Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nagyon ritkán használom a Dji GO-t, csak ha néha napján tablettel repülök, szemüveggel meg a litchi-t használom.
A 72 km/h-ban persze én sem vagyok biztos, de szerintem sport módban gyorsabban jön haza. De ezt majd leteszteljük jobb idő esetén. Elküldöm 500 méterre és az rth megnyomása után mindkét esetben mérem, hogy mennyi idő alatt jön haza, valamint nézem a sebességét is.
A phantompilots-on kielemzik ezt. Ott ezt írják:
Azaz elvileg lehetséges a max sebesség, azonban nem biztos, hogy ezt használja sport módban, mindenesetre kikapcsolt szenzorokkal elméletileg gyorsabban jön haza. Én P módban sem néztem az RTH sebességélt, de ezután azt is megnézem, mert a régi sebességhatárok a P4 előtti gépekre vonatkoztak, és azt tudom, hogy a P4-nek mások a beállított értékei, mint a P3-ig volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Canon EOS DSLR topic
- PlayStation 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest