- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Pedig szívesen mellőzném a Ken Block-féle bohóckodást, kár hogy ilyen nagy hangsúlyt kap."
Sajnos én is ott akadtam el az egyik résznél. Összevissza kéne pörögni a hátamon, mint a chemotoxxal befújt légy, de az valahogy nem megy

Illetve volt valahol egy feladat, aminél csak azt számolta, hogy hány pontot értem el, és nem nézte, miket teljesítettem. Ott sikerült beállni az egyik ilyen saját maga körül pörgős területbe, két percig tapostam a padlógázt, ütöközésig kitekert kormánnyal, és győztem. Mentem vagy 20 kört anélkül, hogy 1 centit mozdultam volna.
-
Ebay.com-ról. Egy indiai fickótól. Megnéztem a minősítését, 100% pozitív volt. Gondoltam, hogy 5.300 Ft-ot megkockáztatok. Teljesen original, fóliázott, mintha itt vettem volna a boltban. Két hete rendeltem, azóta lehet, hogy lejjebb ment az ára.
Na meg is találtam: [link]
Ráadásul most még olcsóbb kb. egy 1000-ressel, mint ahogy én vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest