- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Tavaly (szerintem már itt írtam erről) repültem totál tisztán, engedéllyel, ráadásul ott, ahol szinte egész évben van engedélyem repülni. Egy domb tetején lakom, kimentem pár száz méterrel kijjebb a házaktól, és felszálltam. Elmentem kb 2 km-re (végig volt rálátásom is a gépre) és már jöttem visszafele RTH-val, amikor a hátam mögül megjelent egy négy turbinás, propos katonai szállítógép, egy kurva nagy, párhuzamosan az én repülési irányomra. Azt láttam, hogy baj nem lesz, de nagyon durva volt, hogy tulajdonképpen alattam repült, azaz én mondjuk a domb tetején álltam 330m-en, a katonai gép meg a domb derekánál, kb 200-on, lent a patak medre felett, de részben már a domb oldalához közel. Tőlem balra lehetett kb 200m-re, és alattam. ..Azaz az én légteremben.
. Ok, nem sok vizet zavartam volna neki, ha összekoppannak.
. De akkor is durva. Hogy a napnyugtakor 20 méteren felbukkanó duplafedeles szúnyogírtókról már ne is beszéljek.
A főúttól sem vagyunk annyira messze, bár itt nem is a távolság a lényeg, hanem van egy szakasz, ahol oltári sok a baleset és felettünk repül el mindig a mentőheli, ha kérnek a helyszínre. Szal észnél kell lenni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új Xiaomi Mi Pro 2 Swiss Edition elektromos roller 300/600W
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ok, nem sok vizet zavartam volna neki, ha összekoppannak.
A főúttól sem vagyunk annyira messze, bár itt nem is a távolság a lényeg, hanem van egy szakasz, ahol oltári sok a baleset és felettünk repül el mindig a mentőheli, ha kérnek a helyszínre. Szal észnél kell lenni.