- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paci27
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje érdekel már a drónozás, a "fő topikot" régóta követem. Tavasz óta próbálgatom is a reptetést, egyre jobban is megy, de ez még nem kamerás drón.
Igazából a hobby kamerázás felé gondolok majd elmozdulni és lassan valamerre lépni szeretnék. A költséghatékonyság jegyében azon gondolkoztam, hogy lehet érdemesebb lenne átugrani a közbenső lépéseket és egyből egy olyan drónt venni, amit kis túlzással örök darabnak szánnék. Persze az anyagiak végesek, részben ezért is hagynám ki a közbenső lépést. Ezért egy használt phantom 3-ast vennék. Ahogy nézegettem, ha szerencsém van olcsóbban kijön, mint egy új spark és ez mégiscsak többet tud.
Viszont vannak félelmeim: Mennyi repidő után mennek tönkre a motorok? Milyen olyan része van, ami idővel szintén cserés (nyilván a propokon és az akkun kívül). Költségben ezek mit jelentenek?
Szívesen vennék minden olyan tanácsot, hogy miért ne ebben gondolkozzak. Vagy ha szerintetek sem elvetélt ötlet, akkor merre érdemes keresgélni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest