Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Megverné vagy sem lényegtelen...(szerintem verné Loeb, csak őt nem érdekli Gymkhana)
Kire emlékeznek 30 év múlva, aki sokszor volt rally wb győztes, vagy egy driftbohócra?
Amúgy lehet Gymkhana-ban jó, de ha nincs tér körülötte, meg 20 kamera, esetleg újrapróbára lehetőség, akkor Block ezt csinálja....szerintem leülhet, mert ez 1-es.
(viszont alatta a komment haláli: i know there is nothing monkey on ladder... and nothing camera in the near, Mr. Block) 
A drift bohóckodás eddig ugye az autós versenyek előtti, utáni showk eleme volt...azaz körítés. Gyakorlás kérdése és bármelyik profi rally spíler menne így. Főleg azt sem tudjuk, hogy pl Gymkhana videókat hányszor vették fel, mire sikerült.
-
polonic
félisten
Kontrolleresek!
Ezek nektek hogyan vannak beállítva?Már valamennyit javultam. Monte Carloban advanced szinten, ami 5-öst jelent, legutoljára sikerült megverni a gépet úgy, hogy hibáztam is egy picit.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
ma volt az első alkalom, hogy beléptem a menü legfelső pontjába, és teljesítettem az első szakaszt: lásd: ..Into the DiRT You have completed your first DiRT Tour race" archivement megszerzésének időpontja a GFWL fiókomban...
ahogy lépegettem a multiban szerzett repekell, úgy adogatta sorra az autókat,sponzorokat, dudákat..
(megvan az összes nem dlc autó szerintem...90%-san biztos... kérdezz rá valami nem dlc végső autóra, és megnézem!!)
-
Sonja
nagyúr
Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy amikor elindítom a játékot, akkor ne írja folyton ki, hogy milyen DLC-k érhetőek el LIVE-on?!

-
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
És? Attól, hogy nem oda való, attól nem lehet ott?
Hány ilyen ember van még! Azokról miért nem esik szó, hogy nem oda való?
Mi az, hogy Loeb tuti ott is megverné? Miért, ő az atyaúristen?
A halál a tuti, semmi más.
Majd akkor lehet ilyet mondani, ha meg is történik ez.(#4491) ledgeri
Nem játszottad végig a single-t?
Akkor még meg sincs neked az összes csapat és azok ajánlatai, ezáltal az autók sem. -
ledgeri
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
ha Loeb így megy, akkor simán el tudnám képzelni, hogy jópár átszokós gyakorlás után milyen neccesnek tűnő (de vérprofi) helyzetez látnánk...
meg az zavar egyedül a valós gym-ben, hogy (és ez a filmekben is visszatérő probléma nálam) látszik, hogy hányszor el lett próbálva... szinte számolhatóak a gumi nyomok..
(pedig fú de spontán, hogy szembe jön a rendőr, stb)#4494) polonic igaz
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Mert ez az ember nem rallyba való!Pontosabban nem a rally VB mezőnyébe!Nem is értem mit keres ott.Gymkhana-ban is vannak visszafórdítók!Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.Persze hogy cinkeli mindenki.Nem csak mi itt a fórumon.Több szakírótól is kap hideget, meleget.
Persze a mai világban szinte mindent megold a pénz....Loeb gymkhana bohóckodásban is megverné, ez tuti

