- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Xbox.com-on nézd meg, hogy a profillal minden rendben-e.
Régiót is nézd meg. -
intercooler
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
-
Amur
addikt
Aki gondolja steamen vegyen fel a haverok közé,steam login nevem:
ryonen
nem vagyok egy hardcore gamer de elég sok autós bohóckodáson vagyok már túl online játékokban is(project torque,level-r,heat online,dirt1,grid stb..) -
polonic
félisten
Aki szeretne X-Games Asia DLC-t, az nézze meg a DiRT 3 Facebook oldalát.
-
Kb egy órával ezelőtt sikerült majdnem másfél hónappal a megvásárlás után le is töltenem a Monte Carlo DLC-t és az XGames Asia Track Packet

Szegény Xbox supportosokat már annyit nyaggattam, hogy szerintem kívülről tudták a telefonszámomat... Végül az általam soha nem használt játékon belüli letöltőn keresztül kerezstül sikerült végre letölteni azokat a fránya DLC-ket
Azért idegesítő ez, mert ez a játékon belüli marketplace, soha nem működött. Mindig valami ERROR-t dobott, ha rákattintottam. Na mindegy, az a lényeg, hogy sikerült 
Remek pályák, nagyon élveztem a versenyeket rajtuk, már sajnálom, hogy mit hagytam ki az elmúlt 2-3 hónapban. Lehet nyomni rajtuk ezerrel, miközben hibalehetőség szinte nulla

Viszont nagyon úgy néz ki, hogy most kicsit kiszállok a gaming biznicből, és eladom a VGA-mat. Suli mellett egyszerűen annyira nincs időm játszani, hogy totális pénzkidobás egy ilyen brutális VGA birtoklása. Ha kijön a HD7xxx széria (vagy ha még előtte úgy látom, hogy újra van annyi időm, hogy játsszak), akkor körülnézek újra a piacon, és újra beszerzek valami gamer kártyát.
Persze a topikot továbbra is követem
Bár sajnos ez sem tartozik a legaktívabb topikok közé :/Ja és: a VGA még úgy néz ki marad egy darabig, szóval ha addig lenne valami jó kis multimóka a DLC pályákon, magam alá rosálnék

-
DigitXT
félisten
válasz
üzenetére
Lehet, hogy csak neked nagy kedvenced... (Én is bírtam anno,
de mostanában egyrészt nem játszok, másrészt online sosem
próbáltam: csak versenyek/esetleg ökörködés szokott menni.)Persze az ökörködés kategóriába beleférne a Gym, de annyira
nem vicces: olyan sokan nem is szeretik... Próbálj más módot,
találsz játékosokat + nem mindegy milyen napszakban nézted. -
törölt tag
Csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy az biztos egy játék se ér egy forintot se, most is jó ha voltak fent vagy 20-an nekem azt meg ne mondja senki az évbe jelent meg a játék, és ennyien játszanak vele, akkor mi van a régebbi játékokkal, minek kérnek érte pénzt, hogy magadba játsszál? Egy jó pár órát játszottam már vele, és még nem tudtam egy gymkhana-t játszani, pedig nagy kedvencem.

-
törölt tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék van egy Dirt 3-as kuponom feltettem a játékot, és azt szeretném kérdezni, hogy játszani szeretnék Gymkhana-t és úgy látom nem nagyon játszik senki ilyet. Létezik az, hogy aki ilyen kupont kap nem kapja meg az összes opciót a játékhoz? Mert nekem az is fura, hogy online-ba nem olyan sokan játsszák ezt a játékot amit én látok. Segítséget előre is köszi. A kupont vid karihoz kaptam.
-
DigitXT
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Hm, valóban efelejtettem ezt az "apróságot"...

Én nem mondtam, hogy másnál van: ilyen "lock"
inkább akkor fordulhat elő, ha valaki túl sokszor
elrontotta a jelszót. Legalábbis más rendszereknél
ez megszokott jelenség, az admin segít ilyenkor...
(Szerk: jelen esetben ez az ügyfélszolgálat lesz.
) -
intercooler
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ha erre gondolsz intercooler - OvErLoCk1
Ez csak a becenév, ez alapján tudnak felvenni, amivel belépek az teljessen más.
De mind1 lényegtelen majd kiderül mi vanDe ha valaki másnál lenne akkor nem azt irná ki csak hogy rossz jelszó bla-bla, nem azt hogy zárolva van? Vagy csak én gondolom rosszul
Én a zárolvát úgy értelmezem hogy akkor senki nem tud belépni.
-
DigitXT
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Hát nemtudom, ezt az id-t nem ismeri senki, csak a játékhoz lett regelve.
Ott van az első HSZ-ben, tehát kvázi mindenki ismeri (aki akarja).
Meg aztán a Live-on is láthat bárki, akivel játszottál, stb. Azért jó
rendes jelszót használni, mert csak az nyújt "védelmet". (Hogy a
nevedet nem tudják - ha nem tudják -, az sajnos nem igazán.
) -
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Akkor jól sejtettem. Valaki eltulajdonította a fiókodat.
Ha megoldódik az ügy, válassz sokkal hosszabb és nehezebben kitalálható jelzsót. -
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Attól még más csinálhatott vele valamit.
Spammelhetett róla, stb. -
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Lezárták a windows live ID-det.
Menj el arra a honlapra, amit kiír. -
ledgeri
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
1: nincsenek számozott (,betűzött, ábrázott), vonalakkal határolt kis részek amiket ki lehetne tölteni szinekkel...
2: mozognak
3:több 10 millió hozzászólásból ez egy
De
4: megértem, hogy zavar a szemvonzó mozgás
5: megértem, hogy ez egy Neked kedves topik
6: Bocsánat, de annyira fura volt...
7: Értem, és ezután e szerint próbálok meg cselekedni... -
válasz
ledgeri
üzenetére
Légy szíves ne csinálj ovis kifestőkönyvet a PH-ból
BMWFan: már kétszer megkérdezted, szerintem aki tudott volna válaszolni, már megtette volna. Amúgy próbáltad már megkérdezni a legjobb barátodat (GOOGLE!)?
Tessék: [link] és még ráadásul egy alig két hónapos driver-ral tesztelik... Ja és még egy: nem nem tévedtem: a 6770 egy átmatricázott 5770.
-
BMWFan
senior tag
Van olyan aki HD5770-nel játssza a játékot? Mennyi FPS-t produkál,milyen felbontásban?
-
ledgeri
nagyúr

Elkezdtünk egy C'N'M-et 5 fordulóval, és egyszer kilépett mindkét egér... vége a 3. fordulónak ok....
De utána B csoportos rallyként ment tovább!!!!!!!!!!!!!!!

(
)- Kevesebb smiley is elég...
[ Módosította: Ndruu ]
-
Spet
addikt
válasz
Ejjeliorke
üzenetére
Ömm nem hiszem hogy bárki segíteni fog hogy abban hogy a crackelt dirt 3-ad segítsen elindítani [mivel rákerestem a google-ban és igencsak ilyen találatok jöttek fel, de szól ha nem így van].
-
Ejjeliorke
csendes tag
Szaisztok!
2 napja olvasgatom a fórumokat a problémám megoldására.
Több emberke is találkozott már a következő hibaüzenettel:application load error 5:0000065434
Senki nem kap választ rá...
Esetleg,akinek sikerült megoldani ezt a problémát,az leírná,
hogy mi a megoldás?
Előre is köszönöm.... -
ledgeri
nagyúr
-
mpierre
veterán
Azt hogyan lehet kilőni, hogy a w7 ne jöjjön nekem minden indítás után 15-20 másodperccel, hogy színséma megtartása, vagy egyéb ilyenek?
-
ledgeri
nagyúr
multi?? 
majd ha lesz, steam-online státuszban, közöljétek..
-
Predator2
addikt
mi ez a kód osztogatás a Dirt3-hoz fb-on?
ha tudja valaki szóljon (inkább fordítsa le)
-
albert8
veterán
kösz a gamet

am polonic rájöttem
megnéztem este, nekem nem volt letöltve a shibuya
-
törölt tag
Egy ideig nem volt feltelepítve G27-es kormány,most felraktam és nem ismeri fel a játék!
Ahol lehet választani, ott csak a keyboard van! Egyesével be tudom állítani,de nem értem miért nem ismeri fel!
Ugyan ez van az f1 2010-nél is! -
ledgeri
nagyúr
szerda este??
lesz valami?

-
Bunken
tag
Valaki tud nekem a következő jelenségre magyarázatot adni:
A Games For Windows Live-ban csináltam egy Local Profilt öcsémnek, hogy a saját módján tudja kijátszani a DiRT Tour részt, a probléma az, hogy ebben a local profil-ban hiába nyomkodja a Flashback-nél az F12-őt nem történik semmi.Ötlet valakinek?
-
ledgeri
nagyúr
a markolós gymkhanás kép, és a havas landrush-os kép között említi a cikk hogy van utcai londoni pálya...
téved vagy a dc compoundra gondolhat? -
ledgeri
nagyúr
official wrc game tud róla valaki valamit?
-
ledgeri
nagyúr
-
Ha van valami hozzá adott szoftver, akkor telepítsd fel és nézd meg, van-e benne kalibráció vagy tesztelési lehetőség (ilyesmi).
Ha tesztelésnél nem éri el valamelyik érték a maximumot, akkor minden bizonnyal azért nem gyorsul úgy az autó a játékban.
Ha nem tudod szoftveresen kalibrálni és nincs is már rá garancia (valamint értesz is hozzá kicsit), akkor szedd szét óvatosan és pucold ki az analóg kar potmétereit. -
bmatty
tag
Hello
Van egy hama black force gamepadom es ha azt allitom be akkor sokkal lasabban gyorsul mint a billentyuzettel. Mi lehet az oka?
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Pontosan
1millió score alatt meg sem álltam már a végén
Én amúgy már csak azért is megvettem a legutóbbi akciónál, mert ez még hiányzott a Codemasters gyűjteményembe 
@ledgeri: Steamen több mint 50 vásárláson, és lassan 80 játékon vagyok már túl. Soha semmi probléma nem volt
Minden azonnal, villámgyorsan történik 
Ezzel szemben iTunes Store... No comment. Egy 0,8€-s játékért (240huf) pluszba lefoglal 2 hétre 2€-t is (590huf) ... Gusztustalan

-
Bunken
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékban az Achievements teljesítésekkel kapott G pontokat mire tudom felhasználni és hogyan?
-
Jofi81
őstag
A Free Car Pack-on kívül ügye nincs más ingyenes DLC?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
nap képe a kis nyíl a 3....
-
DigitXT
félisten
Azért volt foganatja a finn karikáknak: végül a Tupasentie-n is faragtam 7 tizedet.
Egy a dolog "szépséghibája", hogy rengeteg apró (és kevésbé apró) hiba volt az
adott körben, tehát bőven nem a legjobb köröm lett.
2:24 közepét biztosan ki
tudom majd autózni a hibák nélkül, talán még a 2:24 eleje is elérhető lesz.
Egyébként határozottan könnyebb motorháztető nézetből menni, mint belsőből.
Sokkal kevesebbet hibáztam úgy általánosságban, sőt 2:26.00-ákat viszonylag
stabilan nyomtam az elején, amikor még nem volt igazán "tétje" a javítgatásnak.
A végére elfáradtam: tizedeket adtam magamnak (és veszítettem) el, pl. amikor
2:25.2 volt az aktuális ghostom. Igazából a PB ghost csak idegesítő ilyenkor.
-
ledgeri
nagyúr
mostmár marad a biztonsági, ingyenes, illegális próbajáték... 
-
ledgeri
nagyúr
nem ezzel kellett volna kezdeni... hanem korábbi végig nem játszottakkal...., mert így azok már ,,nem friss hatás"úak....
Egyedül azt bánom a dirtben, hogy nincsen saját kamera elhelyezési lehetőség...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
hát igen az élmény maradt meg a mediamarkt-os kalandokból..., csak akkor még távol voltam a birtoklásától... de legalább:
-eredetiben meg van egy tetsző játék
-1040-1050 forintból megtudtam, hogy nem igazán lesz élvezetes visszamennem a játékevolúcióban...
- ez még így is sokkal jobban megérte, mint 790-ért a Heavyweight Transport Similator...
(utána láttam 500-is bántam is..)
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus Vivobook X15/2.8K (2880 x 1620)OLED 16:9/i5-1335U, 16GB/1TB SSD/UJ
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért idegesítő ez, mert ez a játékon belüli marketplace, soha nem működött. Mindig valami ERROR-t dobott, ha rákattintottam. Na mindegy, az a lényeg, hogy sikerült 
)
)

)
fakyaa- volt montecarlo is..