Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Játék gond..:
elindítom, és a gfwl-ba való belépéskor sokáig újrapróbálkozik..most meg 0x800705b04 hibával nem enged tovább...
ja és a 2. úgy kezdődött, hogy az elsőből kidobott... (igaz éppen töltött egy multipálya, és elkalandoztam a gfw menüben, és láttam valamit.. gondoltam visszalépek, és egy plussz gombot megnyomtam az egeremen (nyil) és akkor dobott ki...)
-
polonic
félisten
válasz
Predator2
üzenetére
1. A steam mindig frissíti a legfrissebb patchra, ha ott is kiadják. Dirt 3 esetében steamen is volt patch, míg F1 2010 esetében nem.
2. A gfwl is automatikusan frissíti, amint megjelenik a patch, tehát ha nem lenne steamen, akkor innen letöltődne.
3. Ne a játékból menj a marketplace-re, hanem a marketplace klienst indítsd el. MS pontokat meg a livekodok.com-ról vegyél. Így jársz a legjobban. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
1.2.: 100% hogy a Steam mindig felteszi neked a friss patchet.
3.Itt jelentkezz be és meg tudod venni! -
Predator2
addikt
üdv
Erdeti Dirt3-al rendelkezem csak lenne vele néhány problémám/kérdésem:
1: honnan tudom megnézni h a javítások települtek e a játékra? (Steam-ről van a játék)
2: ha nincsenek rajta a javítások honnen lehet beszerezni?
3: nemtudok hozzá DLC-t venni nem érhető el a Live Marketplace mi lehet a gond?THX a válaszokat előre is
-
válasz
Interceptor
üzenetére
Még csak regisztrálni sem lehet, mert leállították a promós szervert.
-
polonic
félisten
válasz
Interceptor
üzenetére
Nem hiszem, hogy a hírek után most érdekelne bárkit.
-
Interceptor
addikt
Üdv,
Érdekel valakit egy DIRT3 kupon?
-
fagy53
nagyúr
Ő elismerte, hogy hibázott amikor lenézett rossz időben és helyen a fed. szgép kijelzőjére, ami elég volt a bukfenchez, durva hiba volt a többszörös világbajnoktól, ez tény.
"Kedvencem" viszont a milliószor begyakorolt driftjét rontotta el egy viszonylag egyszerű valós helyzetben. A videós mutatványai alapján nem ezt várná az ember, ott nagyon precíz, kiszámított vezetőt ismerhettünk meg akinek ez a kanyar reggelire sem elég...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vlevi
nagyúr
Mentségére legyen mondva, hogy másnak sem jött össze az első nap
-
fagy53
nagyúr
"Kedvencemnek" ez nem jött össze, pedig egy laza kanyar, kissé vizes ausztrál murva nem jelenthet gondot a drift fenegyerekének, gondolhatnánk....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán a stábot kellene hazakergetni, mert a helyszínt nem a megszokott módon igazították az attrakcióhoz, mint otthon.
-
snecizero
senior tag
Jeah ma Pécsen az IRC. (Intercontinental Rally Chalenge) Az országban most először.
Megnézem ,mert Pécsen lakom. A Széchenyi téren indul. Azért ilyenkor a DIRT3 is jobban izzik.
UI: Képzeljétek amikor irtam ,hogy nem megy a DIRT3 játékom. Mert valami executable hibát ir ki. Hát most már nem irja ki. Mert megy a kicsi kocsi.
A hiba oka a következő volt. Amikor a DIRT3 feltelepiti magát. Akkor valami rapture3D is felrak.
A hangkártyámnál is új drivert kellett letölteni. De a lényeg ,hogy az a rapture3D is letöltöttem. Felinstaláltam és már ment is. Jó nem én csináltam ,de már legalább tudom mi volt a hiba. Az életem hátralevő részében sem jöttem volna rá a hibára. Peddig nem ma kezdtem. Tegnap
-
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit agyaltam ezen a kupon ügyön.Akinek már rég megvette a Dirt3at kupon formában, és közben vett DLCt a játékhoz, attól mi jogon vennék el a játékot?Szerintem ha lesznek törlések Steamen, az pár napig visszamenőleg lesz.A régi tulajoktól nem hinném hogy elveszik a játékot, még bizonygatni sem kell majd.A dolognak ez lenne a normális menetrendje.
-
válasz
snecizero
üzenetére
Steamből már nem tudod törölni azt, amit beregisztráltál. Viszont írhatsz a Steam supportnak, hogy ismerőstől kaptad a kódot, és nem tudod legális-e, így kéred a törlését. De azt tartsd észben, hogy jelenleg nem lehet regisztrálni az új kupon kódokat, mert leállították a promós weboldalt, és nem lehet tudni, hogy mikor indítják újra (ha egyáltalán elindítják újra).
-
snecizero
senior tag
Én úgy vettem a kupont külön videókártya nélkül. De a kupont még nem kaptam meg postán.
De igéret az van ,hogy megkapom.
De közben vettem egy HD6770 videókártyát amihez kaptam egy dirt3 kupont. Kérdés a régi kupon kódot lehet törölni ?
Hogy az új kupont tudjam regizni ?
-
Mukorka
addikt
válasz
Motaba78
üzenetére
A kuponhoz nem kellett regelned egy kártyát? Ha van hozzá tartozó AMD-s reged akkor nincs nagyon mitől tartanod max el kell küldeni nekik a kupon másolatát.
Amúgy az aláírásodban vagy ... legyen a mondat vége vagy ? , mert így nincs értelme

(#4271) Zolás : Mármint az a kupon amit VGA-hoz kap az ember csak promóciós kódot tartalmaz, azt kell regelni AMD oldalán és akkor kapsz Dirt3 kulcsot , én így tudom.
-
Motaba78
addikt
ph-s kupon szintén, az előbb beléptem a steam valamit frissített, nyomtam pár kört,eddig műkszik.(a kupon is megvan, de nincs amd karesz)
-
ruti
Közösségépítő
miújság? semmi fejlemény kuponbotrány ügyben reggel óta? tud vki vmit?
kuponosok mit tapasztalnak???
-
Gerisz
addikt
Én ezt úgy értelmezem, hogy a meglévő kártyával újra kell reggelni. (de minek)
"Az illetéktelenek bukták a potyázást, viszont a tisztességes felhasználók életét is megnehezíti a dolog, ugyanis nekik újra kell regisztrálniuk az adott terméket, amelyhez járt a Dirt 3 kupon és új kódot kell kérniük az adott AIB partnertől."
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Na de az accountomban ott van h mikor regisztráltam!
Rápillantanak, és látják h nem lehet lopott.
Nem érdekel hogyan csinálják, de engem meg akiknek már régóta megvan, azokat ne szívassák már meg.
Visszamenőleg pár napi regisztrációt vissza ellenőriznek, és kb ennyi a történet....jozsi252: Gondolom pár napja törték fel...bár a hírben nincs róla szó.
-
jozsi252
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hogyha egy file-ba volt az összes akkor szívni fog mindenki szerintem, viszont miért tárolnának 1 file-ba olyan keyeket amik kilettek nyomtatva már kuponként, viszont ha csak olyan keyek voltak csak benne a file-ba amik még nemlettek felhasználva értsd kinyomtatva mint kupon, akkor azokat a keyeket könnyedén blacklist-re tudják rakni.
Bár fene tudja mi a pontos verzió, mivel részletes infót még seholse olvastam.
-
ProEvoFan
nagyúr
Most olvasom mi a helyzet......
Azért az AMD/Steam részéről nagyon nagy szemétség lenne ha nem néznék hogy ki mikor regisztrálta a kuponját.Nekem már megvan vagy 2.5 hónapja, velem ne szórakozzanak....

-
erikke17
őstag
Valami új fejlemények?

Már tűkön ülök hogy mi lesz a sorsom..
Minden esetre ahogy olvasom nem kell annyira aggódnom mert VGA-hoz kaptam csak nincs kedvem majd a herce-hurcához....
Ez egy kicsit vigasztal
-
jozsi252
veterán
Épph hazaértem az volt az első hogy a kupont megkeressem szerencsére megis lett.
Jólenne steam dobna mielöbbi választ a fórumára vagy bármi másra hogy mit kell tenni majd annak aki visszakarja majd kapni. Bár jólenne ha nem tiltanák le mindet, csak azokat amik a lopás után lettek beregelve. -
Zolás
addikt
Remélem elég lesz a kupont lefényképezni, és beküldeni gond esetén, ugyanis én kupont vettem egy sráctól, és a kupon itt van nálam. Legalább annyit tudok bizonyítani, hogy nem a netes listáról van a kód, henm rendesen kinyomtatott formában.
-
albert8
veterán
MOst olvastam a hirt
durva nagyon 
szerencse hogy nincs AMD-m

elég nagy szivás egyébként
polo veled meg pont tegnap beszéltem erről
igazad volt, de nagyon is, soha nem veszek hasonlót
-
jozsi252
veterán
Én egy sráctól vettem ph-n és még vétel elött rákérdeztem hogy kell-e aggódnom a kupon szármzása felől. Azt mondta hogy külön lettek a kuponok vásárolva számlával ilyen lehetséges?
-
polonic
félisten
Amit leírtál, az alapján egész más megvilágításba helyeződik a dolog.
Kiváncsi leszek, mi sül ki belőle."A gond az, hogy az összes termékkulcsot lenyúlták, és nem volt nehéz, mert az mindenféle AMD védelem nélkül, egy sima txt fájlban tárolta a szerveren. Vagyis egy sima, nem titkosított url-en keresztül meg lehetett nyitni a fájlt."
De ismerős ez valahonnan a közelmúltból. . .
-
Nem egészen. A kuponokon nem termékkulcsok vannak, hanem promóciós kódok. Ha van egy kuponod, a promóciós kóddal el kell látogatnod egy amd-es weboldalra, ahol azt begépelve, elküldik neked a tényleges termékkulcsot.
A gond az, hogy az összes termékkulcsot lenyúlták, és nem volt nehéz, mert az mindenféle AMD védelem nélkül, egy sima txt fájlban tárolta a szerveren. Vagyis egy sima, nem titkosított url-en keresztül meg lehetett nyitni a fájlt.
A csavar az egészben az, mivel nem lehet tudni, hogy mikor lopták el a kódokat (akár hónapokkal ezelőtt is lehetett), a fentiek miatt minden promóciós Dirt3-at le kéne tiltaniuk, azt is amit már aktiváltak, és azt is, amit még nem, ugyanis nem nyomon követhető, hogy ki hogyan jutott a kódhoz, hacsak nem igazolja pl. a vga számlájával, amihez kapta.
-
erikke17
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Ők meg duplán elmehetnek oda....

Na erre kiváncsi vagyok, hogy akkor milyet fogtam ki.
De az ügyes, ha kapok új kódot azt már nem tudom megváltoztatni steamen tudtommal..
Vagy az support dolga lesz?
Remélem azért valamiféle olyan eljárással csinálják majd ezt az egész procedúrát, hogy pl. ha tegnap lopták el a kulcsokat akkor azokat törlik amiket tegnap, és utána regisztráltak, mert tiszta öröm lehet hogy akinek már 1 hónapja regisztrálva van acsi meg minden vacka összeszedve mert azért is gürizett aztán oda mindene.... -
válasz
polonic
üzenetére
Én ebből azt szűrtem le, hogy konkrétan feltörték a kulcsszervert és leloptak hárommillió kulcsot, amit kuponokra nyomtattak volna.
Ezeket a kulcsokat magukban, kupon nélkül árusították (volna?).
Akinek tehát kuponos verziója van, annak nem kell aggódnia, maximum újra kell regisztrálnia (ezzel hitelesítve, hogy neki megvan a kupon is, nemcsak egy egyszerű kulcs) a terméket az AMD oldalán vagy a Steam-en.Aki csak kulcsot vett internetről, kétes helyről, a viszont elkezdhet aggódni...
-
sith7
félisten
ok , köszi a válaszokat
-
Mukorka
addikt
Azok a kódok elvileg jók, bant senki nem kap emiatt
-
polonic
félisten
Idézem az utolsó részt a cikkből:
"Az illetéktelenek bukták a potyázást, viszont a tisztességes felhasználók életét is megnehezíti a dolog, ugyanis nekik újra kell regisztrálniuk az adott terméket, amelyhez járt a Dirt 3 kupon és új kódot kell kérniük az adott AIB partnertől."
Ezek szerint annyi, hogy újra kell regisztrálni.
-
sith7
félisten
Ami kódokat vga mellé adtak, remélem azok jók ...

-
erikke17
őstag
Ez most csak azokra érvényes akik még nem váltották be? Vagy mindenkire? Mert hogy ha blokkolják kulcsomat elmehetnek a jó édes mamucikájukba.....

De ha blokkolják akkor mi van ennyi volt kész vége az örömnek? -
polonic
félisten
A Valve is vizsgálja már a Dirt 3-as ügyet.
-
whatever
aktív tag
vigyázzon mindenki aki dirt 3-mat akar venni, kikerült a netre egy csomó steamen aktiválható key, és olcsón árulják azokat meg accountokat, de a valve mindet törölni fogja az accountokról ha a végére járnak az ügynek.
-
polonic
félisten
-
snecizero
senior tag
válasz
Motaba78
üzenetére
Igen bevittem és ráfizettem és lett egy hd6770 es videókártyám. Dirt3 kupon volt hozzá. Mondjuk ez nagyon meglepett ,hogy jár hozzá. Így most van kettő.
Új alaplapom van és teljesen újra raktam a windows 7 operációs rendszert.
A Dirt2 tökéletesen megy. Most töltöm a steamról a Dirt3 mat és majd kiderül.
Ha most se megy akkor kiugrok az ablakon.
Vagy akkor vegyek egy gt9400 vidókártyát ?! Mert avval ment. Őrület.

-
ledgeri
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, minden a merevlemezre mentődik.
Gfwl játékoknál nincs felhőbe szinkronizálás.Az fanbase rating, ha a számra gondolsz. A jelnek meg, ami mutatja, milyen játékos vagy, semmi köze nincs ehhez a szinthez. Az csakis a viselkedés alapján változik. De mondom, ha nagyon érdekel, hogy, akkor a fórumon szerintem megtalálod.
Mert hétköznap este általában mindenki otthon van. Hétvége meg a pihenés, a kirándulás, a nem a gép előtti szórakozás ideje.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Amit elérek multiban az is a merevlemezemre mentődik? (pl. elért dudahang lista szponzorok...)
A tier amit a neveddel egy sorban látsz és nő bőszen, ha jól játszol... (ha egyszer vandálkodsz elveszik, aztán újra megszerezhető?) (úgy tűnik..)
Miért jobb a hétköznap? (bár ezt gépelve a hétvége [multis] pihi [is...])
-
polonic
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Hogy érted, mi kerül steambe, gfwl-be?
Mi az, hogy hányas tiertől? Egyszer csak 6 szögletű leszel, ha fair játékos vagy. Van egyébként egy meghatározása, de ezt nem tudom. A hivatalos fórumon talán megtalálod.
A szervezkedés meg hétköznaptól, hétvégétől független. Ahogy esik, úgy puffan esete van itt. De egyébként jobb, ha hétköznapokon van, szerintem.
Monte Carlo-ban van olyan szakasz, ami végig aszfaltos.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
albert8
üzenetére
a zárójeles off részét nem értem...

mert minden a topikhoz szól.. igaz egy összevonás kimaradt...Melyik a legtöbb aszfaltot tartalmazó pálya AKÁR dlc... csak hát az nincs nekem...
Jól van 2... de mentségemre szóljon, hogy ezt többegyére módosítva közlöm, hogy tisztában vagyok vele..., de ha más hozzászólására reagálok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet többé nem lesznek kuponos játékok. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De közben vettem egy HD6770 videókártyát amihez kaptam egy dirt3 kupont. Kérdés a régi kupon kódot lehet törölni ?

durva nagyon