- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
De, kicsit para, hogy nincs róla szerződés. De ha írtunk is volna, szerintem kamu adatokat írt volna rá.
Megkérdeztem a DJI Supportot, utánanéztek a serial number alapján, nem mondták, hogy lopott lenne, csak azt, hogy ez először Amerikában volt aktiválva, és nem volt rá Care.
Feltételezem az ebayre feltett alkatrésznek szánt törött drónokat veszi meg és adja tovább.Timer: hogy nem hajtottak volna el... kitartó vagyok. Tegnap 2.5 órát várakoztam a helyi kapitányságon, ma még 2-t a X. ker-ben, ahova a helyszín tartozik - amikor egy óra múlva jött egy nyomozó kérdezni, hogy milyen ügyben, már azzal kezdte, hogy ez gazdasági, polgári peresnek hangzik, de én maradtam ott, vártam tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mesterséges intelligencia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest