Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz zso79 #5736 üzenetére

Sok mindentől függ. Ha nagyon dinoman akarok fogalmazni, akkor azt írnám, hogy elég instabil a dolog. Én sűrű "helyeken", interferencia övezte részeken nem használnám. Nekem 10 méteren weak signál volt, többször is, lakott területen, konkrétan az udvaromon. Mivel ez is wifin alapul, fizikai ráláthatóság alap. Ha ez megvan és a körülmények optimálisak, akkor nem nagyon vannak anomáliák, ebből is látszik, hogy érzékeny gép. Érzékeny a szélre is. Vannak viszont rendszer szintű anomáliák is, ezeket talán később részben orvosolni fogják. De ezek általában határeseteknél jöhetnek elő, legtöbbször és a legtöbb tulaj nem találkozik vele. Ha főleg külterületen, vidéken használod és nem tervezed, hogy 50 méternél messzebbre repülnél vele és kb ilyen magasra is, akkor nyugodtan megveheted. Elmegy messzebbre és magasabbra is, de ezt a gépet nem erre tervezték. Ahogy többször írtam ezt is, a helyén kezelve egy jó gép lesz, elégedett tulajjal. :) A sűrű, városi dolgot szerintem amúgy is engedd el, alapból illegál, morálisan is. Hogy mit jelent ésszel repülni, előttem is sokan és én is jó néhányszor leírtuk, kb. mit jelent, de pontosan tudja mindenki, hogy mikor van "tilosban", mire enne a válasz egy kbszott nagy atyai pofon. Úgy kell repülni, hogy a morális/legális részén kívül a drónos társadalmat is képviseled, az általad képviselt formula a mi egész társadalmunkra is egy lenyomat, ami a külső szemlélő hozzáállását is befolyásolja pozitívan, vagy negatívan. De mondom, ezt mindenki pontosan tudja. A határokat. A törvényeink szarok. Valszeg azok is maradnak. Éppen ezért a szürke zónát kell megtalálni. Ha ésszel repülsz, nem lesz gond. A mini pont egy olyan gép, ami kezdésnek jó lesz. Ha nem jön be és nem törted össze, kis értékvesztéssel el tudod adni. De támpontnak mindenképpen jó lesz. ;)

Új hozzászólás Aktív témák