Aki a rally versenyeken félelmet nem ismerve veszi be a nehezebbnél nehezebb kanyarokat, az nem bénázna gymkhana alatt sem... -
ledgeri
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Na és kinek a reklámfelületeit láttuk tovább??
ez a bevétel nekem jobban tetszett(#4479) albert8 ha tudom, akkor kihajtom a single-t, hogy legyen sikerélményem...
-
Sonja
nagyúr
Most próbáltam ki először a Multit, de elég érdekes volt. Amint nekimentem pl. a korlátnak, azonnal DNF.
Nem sokáig tartott egyik kör sem nekem. 
-
vlevi
nagyúr
válasz
mpierre
üzenetére
"beállítások között nem találok olyat, hogy alapértelmezett telepítési meghajtó"
Mert mindent oda telepít, ahova a steamet telepítetted. Nálam pl. D:\Jatek alatt van minden game, és a steam is.De ez az ékezetes karakteres könyvtár név nekem is új. Még jó, hogy nem játék-ot írtam annak idején.
-
mpierre
veterán
Hali!
Egy kis segítség kéne. Kupon kóddal beszereztem a dirt3-t, meg is jelent a steam fiókomban, ellenben nem engedi letölteni, hogy tudjam telepíteni, mert azt mondja nincs elég hely a meghajtón, holott kb 340GB üres hely van.
A beállítások között nem találok olyat, hogy alapértelmezett telepítési meghajtó/mappa... Ötlet? -
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Miért kell állandóan ezt a szerencsétlent szapulni a topikban?
Nem lehet mindenki a rally mestere, mint Loeb.
Block a gymkhana-hoz értene. Gyanítom, hogy Loeb meg ott lenne selejt. Vagy akár az F1-ben. Vagy pl Kimi is az F1 után jó-jó a ralllyben, de nem a legjobb. Ez ilyen. -
ledgeri
nagyúr
A driver rep nem nő 30 föle, pedig kapom a pontokat rendesen... TIPP?
-
ledgeri
nagyúr
tudja valaki, hogy hogyan lehetne a menü-ben elhangzó zenéket a játékban is hallhatóvá tenni?? (a megkeresem,letöltöm, lejátszom módszert ne..)
-
Rusher
őstag
Üdv.!
Valaki game fél óra múlva?
Ketten már vagyunk. -
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekelne egy Dirt 3 kupon, sapphire kártyához kaptam, azt privátba várom!
Elvileg már működik az oldal, ahol regisztrálni lehet a kulcsot. -
DigitXT
félisten
Gondoltam ránézek, úgyis rég voltam a játékban, ezen a pályán
ebben a géposztályban meg még mért időm sem volt.
Eléggé
"szokatlan" volt az F1 után (mostanában azt toltam), aztán mire
végre sikerült végigkolbászolnom a pályán 1:34 lett borulással.
(Aztán futottam még 1:33-at - de vissza kellene szokni a 32-höz:
pályát megtanulni, stb. Mondjuk rövid pálya. Ez a kedvenc vidim.
DigitXT2 néven megtalálsz a Live-ban, ha esetleg felvennél.
)Egyébként letöltött valami frissítést is a játék (régen léptem be
):
esetleg ez érintette az ismert csalókat is?! Mert itt a WR időt futó
teljesen normálisnak nézett ki - majdnem meg is fogtam egyszer. -
UFO1
senior tag
Valaki tud segíteni DIRT 3 telepítés után ezt írja ki application load error 5:0000065434 ez mi lehet. Köszi.
-
ledgeri
nagyúr
kilépésnél lefagy a game... meg a steam is legutóbb...
tipp?? -
válasz
albert8
üzenetére
Kicsit megkésve, de legalább rájöttem.
Elindítod a játékot - bejelentkezel a Live-ba - kijelentkezel a Live-ból - ez fog bejönni
Itt tudod törölni a profilodat.
Ha nem akarsz bejelentkezni a játék indítása után, akkor miután megkérdezi, hogy bejelentkezel-e, akkor a nemre nyomsz, majd a Home gombbal előhozhatod a fenti képen látható menüt.
-
-
szacsee
nagyúr
Kötök egy kormányt és jövök...
-
polonic
félisten
Egy kicsit később érkezem az esti multira. Olyan fél 9 körül.
(#4449) Zolás
Úgy sem tudsz vele játszani. Nincs hely a szervereken.

-
Zolás
addikt
Nem biztos hogy jövök este, ugyanis mindjárt indul a BF3 béta, és ha nem tudom letenni, akkor ugrott a vezetés.

-
ledgeri
nagyúr
na akkor számoljatok velem is!!

-
polonic
félisten
Kipróbáltam a kontrollert.
Nagyon béna vagyok.
Így lesznek elsőkből az utolsók.
-
polonic
félisten
Megérkezett az xbox kontrollerem.
Ennek örömére ma vagy holnap este egy multi parti?
Előre jelzem, most béna leszek egy darabig.
-
vlevi
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Úgy még asszem nem próbáltam. Milyen segítség? Megnyomom az F1-et (help), aztán végigmegy anélkül, hogy hozzányúlnék? Mert az összes gymka... -ra legfeljebb ennyi időt szeretnék szánni

