Hirdetés
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Tavaly (szerintem már itt írtam erről) repültem totál tisztán, engedéllyel, ráadásul ott, ahol szinte egész évben van engedélyem repülni. Egy domb tetején lakom, kimentem pár száz méterrel kijjebb a házaktól, és felszálltam. Elmentem kb 2 km-re (végig volt rálátásom is a gépre) és már jöttem visszafele RTH-val, amikor a hátam mögül megjelent egy négy turbinás, propos katonai szállítógép, egy kurva nagy, párhuzamosan az én repülési irányomra. Azt láttam, hogy baj nem lesz, de nagyon durva volt, hogy tulajdonképpen alattam repült, azaz én mondjuk a domb tetején álltam 330m-en, a katonai gép meg a domb derekánál, kb 200-on, lent a patak medre felett, de részben már a domb oldalához közel. Tőlem balra lehetett kb 200m-re, és alattam. ..Azaz az én légteremben.
. Ok, nem sok vizet zavartam volna neki, ha összekoppannak.
. De akkor is durva. Hogy a napnyugtakor 20 méteren felbukkanó duplafedeles szúnyogírtókról már ne is beszéljek.
A főúttól sem vagyunk annyira messze, bár itt nem is a távolság a lényeg, hanem van egy szakasz, ahol oltári sok a baleset és felettünk repül el mindig a mentőheli, ha kérnek a helyszínre. Szal észnél kell lenni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ok, nem sok vizet zavartam volna neki, ha összekoppannak.
A főúttól sem vagyunk annyira messze, bár itt nem is a távolság a lényeg, hanem van egy szakasz, ahol oltári sok a baleset és felettünk repül el mindig a mentőheli, ha kérnek a helyszínre. Szal észnél kell lenni.