Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Mondanám, hogy hasonló, de talán csak gépek tekintetében. P3 után most P4 van (már egy éve) és imádom, pedig csak a "sima", nem a PRO vagy V2 változat. Viszont tavaly nyáron elkapott az fpv láz.
Jelenleg ott tart a folyamat, hogy sok utána olvasás, YT videó után, néztem a kezemhez távokat és lett egy szinte új Frsky Taranis QX 7. Az első napom már volt, hogy 10 másodpercig nem csaptam oda semminek a szimulátorban a gépet. Ég és föld (egy DJI géphez képest pedig pláne) a ülönbség, pedig az még nem is acro mod volt. Érdekes világ, de nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondanám, hogy hasonló, de talán csak gépek tekintetében. P3 után most P4 van (már egy éve) és imádom, pedig csak a "sima", nem a PRO vagy V2 változat. Viszont tavaly nyáron elkapott az fpv láz.
Jelenleg ott tart a folyamat, hogy sok utána olvasás, YT videó után, néztem a kezemhez távokat és lett egy szinte új Frsky Taranis QX 7. Az első napom már volt, hogy 10 másodpercig nem csaptam oda semminek a szimulátorban a gépet. Ég és föld (egy DJI géphez képest pedig pláne) a ülönbség, pedig az még nem is acro mod volt. Érdekes világ, de nagyon tetszik.