-
vlevi
nagyúr
"Pedig szívesen mellőzném a Ken Block-féle bohóckodást, kár hogy ilyen nagy hangsúlyt kap."
Sajnos én is ott akadtam el az egyik résznél. Összevissza kéne pörögni a hátamon, mint a chemotoxxal befújt légy, de az valahogy nem megy

Illetve volt valahol egy feladat, aminél csak azt számolta, hogy hány pontot értem el, és nem nézte, miket teljesítettem. Ott sikerült beállni az egyik ilyen saját maga körül pörgős területbe, két percig tapostam a padlógázt, ütöközésig kitekert kormánnyal, és győztem. Mentem vagy 20 kört anélkül, hogy 1 centit mozdultam volna.
-
Jofi81
őstag
Tegnap megcsináltam az első szezont a Dirt Tour-ban. Lesz még ilyen, hogy csak akkor léphetek tovább, ha megcsinálom ezeket a gymkhana-s baromságokat? Nem bánnám, ha nem erőltetnék...
-
werszomjas
addikt
Köszönet mindhármótoknak

Akkor egy dirt3-ra lehet beruházok, bár nem tudom mennyi idő marad rá az f1 2011 mellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Timbu
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy a Dirt3-ban nem csak 3-4 rally autó van, hanem tényleg sok. A 60-as évektől kezdve... Viszont (számomra szerencsére) nincs annyi X Games, truck, buggy és raid verseny.
Ha viszont "igazi" rally-s játékra vágysz, lehet, hogy érdemes lenne megvárnod a WRC 2-t. Ugyan nem sok az esélye, hátha mégsem egy tavalyihoz hasonló selejt lesz...
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Nehéz választás.
De a DiRT 3 szerintem jobb.
Ha multizni szeretnél, akkor is inkább ezt vedd meg. 2-vel nem tudni, mennyien játszanak még. A 3-ban mindig akad ellenfél. -
werszomjas
addikt
Szerintetek melyik a jobb a Dirt 2 vagy a Dirt 3?

Az egyiket lehet megvenném eredetiben a multi miatt, csak melyiket?

-
polonic
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Van egy ilyen nevű gfwl ismerősöm. Azt hittem, hogy te vagy.
Fel is vettelek gfwl-re is. Steamre majd este felveszlek.Csak megoldottuk.

Már egyre kevesebben játszanak, de a személyedben van utánpótlás. Jó lesz ez majd.
Szerintem olyan minimum heti kétszer játszhatnánk!Ezt mindenkinek írom! 8 fő jöjjön össze, az a lényeg!
-
polonic
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Mert a steamen sokkal kényelmesebb chatelni.
Egyébként csak vicceltem, nem kell gyűjtögetni. Mert nem tudni már, hogy kinek steames vagy nem. Meg úgyis alig járnak már ide a topikba.
Én felveszlek majd akkor oda is. Akkor gfwl-en is legradigeri vagy? Ha igen, ott fenn vagy nekem. A steam profilodról meg küldj pü-ben egy linket. Nem mindig találja a kereső azt, akit meg akarunk találni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
akkor miért ott gyűltök?? te is írtad, hogy ott szoktatok csat-elgetni ,,rajt" előtt...
mivel én nem tudom, hogy kinek mi a neve steamen (bármi más is lehet, a közös két rendszeren kívül...) , ezér kérnék mindenkit, hogy JELÖLJÖN (aki akar) mert akkor már tudok lenni egy központ, aztán majd terjesztem...

-
Predator2
addikt
megcsináltam
először elszállt a gép egy kék halállal utána nem engedett be a fiókomba nagy nehezen sikerült belépni de ugyan az egyszerűen nem engedi telepíteninem lehet neki megadni egy mappát h hova telepítsen??
-
Predator2
addikt
másik meghajtóra akartam telepíteni a Dirt3-t mert alapértelmezettként a c-re tette ahol a progikat tárolom (kevés a hely) letörültem a Dirt3 utánna a Steamet is majd átraktam másik meghajtóra (D) most viszont miután felraktam a steamet a Dirt-öt nem engedi telepíteni
ezt írja ki:[link] pedig van hely bőven
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(viszont alatta a komment haláli: i know there is nothing monkey on ladder... and nothing camera in the near, Mr. Block) 

Hány ilyen ember van még! Azokról miért nem esik szó, hogy nem oda való?
Majd akkor lehet ilyet mondani, ha meg is történik ez.
Nem sokáig tartott egyik kör sem nekem.

Megnézem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
):