- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
válasz
Htibimor #508 üzenetére
Két dolog sülhet ki a single-ből.. Óriásit bukik vagy óriási siker lesz. A nép már nagyon" ki van éhezve" egy pörgős, FPS játékra, ami nem CoD, BF és társai (elnézést azoktól, akiknek ezek tetszenek).. Én személy szerint id FAN vagyok és kivétel nélkül, minden játékuk nagyon tetszett/tetszik. A legutóbbi Rage is (ha nem is korszakalkotó) nagyon jóra sikeredett. Tény, hogy a vége olyan volt, amilyen.. Biztos vagyok benne, hogy tanultak belőle. Persze azt is már számtalanszor leírtam, hogy nem fognak tudni megfelelni minden elvárásnak.. De jó látni, hogy nem sza*ják telibe a "nép" akaratát, még ha Ők (bethesda) is elismerik, hogy a $ fontos számukra, de cserébe adnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest