- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Két dolog sülhet ki a single-ből.. Óriásit bukik vagy óriási siker lesz. A nép már nagyon" ki van éhezve" egy pörgős, FPS játékra, ami nem CoD, BF és társai (elnézést azoktól, akiknek ezek tetszenek).. Én személy szerint id FAN vagyok és kivétel nélkül, minden játékuk nagyon tetszett/tetszik. A legutóbbi Rage is (ha nem is korszakalkotó) nagyon jóra sikeredett. Tény, hogy a vége olyan volt, amilyen.. Biztos vagyok benne, hogy tanultak belőle. Persze azt is már számtalanszor leírtam, hogy nem fognak tudni megfelelni minden elvárásnak.. De jó látni, hogy nem sza*ják telibe a "nép" akaratát, még ha Ők (bethesda) is elismerik, hogy a $ fontos számukra, de cserébe adnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest