Hirdetés

Aktív témák

• Hydra SR

addikt

válasz ThufirHawat #4937 üzenetére

Thx
    Sajna vakuznom kellett és őszintén szólva nem is értem, hogyan mozdulhatott be ennek ellenére. Vaku nélkül ilyen 1/6-okat kaptam, vakuval meg 1/200-on nyomtam szóval elvileg a természetes fényekből nemigen lehet a képen, a vaku meg igen rövid ideig világít. ISO-t azért nyomtam 400-ig mert telemakró volt beépített vakuval, ennél alacsonyabb ISO-n már képtelen volt elvillanni odáig a vaku kellő fényerővel, vagy lehet, hogy csak hülyén viselkedett de csutkára fel volt nyomva a fényereje, ennyi sikerült (200mm@F6.3, kb. 1m-re lehettem a csíboroktól, talán kicsit több). Maradtam volna még kísérletezni de nem lehetett, menni kellett.
    A Pilisben voltam, Dömörkaputól nem messze, a Lajosforrás felé vezető út elején (Anna-völgy). Ami fura volt számomra, hogy a csíbor emlékeim szerint elég nagy, akár 5-6cm is lehet. Ezek meg úgy 1-1,5cm-esek voltak. A képek erősen vágva vannak.

Többieknek is köszi :)

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák

Hirdetés