Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Szerintem pont hogy nem drága most 173e-ért. Külföldön sem olcsóbb ahogy néztem. 1 hónapja itt a 200e Ft-ra írták hogy nagyon jó ár. Főleg hogy 160-170e-ért adják használtan mindenhol.
Létezik olyan app amivel lehet engedélyt venni? Láttam egy vloggernél, hogy létezik valami ilyesmi.
Erdélytől azért nem félek, mert az erdő közepén ahol szó szerint csak a természet van nincs aki szóljon/feljelntsen/elkapjon.Nem tudom amúgy mennyire erősen nézik hazánkban a drónozókat. Én Üllőn lakok, itt keményen jönnek a repülők pár száz méteren vannak leszállás közben és elég sokan szoktak drónozgatni és néhány hetente a település közösségi oldalán is osztogatja a videókat. Én is gyakorolnék az itteni réten, mondjuk az már nem repülő útvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest