Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Vdub-al kiszeded a hangot belőle audacity-vel pedig adsz mellé egy másik hangsávot tetszész szerintit, így az eredeti hang mellé megy az uj zene, majd ezt szépen visszatöltöd vdub-ban a videó alá, ez akkor a jó ha nincs zene a videó alatt.
Ha csak simám zenét akarsz, akkor csak a megfelelő hosszra vágott zenét szépen betöltöd a vdub-bal a video alá. -
Rico45
őstag
Sziasztok!!
(Dirt 3)Videó alá zenét szeretnék bevágni!!
Melyik progival csináljam?
Valami egyszerű kéne!
-
DigitXT
félisten
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Hogyan lehet "feltupírozni"?
Replay alatt jól nézne ki külsőből.
-
DigitXT
félisten
-
polonic
félisten
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Most kell ez a szimulálás meg fizika dolog ide, megint?
Azért tetszik, mert teszik az egész, élvezetes vele játszani, ennyi. Nem tudom egyik részét sem kiemelni, így összességében tetszik. -
polonic
félisten
válasz
bokrosolajos
üzenetére
A linkeken látszik, hogy van füst, ha már ebből indulunk ki.
Igen, hozzátartozik az élményhez az is valamennyire. De úgy írta a kolléga, mintha boxon ocsmányul nézne ki és teljesen más játéknak tűnne, mint pc-n.
Azért erről szó sincs.
És ilyen esetekben mit számít a grafika? Egyáltalán nem durva a különbség. És igen, szoktam játszani konzolos játékkal is, mielőtt még valaki azt mondaná, hogy nem. F1-gyel főleg, úgyhogy láttam már ott is a játékot. Nem a grafika miatt játszik valaki egy játékkal. Vajon miért játszanak sokan régi játékokkal? Mert élvezetes. . .
A hasonlataid meg nevetségesek.
Azt meg honnan tudod, hogy nekem mi miatt tetszik a játék?
A hülyézéshez meg annyit, hogy nem hiába van ott a smiley. Ittakary meg ezeket nem veszi fel, szoktunk beszólogatni egymásnak. . . -
bokrosolajos
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Szerintem senkit nem kéne hülyézni, mert visszaüt

Minél számítson a grafika, ha nem játéknál? Szövegszerkesztő 3D-s effektjeire bárki is izgul? Nem? Na ugye!

A játékélményt a grafikai megjelenés jelentősen befolyásolja. Neked is azért tetszik a Dirt3 mert olyan életszerű a megjelenés és nem pedig azért, mert hihetetlen jól van szimulálva fizika, meg a kormányzás...
Ha egy piros kockát tolnál kurzorral, lehetne akármilyen jó multi party, nem élveznéd így. 100%
-
vlevi
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
"És ez számít, nem az, hogy hogy néz ki. . ."
Hát azért valamennyire hozzátartozik a játékhoz a grafika, meg a füst, meg minden.
Képzeld el az Aspeni havas pályát a felvert hó nélkül. Annak a pályának a nehézségét az adja, hogy amíg kettőnél többen vannak előtted, akkor semmit sem látsz. Ha ebből kiveszed a felvert hó felhőt, akkor ugyanolyan mint bármelyik aszfaltos pálya. -
polonic
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Na és ez hogy jön ide?
Komolyan, aki a grafikára izgul rá egy játéknál, az szimplán hülye.
Úgyhogy 40 %-ban te is az vagy.

Attól, hogy nincs füst, attól még ott is ugyanolyan élvezetes a játék. És ez számít, nem az, hogy hogy néz ki. . .
(#3379) Predator2
A gridben ugyanúgy működik a multi most is. . .
Egy másik cég átvette a működtetést. -
Predator2
addikt
szerintem azért nem kértem sokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a játékot ha jobb árban lesz megveszem mert ez tényleg jó
viszont nem szeretnék úgy járni mint a Griddel h bár eredeti de nincs már szerver ahol tolhatja az ember -
válasz
intercooler
üzenetére
Vágjátok, hogy X360-on a kocsi mögött hátsó felvert porfelhő pamacsok egy az egyben hiányoznak?

-
bognar110
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Szép

-
DigitXT
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Driftelve a külső íven?
Szép.
(Ez is egy eléggé hasonló volt.
)
Viszont nekem nem volt másik ellen, akit még körbeautóztam volna.
-
Predator2
addikt
multiban h lehet a chatet használni? sry de nem tudtam rájönni
köszi előre is -
intercooler
őstag
Ma csapattam kicsit. lett 1 szép előzés [link]

-
sith7
félisten
Pár embernek küldtem baráti meghívót, ha nem gond

-
vlevi
nagyúr
Hát, most kicsit csalódtam ebbe a Retek3-ban. Jáccogatok vele offline, csinálom a túrát, és az első szezon végén az a kenblokos ökörködés igazán nem kellett volna bele. Amiatt hajítottam ki az előző részét is. Vajon mi a jó abban, hogy az utolsó kenblokkos ökörködősben, a monacoi pályán beállok középre pörögni mint a chemotoxos légy, és győzök

Rendes pályákat akarok, rendes versenyautókkal
De azért először csak végigcsinálom az offline részt, mielőtt elkezdenék mindenféle csomagokat venni hozzá. -
Föcsök
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem 80 pontom maradt, és a horn pack-ra csaptam le, de úgy jártam vele, mint a Dead Rising 2 DLC-kel, azaz, letölti, fel is installálja a Marketplace, de nem látom a játékban.
Járt még így valaki?
Az meg már megint fura, hogy a free car pack, a Mini dlc, meg a Charity meg működik.Én szerintem a 2 car pack-ot fogom megvenni csak az új pályák annyira nem izgatnak.
-
Na a maradék pontjaimból megvettem a Mud and Guts Car Pack-ot
Hamarosan ha lesz elég cash-em, megveszem a MonteCarlo DLC-t is... Alig várom 
-
kovi156
csendes tag
Sziasztok.
Végre sikerült elinditanom a Gamet. :-)
De most egy ujabb probléma merült fel ugyanis nem ment. :-(
Ahova kéne a Dokumentumok/mygames/dirt3/savegame
De nem teszi mi lehet a baj? -
Rico45
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nekem bejön:-)Még akkor is ha tudom mit jelent englisű hogy race vagy options:-DD
Magyar vok

-
-
Rico45
őstag
-
vlevi
nagyúr
"törlöd a Steamet (minden telepített játékkal együtt),"
Van benne backup game content. Azaz elmenti a letöltött játékokat, amit utána vissza tudsz állítani. Nem kell újra a netről tölteni mindent.
Én pl. vasárnap szórakoztam azzal, hogy leszedtem a c:\jatek könyvtárat, és átraktam mindent a d: meghajtóra. Ezzel együtt egy kis partíció átméretezés is volt, abból pedig reinstall, de ez már nem tartozik ide
Lényeg a lényeg, elsőre nekem sem tetszett ez a steam dolog, de ha egy játékkal foglalkoznak a készítők, és jönnek rá a frissítések, akkor azért jó dolog.Játékot letölteni tetszőleges alkalommal le lehet, nálam is volt már rá példa, hogy beszart a korábbi vinyóm, az új gépen csak megadtam a steames felhasználónevet, jelszót, és már rögtön tudta, milyen játékaim vannak, és töltötte le újra. UPC pedig szívbajt kapott, gondolom, amikor a 35-40gigát elkezdtem újra lehúzni

-
Rico45
őstag
Ezt láttátok már??Valami dark mod:-)
-
Föcsök
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
De nem tudtam feltelepíteni, mert ez volt az setup.exe. A lényeg annyi volt, hogy előtte lewarezoltam, hogy lássam milyen, fasza volt, ezért leuninstalláltam, és megvettem Direct2Drive-on, de valami megmaradhatott, ezért a regedit-ben találtam is valamit, amit kitöröltem, megpróbáltam megint, és sikerült is. Azóta már nyomom.

-
Timbu
tag
válasz
hesszan
üzenetére
A kérdés első felére az a válasz, hogy a Steam ('r' nélkül) nem engedi kiválasztani, hogy hova telepítsd a jatékot. Mindig a Steam egyik alkönyvtárába kerül. Ettől még nem sz@r...
A problémádra az általam ismert egyetlen megoldás, hogy törlöd a Steamet (minden telepített játékkal együtt), majd újratelepíted egy másik meghajtón. Végül újra letöltöd a játékokat.A másodikranem tudom választ, de azért így elég durva lenne. Nem hiszem, hogy így lenne.
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
kezdő vagyok az új játékok és a stream terén. Eddig egy ~8éves gépem volt (p4), nem játszottam. Most vettem egy konfigot, aminél a Sapphire kártyához ingyen járt a dirt3. Regisztráltam ahová kell, letöltöttem a streamet, és a játékot is. Megy rendesen.
De ennél a sz@rnál nem tudtam kiválasztani hogy melyik meghajtóra tegye, és a C: -n volt elég hely, berakta oda. (14gb szabadból csinált 2gb-t) egyébként tele vagyok üres hellyel, de ezért nem szeretném átparticionálni a vinyót,Kérdés1: hogyan lehet átraknia Dirt3-at egy másik particióra? (win telepítés kizárt)
A kuponon meg a streamen is több helyen olvastam, hogy csak 1x lehet letöltenem a játékot (??)Kérdés2: nem találom a karrier módot. Csak single race és time attack. módot, bár eddig csak 2x indítottam el, de nem találtam a menüben hol lenne.
köszi
A -
DigitXT
félisten
Szívesen megmondanám a konkrét beállításokat, de hogy őszinte
legyek fogalmam sincs - mivel menet közben is szoktam állítgatni:
ahogy éppen érzem. Nincs egy belőtt "tuti" megoldásom, mert azt
tapasztaltam, hogy sokkal több múlik az emberen, mint a setupon.
(Pl. éjjel, fáradtabban, sokkal többször dobáltam el, mint nappal...)Ezzel a sokáig vezető, majd "csak a végét elrontó" dologgal szvsz
már mindenki találkozott, aki próbált TT-ben rekordokat döntögetni.Igen: idegölő tud lenni, minden kanyarban kockáztatni, hogy elfér,
vagy nem fér el, betapad vagy sem... Lehet, hogy ez mondjuk egy
FFB-s kormánnyal nem ilyen gáz, hiszen az is ad "visszajelzést",
de gamepad-del tudjuk, hogy mit "érzünk" az autóból - amit látunk
a képernyőn (meg amit hallunk a hangszóróból), s ennyi. Sokszor
már késő megfogni, mire egyáltalán észreveszed, hogy megúszott.
Btw. ebben a DiRT2 sokkal jobb volt: kevésbé volt kiszámíthatatlan
a dolog, és sokkal nagyobb csúszásokat is vissza lehetett hozni...A setuphoz meg még annyit, hogy ez az 5 állású csúszka nagyon
"lebutított" verzió, de ez van... Nem emlékszem, hogy a DiRT első
részében ez pontosan hogyan volt megoldva - de úgy rémlik, hogy
részletesen lehetett finomhangolni. (Más dolog, hogy érteni kellett
volna hozzá VS nem szimulátor: elég ide a minimális setup is...
) -
Rusher
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert Én is gamepaddal tolom. Mondjuk hasonló beállításokkal próbálkoztam Én is....nekem 2:27.270 a legjobb időm, de tudok még belőle faragni (sztem...
) nem egyszer volt, hogy már előrébb voltam mint a PB és az utolsó előtti kanyarban rontottam el. Az a baj, hogy nagyon rá kell feszülni a jobb eredményhez és nem sikerül nekem sem mindig végigmenni....
Nah majd a leszorítóerőt minimumon kipróbálom, köszi 
-
DigitXT
félisten
Nem azon múlik, az csak a vezetési stílusodhoz való hangolásban segít. Ami egyedül fontos lehet, hogy vedd minimumra a leszorítóerőt, meg célszerű eggyel rövidebbre a váltót, a többi beállítást meg ahogy tetszik. Szokott segíteni az ültetés, de már az sem triviális. (Szórakoztam extrém magasított, puha setuppal is, annak is volt itt-ott előnye: 2:26-ra az is jó volt, bár azt is sokszor eldobáltam. De mit nem, ugye, lásd a FAIL-MIX-ek.
)Azt tudni kell, hogy nekem nem ez a 2:25 a standard időm, ehhez már elég sokat kockázatok, ami sokszor végződik nagy borulásokkal. Ha lazára veszem a figurát, hogy tutira beérjek, akkor 2:27-2:28 az ami megy. Ez van.

-
InHell
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Remek!

Az "üzemanyagot" én már bekészítettem!!
(#3323) sith7 üdv a csapatban!
Steam-en én Ahriman néven vagyok, keresőben kb. a hetedik, Lucy Liu-s avatarral.
Vagy gfwl-en FesteringMass néven nyugodtan addolhatsz! -
InHell
senior tag
Este 8-9 körül egy kis multi?
Már legalább két hete nem játszottam.
-
polonic
félisten
Érdeklődtem Paul-nál az új pc patchről. Szerinte már nagyon hamar jön.
-
DigitXT
félisten
Azért miközben ilyen duplaszaltókat nyomtam, csak összekapartam
egy 2:25-ös időt -ennek tiszteletére Tóth Jani navigál a replay-ben.

Ha rendesen összejönne minden (és nem jaszkariznék), akkor talán
a 2:24 vége "beleférne" - de többet nem tudok kihozni a gamepad-ből.Gyanítom, hogy amikor ilyen tizedmásodperceket hajkurászunk, már
olyan apróság is "sokat" számíthat, mint a fékezés reakcióideje, stb.:
a gamepad-en úgy van, hogy előbb elveszem a gázt, s aztán megy át
fékezésbe, és vica versa (egyszerre gázt adni/fékbe nyúlni nem lehet).De ez már csak ilyen technikai elmélkedés: lehet hogy bennem nincs
több és kormánnyal sem menne jobb, viszont azt tegnap eladtam, így
ez már sosem derül ki. De azért remélem sikerült ezekkel a videókkal
egy-két kellemes/mókás percet szereznem néhány fórumtársnak.
Jah, igen, ezt motorháztető nézetben, huddal toltam, mert a C4-ből kb.
semmit nem látni a belső nézetből, eléggé esélytelen hardcore-ban.
-
DigitXT
félisten
Lehet, hogy a vétel előtt még nem utálta, csak miután nem sikerült vele zöldágra vergődnie, csúnya gondolatai támadtak, s ezek manifesztációi szavak formájában kiszökkentek virtuális fogai kerítésén. (Hányszor hallani ilyet: most vettem ezt a sz*rt, erre nem működik... Az ember nyilván nem sz*rt akart vásárolni, mitöbb felháborodásábának oka épp a korábban vágyott termék hibás mivoltának tapasztalása. Más kérdés, ha a hiba a felhasználóban keresendő (a jó öreg RTFM helyzet, ugye), de ez legtöbbször nem szokta zavarni az elfojtott szitkokat: szökkennek azok rendületlenül...) Igaz, hogy a szó elszáll, az írás megmarad: utóbbi tehát kellemetlen hatásokkal járhat - még akkor is itt fog éktelenkedni a fórum hasábjain, amikor a hiba már rég megoldódott.

(
) -
Doki16
addikt
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem ezt a gennyet Direct2Drive-on, és mindent úgy csináltam ahogy mondták, de ha elindítom az exe fájt ezt kapom:
[link] -
pusi1981
aktív tag
Az mitől lehet hogy billentyűzettel tolom egy idő után úgy fél óra múlva beregad a bal ra irány és ez mindenhol tapasztalható menüben játékban egyaránt.
Játékban állandóan balra kanyarodik az autó menüben pedig állandóan balra ugrál benne...
Vajon mitől lehet??? -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Én megmondtam...

DiRT3-TUPASENTIE-TT-FAIL-MIX-PART3 -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
DiRT3-TUPASENTIE-TT-FAIL-MIX-PART2
Most már a Tankcsapdát is hanyagolnám (aláfestő zene),
mert erről is kaptam figyelmeztető mailt, hogy jogi blabla.
(Holott kötve hiszem, hogy valaki innen akarná "letölteni",
háttérben az autó, és a törések állandó hangjával: funny.) -
válasz
hyperspace
üzenetére
Nem fogod megbánni ha kipróbálod, amíg VGA csatis monitorom volt ez a folyamat életet mentett, nagyon sokat javul a kép

-
Timbu
tag
Azt jól látom, hogy az új car pack autóit nem lehet a dirt tourban választani?
Monacót meg sosem adja online rallykon?
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Replay alatt jól nézne ki külsőből.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... próbáld meg Te esetleg ...Attila34