Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van egy A5P-m és volt már gondom a melegedéssel, de közel egy órát ment 35 fokban napsütésben. Szerintem ez teljesen normális.
Korábban volt pár GoPro-m, azok tudtak ilyen kondíciók mellett 15 perc után meghalni.
Egyébként teljesen okés. Nem rég volt egy bringás túra és közel 2 órát vettem fel egyhuzamban, 27-28 fokos hőmérsékletben és nem volt gond.
Francia-Polynésián sokat voltam a víz alatt, a víz hőmérséklete 25-27 fok volt és ott a vízálló házban valamivel jobban melegedett, de nem az a megsütöm a tojást rajta forróság.
A méretéből és a technikából adódóan ezek a cuccok mind hajlamosak a melegedésre ha nem optimális a környezet. Ennek ellenére a DJI nagyon jó munkát végzett. Lényegesen kevesebb a gond mint pl a GoPro-k vagy Insta360-ak esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Suzuki topik
- Elvenné az OpenAI ügynöke Claude munkáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest