Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
"kell eseti légtér, amit 30 nappal előre kell igényelni, talán a Honvédelmi Minisztériumtól, nem tudom, de legalább (olvass vissza 15-20 hsz. -t) ingyenes lett január 1.-től."
És ez pl csak az időutazókat nem zavarja. Mert megy a járműjével, megáll, húú, na erről kéne drón felvétel, ja meg eseti légtér. Visszaugrik 30 napot az időben, igényli, már ingyen..., majd vissza a jelenbe és már repülhet is.
Én még azt sem tudom, hol drónoznék 1h múlva (már ha lenne kedvem, drónom, stb), nem azt, hogy hol 30 nap múlva.
Ahova meg nem kell eseti légtér, ott sztem nagyjából nem is érdemes videózni, max a repkedésért drónozni. Nem jó ez így. 0,1% hülye miatt van túl szabályozva ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest