- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
üzenetére
Nagyon sokan csinálják ezt sajnos, és minden téren
Persze vannak végletek, meg vannak átmenetek is. Pl. van olyan motoros youtuber aki kis pénzért, ingyen sz@rért istenít bármit, csak hogy utána még el is adhassa. Aztán vannak, akik még törődnek a szavahihetőségükkel.
Erre tökéletes példa a Jet bukósisak! Hárman kaptunk 3 különböző sisakot. HH istenítette a videójában, Vattás pedig megmondta a Shoxnak, hogy ez akkora sz@r, hogy a videót inkább nem adja le (én láttam), és úgy mindenki jobban jár. Én próbáltam arany középutat találni, és miközben elmondtam hogy miért is sz@r, közben próbáltam célközönséget találni. Volt is vita belőle, hogy miért szidom, de több hétnyi levelezés után megkértem őket, hogy ugyan már menjenek benne egy kört, utána másnap szóltak, hogy mehet ki a videó!
Megjegyzem beszéltem később a pécsi Shoxos srácokkal, és azt mondták, hogy eléggé betaláltam, mert a robogósok elkapkodták. Persze a Shox azóta sem keres hivatalosan, de azért szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Mobile
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megjegyzem beszéltem később a pécsi Shoxos srácokkal, és azt mondták, hogy eléggé betaláltam, mert a robogósok elkapkodták. Persze a Shox azóta sem keres hivatalosan, de azért szívesen!