg válasza _drk (#21124) üzenetére


Nuada herceg
őstag

Igen. Arról az opcióról tudok én is, sőt, egy darabig próbálgattam is. Hogy az egér helyére varázsol a gyors billentyűvel. De engem inkább összezavart. :D Bár nyilván megszokás kérdése.
Azért mondom amúgy, elsőre nem is tulajdonítottam neki nagy figyelmet. Csak azt, hogy vén f@sz vagyok a dotához már, hogy ilyen reflexű fiatalok ellen kell játszanom! :D
De azért elsőre is furcsa volt. De a második esetnél már biztos voltam benne, hogy valami trükk, csalás.
Ezt így nem lehet, hidd el. 4 ezer játékórám van a Dota 2-ben. Abból lehet hogy ezer Axe. :D Némi túlzással.
Ez nagyon le van lassítva. Normál sebességgel azért durván néz ki. Főleg élőben, úgy értem a csata alatt. Ezeket így nem lehet lereagálni!! Legalábbis nem Őrző szinten. :) A játékos rangja ugyanis az volt.

Tuhajohn állítólag komolyan veszik az ilyen eseteket. Más fórumban is olvastam már.
Reportoltam is a profilját. Részletesen leírtam, hogy miért... Melyik perceket nézzék, melyik azonosítójú meccsről van szó és a többi...
Egyébként meg jogos a ban, ha csalt. Azért nehogy már így játsszon valaki.
Egy single player játékban megértem a cheatet. Ott én is használok, ahol lehet, vagy kell. :DDD
De amikor már más emberek ellen játszol, ott akkor legyen mindenkinek ugyanannyi esélye, lehetőségre és ennyi. Győzzön a jobbik. :) :R

Reportoljad is őket, ha gyanús esetről van szó

[ Szerkesztve ]

Értem a csíziót.

(#21126) Tuhajohn


Tuhajohn
tag

Ma egész furcsa dolog történt velem. Mentem egy meccset és full kezdőket rakott a csapatomba. Egyiknek az volt a harmadik meccse. És nem voltak partiban. Nekem 1000+ órám van a játékban és eddig ilyen még nem fordult elő. Más járt már így?

(#21127) _drk válasza Tuhajohn (#21126) üzenetére


_drk
őstag

Persze! Ez a csodálatos matchmaking! ;]

(#21128) Mozso26


Mozso26
senior tag

Hello nemrégóta nyomom ezt a sz*rt, nagyon tetszik, de arra lettem figyelmes hogy az egyik oldalnak nagyon adja.Ez létezik vagy csak én nézem be ennyire?

(#21129) -secret- válasza Mozso26 (#21128) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Te nézed be. :)

(#21130) Lacccca87


Lacccca87
őstag

Basszus, tegnap végre összedobott normális társakkal az Event-be...erre nem a végén bukjuk el apró figyelmetlenség miatt...... :W Pedig egyszer jó lenne végig tolni :D

Eddi a legjobb kombó amit láttam: Centa,Keeper,Earthshaker,Weaver, Windranger.

A vicc az hogy a legnehezebb kör nem is az utolsó hanem a repkedő tiny-s kör, valahogy az sose megy a csapatoknak.

[ Szerkesztve ]

(#21131) jansky1


jansky1
senior tag

Valamit biztos csináltak a meccskereséssel, állandóan smurf, vagy booster van ellenem, így csak a loss marad :O

(#21132) jansky1


jansky1
senior tag

Ennek mondjuk örülök.

(#21133) Ragnar_ válasza jansky1 (#21132) üzenetére


Ragnar_
addikt

Hát nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de a PUBG Corp. 2017 közepétől 13 millió accot banolt cheat miatt. Persze nem biztos, hogy a többi kompetitív játékban is van 25%-os cheater arány (+aki még nem bukott le ugye), de nem lepődnék meg azon sem ha így lenne.

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21134) Nuada herceg


Nuada herceg
őstag

Annak a hírnek örülök! Meg a Pubg-nek is!
Ritkítsák csak az ilyen csalókat. Épp nemrég én is találkoztam egy ilyennel, hát nagyon frusztráló!
Nem vagyok egy hejjde jó játékos, de törekszem arra hogy jobb legyek, feljussak. Gyakorlok, igyekszem.
Sok órát beleöltem már, és nagyon nem örülök, hogy más meg így oldja meg magának.
Plusz még velünk is kitol. Szóval hulljon csak a férgese! :DDD
Tényleg sok meccs már élvezhetetlen volt és csak csodálkoztam, hogy az ilyen játékosok mit keresnek itt, az én szintemen, hogy nem jutnak feljebb. De hát akkor így! :)

Értem a csíziót.

(#21135) Ragnar_ válasza Nuada herceg (#21134) üzenetére


Ragnar_
addikt

Hát én 5 év alat semmit nem fejlődtem MMR-ben úgy, hogy nyilvánvalóan jobban játszok minden poszton, mint akkor. De nem erőltetem már, mert a legtöbbször azt érzem, hogy nem fun a játék kb. 100 meccsből 3 jó a többi időpazarlás. Így hanyagolom a Dotát egy ideje.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21136) Nuada herceg válasza Ragnar_ (#21135) üzenetére


Nuada herceg
őstag

Miért off? Dotával kapcsolatos. :)

Hát én az mmr "törlés" után, újból bekalibráltam magam, és őrző ötös lettem.
Előtte keresztes kettes voltam. Kicsit ki is akadtam, úgy éreztem jól játszottam a meccseken.
Volt több szabadidőm, kb 1 bő hónapja nekiálltam. Nap mint nap mentem feljebb kb 1 csillagot. Vagy legyen 2 naponta. Ha kellett akkor viccs doki szupport, ha kellett akkor Axe. De főleg a doki, mert supportolni senki nem szeret valahogy. 8-9 ezreket wardoztam, de tényleg mindent. Meg is lett az eredménye. De sokszor még így is én öltem a legtöbbet. Ha nem vagyok ott bizonyos helyzetekben, bukó meccsek lettek volna. :(
Na de a lényeg, hogy így felmentem szépen arkón 3-as szintre. Szűk 2 hét alatt. Viszont itt megállt a tudomány. Még jó hogy vissza nem redukálják a csillagokat, mert kb akkor 1-es arkón lennék most. :D Ami amúgy szomorú, és nem értem miért. Szerintem jól játszok. De mindegy mit hozok, mindig megszakadok, a csapat meg kb semmi. Amikor 4en halottak, pusholni kéne, a mieink meg erdőznek. Elmennek, meg ilyenek. Roshan a legrosszabbkor... És így volt már nem egy 90-100 perces meccsem, amin már tényleg kikészültem idegileg. Közel voltam hogy kilépjek. Pedig nem szoktam meccset elhagyni. Mintha nem nyerni akarnának a többiek. Mintha nem olvasnák a játékot, vagy nem lenne elég eszük hozzá. Már bocsának. Szóval nekem is kedvem szegte nagyon ez az egész. Nagyképűség nélkül próbálom mondani, hogy úgy érzem, több van még bennem, magasabb szinten kéne játszanom, de nem tudok... Egyedül nem lehet megváltani a világot. Most ne érts félre, nem azt mondom, hogy én vagyok a legjobb, vagy a valaki, szó sincs erről. De hogy sok meccsen én vagyok a legjobb, én ölök a legtöbbet, legtöbb asziszt, és mégis itt vagyok. Ahol a többiek. :) Szóval én is belefáradtam kicsit. Talán most ez a hír hallatán teszek még pár próbát, de ha nem megy, akkor ennyi..

Bocsánat a hozzászólás hosszáért! :R

Értem a csíziót.

(#21137) Ragnar_ válasza Nuada herceg (#21136) üzenetére


Ragnar_
addikt

Szerintem nem gond a hosszú komment, úgyis totál kihalt a topic, és ez egy fórum, csak azért szoktam OFF-ba tenni az ilyen hozzászólásokat, mert nem aktuális hír vagy ilyesmi. Én abba fáradtam bele egyébként, hogy kikaphatok 25/5-el is, (meg is történt nem egyszer,) úgyhogy tudom miről beszélsz, ez nem nagyképűség. És az évek alatt én is voltam úgy vele, hogy én már egész jó játékos vagyok magamhoz képest, pedig nem. Voltak hősök akiket nem ismertem, és beleszaladtam feedekbe is, de kb.5 év alatt én eljutottam oda ahová extra időráfordítás, gyakorlás nélkül csak for fun el lehet, a saját képességeimhez mérten jutni. Ezt is el tudnám fogadni, hogy pl. crusader rankon vagyok. Semmi gond. De szerettem volna velem hasonló szintű, vagy kicsivel jobb csapatban kombókat tolni, ahol némi szikrája van a csapatmunkának, nem fejenpörögve próbálni egyedül lehozni a meccset valami carryvel azt gondolva, hogy hogyan lehet az, hogy olyan player(ek)el rakott össze a matchmaker mint akikkel éppen játszottam, és 10 percnél már láttam, hogy biztosan kikapunk. Nem mondom volt néhány olyan meccs, hogy minden úgy ment ahogy kell. Szépen cd-re mentek a spellek, a pusher pusholt, a support wardolt mindenki az adott herora való itemeket pakolta, csak ugye a gond az aránnyal volt. (100-ból 3 ilyen meccs, 15 szódával elmegy kategória, a többiért tök fölösleges volt elindítani a Dotát. Én úgy vettem észre egyébként, hogy olyan 3 éve történt valami a Dotában azóta sokkal rosszabb minőségű meccseket játszottam, és mostanra már nem is igazán indítottam el a Dotát, aztán Uninstall. Azóta inkább, ha hasonlóan van 30 percem játszani, mint mikor letoltam egy Dota meccset, megyek arenashooterezek, az sokkal jobban szórakoztat. Na ez is jó hosszú lett. Nem baj, akit nem érdekel majd átgörgeti.. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21138) wikings2 válasza Ragnar_ (#21135) üzenetére


wikings2
őstag

Sokat inflálódott az MMR az idők alatt, ezért nem nagyon látszik feltétlen a fejlődés a számokból akkor sem ha objektíven nézve is jobb játékos lettél. Nem érdemes rajta sokat pörögni mert az infláció nem 1 dimenziós dolog itt ahol csak a rossz--->jó játékosok száma hígult fel és tágította szét a listát, sokkal inkább a hős spammerek és különféle rendszer kihasználások(együtt queolás,dodgeolás,stb...) vannak mögötte tömegjében. Lehetsz 8k játékos 3 hőst ismerve, anélkül hogy ismernéd a hősök felét, de lehetsz 4k-s ti winner is akinek semmi köze a competetive játékhoz de átlát mindent ami a játékban folyik. Én mindig is azokat a játékosokat tiszteltem és tartottam igazán jó játékosoknak akiknél a sokoldaluság a fő szempont és így érnek el kompetetív magaslatokba.

Egyébként sajnálatos módon tényleg eléggé halott a topik. Elég sűrűn járok errefelé de ahogy észrevettem a legtöbb ph! tag teljesen kiégett a játékból, akik meg nem azok egyéb fórumokon teszik inkább tiszteletüket amelyek pörgősebbek like facebook, reddit, vagy akár az ingame channelek.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#21139) Ragnar_ válasza wikings2 (#21138) üzenetére


Ragnar_
addikt

Igen, valóban eléggé kihal a topic, nem tudom, hogy milyen lehet az aktuális játékosszám, más Dota topikot nem nagyon követek, többnyire ezt a topikot olvasgattam.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21140) Nuada herceg válasza Ragnar_ (#21139) üzenetére


Nuada herceg
őstag

Én még facebookon vagy benne a magyar dota csoportban.
De az a "szarvihar" ami ott folyik, na az nem semmi! Toxic az egész.
Mindenki csak oltja a másikat. Mindegy mit linkelsz be, milyen meccset,
mennyit öltél, vagy mit csináltál, sz@r vagy! :D De mondjuk olvasgatni néha jó...
Néha meg felháborító! :D

Értem a csíziót.

(#21141) wikings2 válasza Ragnar_ (#21139) üzenetére


wikings2
őstag

Most december 15. volt a legutolsó HDL lan verseny, elég sokan tették tiszteletüket és volt 1-2 ph!-s arc is. (not me, esküvőn voltam helyette :((( )
A community kicsit szétszéledt és az eddigi magas szintet képviselő játékosok már nem feltétlen ragaszkodnak magyar csapathoz és inkább a solo karrierre fókuszálnak így nagyobb a tér kibontakozni mindenki számára. A kani feeling is totál kikopott ha valaki tartana tőle. Ne féljetek mutogatni magatokat más fórumokon vagy akár lanpartikon, szerintem most a legideálisabb csatlakozni a communityhez ha eddig nem tettétek.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#21142) Ragnar_


Ragnar_
addikt

Igazából én meccsek előtt kommunikálgattam chaten, de 3 mondat után többnyire tényleg beindult a shitstorm, aztán utána már nem láttam értelmét, nem is nagyon chateltem az utóbbi 2 évben szinte semmit a Dotachaten, ha játszani játszottam is. Én itt is inkább az olvasó oldal voltam, estleg néhány támába vágó tapasztalatot vagy véleményt megosztottam. Megyek is, belenézek youtubeon a legutóbbi HDL meccsekbe..

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21143) Ragnar_


Ragnar_
addikt

Hogy mondhassam, hogy ezek 5k-sok e wazze ? Ezek ? :DDD

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21144) jansky1


jansky1
senior tag

Tök jók ezek a kalibrációs játékok, tele vannak boosterrel
Eddig az összes loss :)

(#21145) wikings2 válasza jansky1 (#21144) üzenetére


wikings2
őstag

10 et lossoltam, 5300--->4420 mmr :DDD

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#21146) jansky1 válasza wikings2 (#21145) üzenetére


jansky1
senior tag

6-ból 2 win eddig :|

(#21147) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Szevasztok!

Pár év(valahogy a verzióváltás körül hagytam abba) után visszatértem, mert a HS streamereknél láttam ezt a csodálatos D2 AutoChess-t. Hagyományos gameket csak streameken követtem, Gosu, BLZS, Brian. Lehet arra is visszanézek. :)

(#21148) Ragnar_ válasza jansky1 (#21144) üzenetére


Ragnar_
addikt

Már nincsenek boosterek, a 30/5 k/d szerintem minden bizonnyal csakis 2 hónap Dotaplus eredménye lehet. ;]

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21149) forras2


forras2
őstag

Szevasztok

Auto Chess-es kérdésekkel bombázhatlak Titeket itt a csoportban? :))

:R

(#21150) grizlisandor válasza forras2 (#21149) üzenetére


grizlisandor
addikt

Szeva!

Nem professzionális szinten csapatom, de megpróbálok segíteni. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DOTA 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.