- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nekem is megjött, nemrég vittem ki az első pályát. Hát, mit ne mondjak, bebizonyosodott, hogy a kiadók egyik legostobább marketing húzása volt, hogy nem adnak ki játszható demót a játékaikból. Ha végig lehetett volna vinni legalább ennyit belőle megjelenés előtt, tuti nem mondom le, így most lenne egy szép fémtokom is. De mindegy...
Visszatérve a játékra - spoilerek nélkül -, eddig nagyon jó, teljes egészében visszaköszön a DOOM hangulat az előző részekből. Picit talán azt kell szoknom, hogy valóban folyamatosan mozgásban kell lenni, de szerencsére a fegyverek váltogatása nélkül is jól lehet boldogulni. Na persze akkor cserélni kell, ha kifogy a lőszer, és ez kezdetben sűrűn megesik - szerintem ezért végtelen táras az alap pisztoly -, de korántsem annyira zavaró, mint a videókon.
Szerintem engem az zavart meg, hogy a bemutatókat egyrészt profi játékosok készítették, akiknek már a kisujjukban van a multis aréna shooterek szédítő sebessége - bevallom őszintén, a fentebb linkelt PC-s Vulcan API videó nézése közben elszédültem, nem vagyok ehhez a pörgéshez szokva. Másrészt tényleg más érzés személyesen játszani, mint videót nézni róla, és ez megint azt támasztja alá, hogy igenis van igény játszható demókra.
Technológiai oldalról nézve, az adatlapomon szereplő gépen nálam tökéletesen megy, FullHD felbontásban maximális részletesség mellett - eddig legalábbis - végig megvolt a 60 FPS. Látványra szép a játék, szerintem ehhez a stílushoz bőven elég ekkora részletesség. A karakterek jól ki vannak dolgozva és a környezet sem tűnik olyan elmosódottnak és pixelesnek, mint a Rage esetében volt.
Mindent összevetve nekem idáig tetszik és nem bántam meg, hogy mégis elhozattam - csak a fémtokot sajnálom kicsit, de hát ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest